Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Среща на форума 2013

Среща на форума 10 гласа

1. 1. Къде искате да се състои срещата?

• "Винпалас" - с. Арбанаси
      40%
      4
    • "Капитановата къща" - с. Боженци
      60%
      6
  2. 2. На коя дата предпочитате?

• 02.02.2013
      0%
      0
    • 09.02.2013
      100%
      9

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

И аз съм с жената :)

Ама дайте дата де.

• Отговори 77
  • Прегледа 14.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз имам друга една оферта, отдавна я бях споменал. С BaronBG я обсъдихме леко: иде реч за Боженци и едно удобно ресторантче - хотелче с добри цени и обслужване. Имаме контакти със собствениците, те са

• Асенчо, на хората не им е до срещи сега. Борбата е за оцеляване и ще е тежка. Когато видим светлина в тунела, желанието за веселби ще дойде само. Пиша това, за да не се учудиш от липса на интерес.

• Когато попаднеш в Боженци, се връщаш поне век назад. Нямаш си идея (ако не си ходил де) каква уникална атмосфера е. Има много къщи, които могат да се наемат за спане.

Публикувано

Че кой няма да е? И аз съм със...

02.02 или 09.02

Публикувано

Аз ще чакам априлска среща, защото до тогава съм заточен в чоБанско.

Публикувано

Еми някои да пусне анкета.

Публикувано

Анкетата е пусната.

Публикувано

Добавена е и такава за дата.

Публикувано

Когато попаднеш в Боженци, се връщаш поне век назад. Нямаш си идея (ако не си ходил де) каква уникална атмосфера е. Има много къщи, които могат да се наемат за спане.

Публикувано

Аз гаранция пристигам-само транспорта още го мисля как да го направя,че не ми се пътува сам.

Но в краен случай-така ще е.

Публикувано

Ми освен и аз да взема да дойда.

Публикувано

Май,май... :tooth:

Публикувано

Време ти е и на теб,че те чаках след нова година,ама накрая допих каквото ти бях заделил :D

Публикувано

За такива места организацията трябва да бъде изпипана детайлно. Тоест, 09.02 е твърде рано. Аз смятам началото на месец март за по-приемлив вариант.

Публикувано

http://search.data.bg/ready/ddb8eae16a7652662b14d12f59e35d81

Датата е само примерна. Наистина ще е малко времето за добра организация, но ще дадем най-доброто от себе си.

Помолиха ме да не разпространяваме офертата.

Публикувано

Аз ще дойда и на двете...

Публикувано

Определено Боженци ме блазни повече. :)

Но където и да решим да ходим не става като при Гоце-трябва сериозност,за да могат да се направят резервации.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

За такива места организацията трябва да бъде изпипана детайлно. Тоест, 09.02 е твърде рано. Аз смятам началото на месец март за по-приемлив вариант.

Няма лошо в мнението ти, но да се уточним относно датите, защото хората вече са гласували, а и аз се бях засилил.

Няма смисъл да се юркат да цъкат всички и в последния момент да се отложи за март - несериозно е някак си според мен...

Публикувано
  • Автор

Аз преди 2-3 години ходих в Боженци и доколкото си спомням пътя към селото беше еднолентов. А пре зимата сигурно ще е почти непроходим. Какво ще кажат шофьорите?

Публикувано

Да не ми се разсърдите, нищо лично, ама аз някак си я виждам срещата на форума иначе обявена:

"Другия петък се събираме в "оная кръчма с големия салон с баровете", който иска да дойде след 8 сме там :)

Заредете си телефоните и си инсталирайте Mortal Kombat/Real Racing, ще има турнир с вход 10 лв. (за награден фонд)."

Тия министерски срещи, по хотели с менюта и резервации ще си ги правите по 5-6 до 10 човека максимум. То няма лошо, но не е среща на форума. Не забравяйте, че някои сме просто зарибени "гийкове", които се радват на iToys....

Публикувано

То и аз нищо лично, но колко бяхте на последната среща?

Хем сте си у дома... така да се каже. ;)

Публикувано

Еми имаше 15 човека на последната среща при гоце.

Публикувано

Проблема е в това, че много начесто взеха да се правят тези срещи. Има няма 2-3 месеца и айде - "Време е да се напием".

Като ги сметнеш, излизат един портфейл за Арбанаси.

П.С. А сметни ги, ако идвам на всяка до София, колко ще ми легне.

Публикувано

Неоле,имаш една бира от мен за поста.

Време е за една хубава среща някъде,където на всички да им е удобно(Или еднакво неудобно). Божанци и Арбанаси е точно това.

Срещата не е задължителна за никой,аз например ще я съчетая с и без това планираната ми почивка.

Иначе ще имам поне 2-3 места в колата и мога да услужа на някой "гийк" да го Акарам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Ъпдейтнах списъка с идващите, ако има още, които ще идват да казват.

Публикувано

Аз къде написах, че идвам? Казах, че ако е в Търново съм там, но не и толкова скоро.

Публикувано

То реално никой не е потвърдил на 100%, но той просто да съживи темата :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.