Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Free Gift Cards за iTunes и Amazоn.com

Featured Replies

Публикувано

Искам да ви запозная с няколко сайта, за който ми направи впечаление, че няма инфо във форума. Това са FreemyApps, Featurepoints, Bamboo Wallet и , а идеята е че сваляте приложения на различни спонсори, за което получавате кредити, които после обменяте за gift cart-и за iTunes, Amazon.com или приложения. Могат да се ползват всички i-устройства - iPhone, iPad, iPod

FeaturePoints

Това е сайт в който могат да се трупат кредити, работи само със Safari и US appstore, като $1 за Amazon.com излиза 600 кредита, има също така $5 за PayPal (3000) и $10 за iTunes (6000), едно приложение е 80-90 точки.

1. Заредете през Safari на вашето устройство FeaturePoints - reference, aко искате да ми помогнете и на мен (oт тук ще получа бонус), а вие ще получите допълнително 50 точки

И пак ако искате може и просто от тук --> FeaturePoints.com

2. Създавате си профил. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited

3. Сваляте приложенията, стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това

4. Връщатете се на сайта и след рефреш кредитите ще се появят

j1z6K.jpgAVmui.jpg6VwFx.jpg

Bamboo Wallet

Oще едно приложение, като освен приложения се дават и бонуси за гледане на клипчета, работи само със Safari и US appstore, като $1 от iTunes или Amazon.com излиза 300 кредита. Задължително условие е телефона да не е джейлбрейкнат.

1. Сваляте Bamboo Wallet oт арр stora и инсталирате. (Като отидете на settings --> invate code, можете да въведете този код КК1215859, за което вие ще получите $0,25 веднага, а когато съберете $1, аз ще получа $0,50.

2. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited

3. Сваляте приложенията (от US appstore) и ги стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това. Гледате клипове

5. Долари мога да се събират и в сайта който е към приложението http://www.m.junowallet.com, но обмяната става само в приложението

6. Друг начин за бързо заработване на $0,50 в началото е Rewards per Fan.

xkFeZ.jpgoTkwe.jpg1OBit.jpgl8rgJ.jpg

AppNana

Oще един сайт, работи само със Safari, тук колкото повече кредити се обменят на веднъж, толкова по-евтино излизат доларите. Например $1=30 000, а $10 = 160 000 точки

1. Заредете през Safari на вашето устройство АppNana,aко искате да ми помогнете и на мен, може да изпозвате моя код k37568

2. Създавате си профил. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited

3. Сваляте приложенията (от US appstore) и ги стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това

Yc6Yf.jpgE7XWT.jpg9eKTz.jpg

FreeMyApps

От едно приложение могат да се спечелят от 80-300 кредита, като сайта работи само със Safari и US appstore, като $1 от iTunes или Amazon.com излиза 300 кредита.

1. Заредете през Safari на вашето устройство FreeMyApps - reference, aко искате да ми помогнете и на мен (аз също ще получа кредити, от това че се записвате с моя код)

А ако искате може и просто от тук --> FreeMyApps

2. Отивате на Get Started! и инсталирате профила на сайта. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited

3. Сваляте приложенията (от US appstore) и ги стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това

vz5rP.jpgO7tNe.jpg7IeVi.jpgKspWV.jpg

Когато се използва VPN изважда доста повече приложение. Аз лично вече ползвам OpenVPN, най-добрата програма.

Освен да ви пожелая приятно събиране на кредити.

Редактирано от kaizera

• Отговори 112
  • Прегледа 14.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато купуваш приложения с вируални долари ти начисляват и такса, затова неможеш да купиш приложението не ти достигат парите. Провери си меилите от Apple за предните приложения и ще видиш, че имат до

• Все си мисля, че това да правиш нещо заради тръпката не значи, че си безработен. Относно часовете в нета не мисля, че мога да те бия

• Атанасов, Намери темата: "Безплатна регистрация в iTunes" и ще разбереш.

Добавени снимки

Публикувано

Работят ли с БГ стор-а?

Публикувано
  • Автор

кодовете който се redeem-ват са само за US AppStore-a и Amazon.com. Иначе приложенията могат да се свалят и от UK или BG АppStore-a, но за по-сигурно е за се дърпат от US AppStore-a.

Публикувано
Публикувано

Bamboo Wallet не става с джейлнати устройства.Да добавя още една програма Appredeem. Те са няколко различни от тази група. Първата печелиш като сваляш програми и Apptrailers тук пък печелите точки като гледате клипчета.

Редактирано от mimeto83

Публикувано

Аз за 4 месеца успях да събера 138$. Също съм на две устройства. Само дето нямам Facebook.

Как ги събираш толкова много?

Публикувано

Най вероятно , защото за 4 месеца в банката си събрал малко повече реални парици ;)

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Аз добавих този VPN от първия пост, но така и не се появиха нови apps за инсталиране нито като отворя първо която и да е страница да ме прехвърля към друга и да има бутон I agree. Някакви идеи къде може да бъркам? Добавил съм VPN точно по указанието

Публикувано

А след като добави VPN-а, пусна ли го. Опитай да го спреш и после пак да го пуснеш. Трябва в горе между часовника и обхвата да се появи надписа VPN. Тогава ще бъде пуснат. Тогава пробвай пак с наличните приложения.

Виж как изглежда на снимките на първото приложение FeaturePoints.

Публикувано

Пуснал съм го разбира се. Пробвах и с рестарт и пак няма промяна. Смених го с друг VPN, но разлика няма.

Публикувано
http://m.freemyapps.com/share/url/eab23ab3 Аз събирам кредити оттук - за 2 дена 1000 кредита само с телефона-без да влизам през vpn .трябват ми още 2000 да взема 10$ :))
Публикувано

freemyapps-a май отпада в края на месеца

Публикувано
  • Автор

Аз за 4 месеца успях да събера 138$. Също съм на две устройства. Само дето нямам Facebook.

Как ги събираш толкова много?

Aми идеята е че използвам всички сайтове едновременно (FreeMyApps, FeaturePoints, ....) и когато пуснат нещо ги свалям на всякъде. Така вместо 20-25 цента съм стигал и до $2,5-3 от едно приложение, в зависимост колко точки дава. След това го умножи по два телефона съвсем хубаво става :smile:. Има приложения които само в BambooWallet например дават $0,50-0,60. Отделно че пак в BambooWallet преди имаше доста оферти, които искаха да се регистрираш с кредитна карта за някакъв free trial за определен прериод, а наградата варира от $1 до $4-5. Регистрирам се и след като получа точките се отказвам от съответната услуга, естествено с cancel subscription, преди да ми е изтекъл free периода и така не ме таксуват.

Аз добавих този VPN от първия пост, но така и не се появиха нови apps за инсталиране нито като отворя първо която и да е страница да ме прехвърля към друга и да има бутон I agree. Някакви идеи къде може да бъркам? Добавил съм VPN точно по указанието

Ако си направил всичко точно, трябва да стартираш мрежата от: Settings --> VPS --> ON. Тогава вече като пробваш да заредиш някоя страница ще ти иска потвърждение

Публикувано

Явно е имало някакъв бъг. Добавих го на ново и се получи:)

Публикувано

Относно freemyapps. Нещо преди малко не ми се получи с ВПН-а, както обикновено. Изтеглих 2 приложения за айпада, но така и не ми даде точки. Даже им писах лично на фейсбука.. А поканите за приятели също не ми ги отразява доста често. Да, знам, че трябва да се изтегли и пусне поне 1 приложение от чуждия телефон, за да ти даде точки. Направих всичко, но досега от 5-6 изпратени покани, само за 2-3 са ми дали точки.. Сега тази, с която пробвах, е пратена на андроид устройство. Като се избере линка, препраща към стора и оттам се тегли freemyapps като отделно приложение.

Публикувано

Същото се случва и с appcasher. Изтеглих приложение с ВПН и не ми отразява точките, дори не отразява, че съм го изтеглил.

Публикувано

Все си мисля, че ако се хванете на работа, за часовете които киснете в нета бихте изкарали повече.

Публикувано
  • Автор

Eдното не пречи на другото, стига да не се стигне до пристрастяване :smile: Ето аз вмомента работа върху един проект и от време на време ми идва много разтоварващо да се поразсея с нещо различно.

Редактирано от kaizera

Публикувано

Може ли да кажете кой от изброените е най-добър като бързо събиране на точки или всички са едни и същи?

Публикувано
  • Автор

Аз лично най-много харесвам FeaturePoints, FreeAppSlots и FreeMyApps. Oт тях може би с FreeAppsSots събирам най-бързо, но там има и голяма доза късмет. В AppNana май става най-бавно събирането.

Публикувано

Защо, като искам да си направя US appstore ми иска и кредитна карта и няма опция NONE. Пиша фалшив адрес, телефон ама ми иска и карта.....

Публикувано

Все си мисля, че ако се хванете на работа, за часовете които киснете в нета бихте изкарали повече.

Все си мисля, че това да правиш нещо заради тръпката не значи, че си безработен. Относно часовете в нета не мисля, че мога да те бия:)

Публикувано

Атанасов, Намери темата: "Безплатна регистрация в iTunes" и ще разбереш.

Публикувано

Не знам дали съм единствен, но имам проблем със свързването с VPN. Правя всичко както трябва, но ми изписва: "The PPTP-VPN server did not respond. Try reconnecting. If the problem continues, verify your settings and contact your Administrator." .

Пробвах с няколко различни сървара, но пак не се свързва.

Публикувано
  • Автор

Добавих няколко картинки в края на първия пост за конфигуриране на VPN мрежата.

Редактирано от kaizera

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.