BANNN Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 OPlayer се използва за увеличаване на медиа възможностите на вашия iPhone/iPod Touch и iPad. Може да го използвате и за стриймване на аудио и видео през HTTP/RTSP. 1. Лесно можете да теглите медиа файлове от компютъра си към iPhone. 2. Може да го използвате за възпроизвеждане на почти всякакви медиа формати. ✔ XVID/DIVX AVI, WMV, RMVB, ASF, H264, MKV, TS, M2TS... most of all movie file formats. ✔ MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC... most of all audio file formats. ✔ SMI, ASS, SUB, SRT, TXT... most of all subtitle file formats. 3. Възпроизвеждане на аудио/видео стриймове през HTTP/RTSP. Забележка: iPhone 3GS или iPod 32Gb/64Gb е нужен за възпроизвеждане на файлове с висока резолюция. Това е така, тъй като техните процесори за по-мощни. FAQ: 1. Как да изтривам файлове? Плъзнете пръста по реда върху файла който искате да изтриете. 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 Пробвах го с няколко стриима - не стана, пробвах с FTP - само ако се download-не. Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 AVI - Сече, MKV - сече, какъв е смисъла то онзи yxflash е по-добър, не че бих го ползвал. Цитирай
DjeFF Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Към момента съм много доволен от новата версия. Използвам я специално за .avi и върви идеално, а и субтитрите си ги вгражда.. Цитирай
kokobrise Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Oplayer е най-добрият видео плеър за мен до момента.Чете почти всички видове видео файлове,както и аудио.Филмите със синхронизирани субтитри ги поставям във var/mobile/Applivation/Oplayer(номера на програмата)/Documents и всичко е перфектно.Освен това най-голямата изненада за мен в последната версия беше че плейва и FLAC файлове.Може би защото вече два пъти писах на автора че би било чудесна опция.Кой знае... п.п. Сега пробвах и с mpc,wav и ape файлове.Плейва ги без проблеми.Единствено при просвирването на FLAC,seek bar-a не работи и плеъра излиза от плейлистата. Цитирай
fenixs Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Имам два въпроса: 1.Как да гледам в landscape режим? 2.Само чрез запазване като UTF8 ли могат да се слагат отделни субтитри? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 1. Мда, това с landscape и аз го забелязах. Вероятно ще бъде фикснато скоро, а дотогава пускай самия файл в landscape режим. 2. При мен винаги се добавят сами. Разбира се филма и субтитрите са с едно и също име. Цитирай
kokobrise Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 В Landscape режим се гледа като завъртиш телефона докато е в менюто с филмите,преди да сте пуснали смия филм.Тогава самото меню преминава в ландскейп режим и при пускането на филм,той също е на цял екран.Аналогично и при гледане в портретен режим. Цитирай
fenixs Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Само субса не ми ги чете,иначе всичко останало е супер. Подкара даже и HD филм (Стар Трек),но без субтитри. Цитирай
kokobrise Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Не би трябвало да имаш никакъв проблеми със субтитрите.Просто в настройките си провери кодировката.Трябва да е или defoult или Windows Cyrilic.Пробвай и двете.И разбира се името на субтитрите трябва д ти е същото като това на филма.Но ти това вече го знаеш,нали?! Цитирай
blanko Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Имам проблеми с програмата. Инсталирах си версия 1.18, но немога да влезна в програмата. Започва да зарежда и след няколко секунди ме изхвърля. Инсталирах си и по-старата версия на програмата 1.17 с нея нямам този проблем да ме изхвърля още при зареждането на програмата, но като пробвам да пусна някаква mp3-ка или някакъв видео файл без значение дали е .avi или .mp4 веднага ме изхвърля от програмата. От какво може да е проблема ? Има ли някаква друга програма с която може да плейва не само mp4 а и други видое формати ? Цитирай
Nistel Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Кофти кракната програма. Понякога се чудя хората, които ги качват пуснали ли са поне веднъж на някакво устройство. Много такива случаи напоследък При мен на iPad 3.2 същата работа. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 А зщо не се замислиш дали програмата не се кара с някоя боза, която си инсталирал от Cydia. Аз на телефона съм с версия, която съм си инсталирал от installous. Телефонът ми е iPhone 4 16GB FW 4.1 limera1n. На iPad 3G 32GB с FW 3.2.1 също ми върви безпроблеми. Цитирай
blanko Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Не мисля, че е заради някаква програма от сидия, защото от сидия съм инсталирал само battery control, installous, ifile и dtunes. Други програми несъм инссталирал. Пробвах да инсталирам oplayer от installous, но и от там пак ме изхвърля още като пусна някакъв клип или мп3-ка. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Как да ти тръгне на 3.1.2? Странни хора сте понякога, че дори не поглеждате инфото на програмата. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Не му виждах профила, защото бях от от телефона през мобилната версия Сигурен бях, че проблема не е в програмата Цитирай
Nistel Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 И все пак странно 1.17 да върви както и по-старите версии преди нея а кракнатата 1.18 да прави конфликт с нещо от Сидия (имам 5 приложения от нея на кръст и всичките платени) .. но знае ли човек. Както и да е това далеч не ми е фаворита за плеър. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Аз ако съм на теб ще платя и OPlayer. Странно кои са тези 5, които го превъзхождат? Цитирай
joroiliev Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 (редактирано) Ако някой има проблеми с плейването на субтитрите да си свали Subtitle Workshop и с него да ги запамети на SubRip и от настройките на плейъра изберете за субтитрите Subtitle Settings изберете encoding Windows Cyrilic. В много случаи свалените филми са със субтитри .sub и .srt, които не тръгват. Няколко са причините за да не тръгват те , но сега няма да ги изброявам. Та да си дойда на думата. Дори и субтитрите коите не тръгват да са .srt ги отворете с горепосочената програма и си ги запишете на SubRip. Така те 100 % тръгват с oPlayer. P.S. Subtitle Workshop portable. Редактирано Октомври 25, 2010 от joroiliev Цитирай
mobi Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Имам следният проблем с програмата. Свалих си я и в нея чрез i-FunBox си качих 3 филма. Днес реших да изтрия филма и след като го направих свободното пространство в айфон-а ми не се увеличи. Опитах и с другите 2 филма и пак така. Къде отива всичко което се трие незнам, но изтритите филми явно някъде си стоят в паметта, защото и с 1 кб не ми се увеличи дисковото пространство, след кати изтрих всички филми от Documents на програмата. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Не ги трий с айфайл/фънбокс, а от самата програма. Цитирай
Dean Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Програмата е супер наистина,плейва 720p HD но не върви както трябва ! Все пак е перфектен плейър,спестява доста занимавки като конвертиране и т.н Цитирай
Grievous Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Как да гледаме телевизия през OPlayer? Чрез този метод ще спестите много писане, копиране, пействане и нерви: 1. Инсталирате OPlayer за iPhone или OPlayer HD за iPad от Installous. 2. Инсталирате AppBackup от Cydia. 3. Отваряте AppBackup и правите бекъп на OPlayer за iPhone или OPlayer HD за iPad. 4. Сваляте http://itunes.apple.com/linkmaker/ архива и го разархивирате. 5. Влизате във файловата система на iPhone/iPad с любимата си програма в директория: private/var/mobile/Library/Preferences/AppBackup/tarballs 6. Замествате "com.olimsoft.oplayer.tar.gz" със сваления по-горе за iPhone или "com.olimsoft.oplayer.hd.tar.gz" за iPad. 7. Отворяте AppBackup, намирате OPlayer, тапвате го и правите Restore. 8. Приятно гледане Със съдействието на Aveliky и WolfDale. 6 Цитирай
kaizera Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Ето и моя приност... Bookmarks за OPlayer /със стриймовете отдолу/ --> BOOKMARKS. Слагат се в /var/mobile/Aplications/xxxxxxxxxxx/OPlayer/Documents. .Bookmarks.plist може да се редактира с обикновен текстов файл, по този начин във всеки момент могат да се добавят нови стриймове. Успех ТВ маниаци и да не гледате утре новогодишната програма на телефоните. От темата за OrbLive и благодарение на WolfDale .... ОPlayer ги стриймва перфектно. 3 Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 31, 2010 Публикувано Декември 31, 2010 Браво страхотна работа. Всичките стриймове работят п.п. Ако намерите стрийм за ФЕН ТВ цена няма да имате Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.