Публикувано Февруари 27, 201115 гд За съжаление и аз немога да намеря. Единственото което мога да ти дам http://inhatch.com/. Това ползвам аз, но извън страната много ми насича. Пробвай го. Има много канали BNT,BTV, TV7, BTV Action, Diema, BTV Comedy, Eurosport ,Fox Life, Fox Crime, Diema 2,NOVA. Редактирано Февруари 27, 201115 гд от maNcHeSteRUTD
Публикувано Февруари 28, 201115 гд inhatch е на базата на p2p връзки и плъгин-а е направен само за windows, няма такъв за iOS и съответно няма как да подкараш някой канал на iPhone!
Публикувано Март 7, 201115 гд И на моето 3Г с ФУ4.1 се появява проблема с изхвърлянето. Пускам си програмата - всичко си е ОК, но когато цъкна да плейва някой файл ми се показва черен екран за няколко секунди и после ме изхвърля. Пробвах и с по-стари версии и резултата винаги си беше един и същ Ако някой има решение от какво може да се получава - ще съм благодарен.
Публикувано Март 10, 201115 гд При мен прави абсолютно същият номер като при колегата от гоният пост.МОЛЯ помогнете ни!Гледа ни се тв.
Публикувано Март 10, 201115 гд След 10 път влиза с всички стриимове е така от програмата е. Чакаме update. п.п. Някои ако намери работещ стриим на BTV има бира от мен Редактирано Март 10, 201115 гд от B_A_D
Публикувано Март 21, 201115 гд Здравейте, Бих искал да попитам дали към момента има работещи линкове за някакви телевизии? Тези, които пробвах (посочени по-горе) не успях да отворя. И благодарности на хората, които поддържат сайта и форума - наистина помагате. Благодаря предварително
Публикувано Март 22, 201115 гд За мен най-доброто решение в момента е SkyFire + някой сайт за онлайн телевизия. Сваляте Skyfire 3.0.0 от този пост и с него отваряте например onlaintv.ovo.bg от там си избирате телевизия, браузера открива стрийма и отваря поп-ъп прозорец в който може да гледате канала. Също така ако сте някъде навън и не искате да изпуснете някой интересен мач, пак благодарение на Skyfire може да гледате почти всички линкове от myp2p.eu, стриймва ги безпроблем. Дано съм помогнал.
Публикувано Март 22, 201115 гд А Людмиле, къде виждаш стрийминг-а, защото направих точно това, което ми каза и ме кара са си сваля inhatch plugin-a и да го инсталирам.
Публикувано Март 22, 201115 гд С каналите с лошо качество наистина няма проблем, но при тези с високото качество продължава да иска inhatch plugin-a. Ти само за тв-тата с лошото качество ли имаш предвид?
Публикувано Март 22, 201115 гд Няколко поста над твоя съм писал за inhatch: inhatch е на базата на p2p връзки и плъгин-а е направен само за windows, няма такъв за iOS и съответно няма как да подкараш някой канал на iPhone! Споменатият от мен начин е за стандартните стриймове в почти всички сайтове, p2p връзките не се поддържат. Този сайт го дадох само за пример.
Публикувано Март 22, 201115 гд Ние искаме да гледаме на телефоните, не на компютъра. Там примери колкото искаш.
Публикувано Март 24, 201115 гд Някой успя ли да се оправи със промяната на цвета на субтитрите. Такива жълти са ужасно гадни.
Публикувано Април 2, 201115 гд Тия тотално се изложиха с двете нови версии на Oplayer-чето. То не бяха жълти субтитри . Сега пък субтитрите не изчезват. Стоят си постоянно на екрана до следващата реплика. 1.23 му е майката.
Публикувано Април 2, 201115 гд Говоря на изуст, но това, че не изчезват е свързано по-скоро с тайминга на самите субтитри. Може би си опитал с няколко филма, но аз да кажа.
Публикувано Април 2, 201115 гд Един и същи сериал гледам с 1.23 и 1.26 и проблема със субтитрите си го има на новата версия на старата не. Просто те не изчезват.Може някой от филма 5 мин да не говори и през това време си стои предната реплика докато не се покаже нова. Според мен много скоро ще пуснат 1.27. Редактирано Април 2, 201115 гд от joroiliev
Публикувано Април 8, 201115 гд Тези канали има ли някакъв начин да се гледат на iPhone/Ipad ? http://myfreetv.ucoz.net/index/premium_channels/0-806 Редактирано Април 8, 201115 гд от moshko69
Публикувано Април 20, 201114 гд Понеже гледам с Оplayer vbox7 на 3Gs. Обаче ако видеото е с малко по-високо качество звукът избързва поне 30 сек. пред картината? 4-ката нямала проблем казаха , но при HD видеотата как е?
Публикувано Април 21, 201114 гд Може ли някакав линк на работеща телевизия, че от онези на ръководството за AppBackup нито един не работи, дава ми черен екран и посредата кръгчето си върти безкрайно. До сега нищо не съм подкарвал на тази програма. с 1,27 съм вече...
Публикувано Април 21, 201114 гд Позабавиха се с версия 1.27 очаквах почти веднага след 1.26 да я пуснат, но се радвам че вече проблемите са изчистени. А и ми харесва зумването на субтитрите.
Публикувано Май 6, 201114 гд Някакъв начин за гледане на телевизия ? Че от тука нито един линк не тръгва ?
Публикувано Май 6, 201114 гд Този сайт Telemost, отимизиран е за iPhone и робота. Гадното е че скоро ще стане платен, но дотогава гледайте наволя. През компа, през телефона, през таблета който както пожелае
Публикувано Май 6, 201114 гд Forbidden You don't have permission to access / on this server. Apache/2.2.14 (Ubuntu) Server at www.telemost-bg.com Port 80
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.