Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
Про-то вече няма ли да има ъпдейти?

Че то има ли го в AppStore изобщо?

Проблема с отварянето на линкове е при всеки. Виж, при мен не вади рази грешка.

• Отговори 518
  • Прегледа 97.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Пуснах екстрата за предупреждение при логин от друг браузер. Но явно не бачка както трябва. Спирам я отново.

• Наново кинти за стари бъгове...аре не, мерси!

• Не ми харесва, липсва ми аватара. П. С. Липсват и известяванията след ъпдейта. Нямам нито едно, откакто качих последната версия вчера.

Добавени снимки

Публикувано

Про е свалена, на нейно място получаваш вип акаунт в нормалната версия, която има в магазина, тя се ъпдейтва. Аз нямам проблем с линковете, отварят ми се.

Публикувано

Моля, разкажи ми, какво е това чудо "вип акаунт"?

Публикувано

Предполагам, че е защото бях закупила Про версията

629566896442a496bed81679dffd3ffa.jpg

Не намирам разлика иначе, но не съм се изаглеждала, след като Про-то започна да прави проблеми го смених и до акаунта ми се появи това vip.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не знам дали е свален, но като ида през App Store и Purchased в моите програми, там си го има. Като го стартираш - нищо, не зарежда програмата в магазина да я видиш, но като дадеш да я сваля, го прави без проблеми.

Мен лично тая червена тема ме дразни и си оставам на Про-то докато върви на по-новите версии.

Публикувано

Има и черна, ама за мен е много тъмна

a56cde01d1d078ae39d0b47bf5c3719f.jpg

Публикувано

И аз ползвам про заради синьо-бялата тема.

Публикувано

Че то има ли го в AppStore изобщо?

Проблема с отварянето на линкове е при всеки. Виж, при мен не вади рази грешка.

Реших да пробвам с pro версията, не я бях слагал отдавна въпреки,че съм я купил. При нея няма проблем с отварянето на линкове.

Публикувано

Линкове отваря ПРО-то, но снимки не иска да качва тук, във форума...

Нормалната версия качва, но няма редактор на снимките, като Про-версията

Ще се стои с двете явно...

Публикувано

Качва качва през imgur.com!

Публикувано

Може ли да поясниш малко, прости невежеството..:)

Публикувано
Някой има ли проблем с не изчезващи нотификации във фиида? От два дни не се махат, въпреки, че съм ги проверила, единственото решение е да ги изключа.

Непрочетените теми вече се отбелязват със синя точка, иначе старите си стоят. Дразнещо е, да :)

Публикувано

l19nd26.jpgC4kcHKS.jpgvK60OKw.jpg

Има го като опция там където съм показал по-горе, правиш си акаунт и си ок!

Публикувано

Не темите, във фийда има настройка да ти показва известията, принципно като кликнеш на някое и те отвежда в съответната тема и пост, после изчезва, но от няколко дни не изчезват, стои си ми списъка, независимо че съм видяла постовете, което са харесани и съобщенията. Принудих де да ги изключа и като има нещо включвам да видя какво е.

P.S. Сега открих, че при плъзгане се появява бутон кофа и може да се изтрие известието, не го знаех и не съм го ползвала до момента, така ще мога да си ги оставя включени.

Публикувано

При мен беше същото, с не про версията. Изтривам ги и като рефрешна, се появяват пак. Така беше 2 дни, вече се оправи от самосебе си. Тъкмо мислех да се връщам на про версията. Ще пробвам начина на simba4 за снимките. Ако стане се връщам обратно на про-то.

Публикувано

Аз си я изтрих Про версията от списъка и сега не мога да се върна, но не вярвам без поддръжка да работи по-добре.

Публикувано
При мен беше същото, с не про версията. Изтривам ги и като рефрешна, се появяват пак. Така беше 2 дни, вече се оправи от самосебе си. Тъкмо мислех да се връщам на про версията. Ще пробвам начина на simba4 за снимките. Ако стане се връщам обратно на про-то.

Става, връщай се!:)

P.S @simba4, огромни благодарности

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Деси, пусни я в сърч-а и ще ти излезе пак.

Публикувано
Аз си я изтрих Про версията от списъка и сега не мога да се върна, но не вярвам без поддръжка да работи по-добре.

Не работи и по- зле;)

Публикувано

Alxx, не излиза в сърча защото е свалена от магазина, няма значение, тази е добре.

Публикувано

В сърча на Updates. "Дръпни" страницата леко надолу и ще го видиш.

Публикувано

Не излиза, аз го махнах преди като пробвах как става със споделените приложения и явно се е изтрило.

Публикувано

Да, знам, че няма да излезе, просто споделих как става, ако разбира се не знаеше :)

Публикувано

Не знаех за тази търсачка наистина, благодаря!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Някой да предложи алтернатива на тая помия, че след последния "празничен" ъпдейт, трябва да се минава на обучение за работа с него! Не съм и сигурен дали ще мога да го настроя да ми е удобно за работа, както преди!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.