Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте!

Наскоро пуснахме безплатна фентъзи игра с карти. Казва се Бойните Полета на Елдхелм и е безплатна колекционерска игра на карти.

Тя е силно повлияна от ролевите игри, взаимствайки от тях някои механики и идеи. Резултатът е интересна смесица между елементи на класическа колекционерска игра на карти с ролеви елементи.

Може да я свалите оттука: https://itunes.apple...elm/id570852195

Работи с iOS 4.3 и всички по-нови версии.

Ще сме благодарни на всякакви фийдбеци!

Ето малко скрийншотове:

Untitled-2.jpg

Untitled-0.jpg

Untitled-1.jpg

Untitled-4.jpg

Публикувано

Добре изглежда.

Само, че... На първо четене една забележка. Играта е пусната тази година, но не е оптимизирана за iPhone 5?!

Публикувано
  • Автор

Работим по въпроса и скоро ще пуснем оптимизирана версия :smile:

Публикувано

Дам, би трябвало да има опция за смяна на езика...

Публикувано

На мен ми дотегна на първата минута точно заради това. Не, че не чета английски, но съм мързелив типично по български а такива игри си искат четене. Добре ще е да има и роден език.

Публикувано
a4ysybes.jpg6ube6e6y.jpg
Публикувано
  • Автор

Има на български, просто трябва на логин страницата да го изберете (горе в средата).

А в следващата версия - като я качим - ще може да се сменя и от settings.

И благодаря на asko44 за сркийншотовете :)

Редактирано от viraco4a

Публикувано

Хъм, не е ли логично, щом е "Нова българска игра", езикът по подразбиране да е български? Процентът англоговорящ+айфон е немалък и все пак...

Публикувано

На мен ми казва че не подържа екрана, тоест резолюцията на 3gs - а ми. Явно ще трябва да почакам ;]

Публикувано
  • Автор

Хъм, не е ли логично, щом е "Нова българска игра", езикът по подразбиране да е български? Процентът англоговорящ+айфон е немалък и все пак...

Играта я замислихме отначало да е международна, затова езикът по подразбиране е английски.

На мен ми казва че не подържа екрана, тоест резолюцията на 3gs - а ми. Явно ще трябва да почакам ;]

Ами малка ти е резолюцията, да. За съжаление не планираме да я пускаме с по-ниска резолюция :(

Публикувано

Ами, минусче получавате. 3ГС-ът е актуален модел, чудя се даже как са ви одобрили.

Публикувано
  • Автор

Колега, цитирането на последен пост е ненужно и ЗАБРАНЕНО!

Да, минус си е. Изхождахме от факта, че на по-ниска резолюция се опорочава целия гейм експириънс - интерфейсът изглежда кофти и е неудобен. Проблемът идва може би от факта, че първо направихме desktop версията, а след това имплементирахме мобилните приложения. Говорих с колегата ми програмист, обеща следващите седмици да поработи и по този въпрос.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Както обещахме, играта след седмица ще може да се играе и на устройства с резолюция 480x320. Който беше с 3GS да пробва :smile:

823555_476958215685837_1084289775_o.jpg

Редактирано от viraco4a

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.