Публикувано Януари 18, 201313 гд Здравейте! Наскоро пуснахме безплатна фентъзи игра с карти. Казва се Бойните Полета на Елдхелм и е безплатна колекционерска игра на карти. Тя е силно повлияна от ролевите игри, взаимствайки от тях някои механики и идеи. Резултатът е интересна смесица между елементи на класическа колекционерска игра на карти с ролеви елементи. Може да я свалите оттука: https://itunes.apple...elm/id570852195 Работи с iOS 4.3 и всички по-нови версии. Ще сме благодарни на всякакви фийдбеци! Ето малко скрийншотове:
Публикувано Януари 18, 201313 гд Добре изглежда. Само, че... На първо четене една забележка. Играта е пусната тази година, но не е оптимизирана за iPhone 5?!
Публикувано Януари 18, 201313 гд На мен ми дотегна на първата минута точно заради това. Не, че не чета английски, но съм мързелив типично по български а такива игри си искат четене. Добре ще е да има и роден език.
Публикувано Януари 18, 201313 гд Автор Има на български, просто трябва на логин страницата да го изберете (горе в средата). А в следващата версия - като я качим - ще може да се сменя и от settings. И благодаря на asko44 за сркийншотовете Редактирано Януари 18, 201313 гд от viraco4a
Публикувано Януари 19, 201313 гд Хъм, не е ли логично, щом е "Нова българска игра", езикът по подразбиране да е български? Процентът англоговорящ+айфон е немалък и все пак...
Публикувано Януари 20, 201313 гд На мен ми казва че не подържа екрана, тоест резолюцията на 3gs - а ми. Явно ще трябва да почакам ;]
Публикувано Януари 21, 201313 гд Автор Хъм, не е ли логично, щом е "Нова българска игра", езикът по подразбиране да е български? Процентът англоговорящ+айфон е немалък и все пак... Играта я замислихме отначало да е международна, затова езикът по подразбиране е английски. На мен ми казва че не подържа екрана, тоест резолюцията на 3gs - а ми. Явно ще трябва да почакам ;] Ами малка ти е резолюцията, да. За съжаление не планираме да я пускаме с по-ниска резолюция
Публикувано Януари 21, 201313 гд Ами, минусче получавате. 3ГС-ът е актуален модел, чудя се даже как са ви одобрили.
Публикувано Януари 22, 201313 гд Автор Колега, цитирането на последен пост е ненужно и ЗАБРАНЕНО! Да, минус си е. Изхождахме от факта, че на по-ниска резолюция се опорочава целия гейм експириънс - интерфейсът изглежда кофти и е неудобен. Проблемът идва може би от факта, че първо направихме desktop версията, а след това имплементирахме мобилните приложения. Говорих с колегата ми програмист, обеща следващите седмици да поработи и по този въпрос.
Публикувано Февруари 12, 201313 гд Автор Както обещахме, играта след седмица ще може да се играе и на устройства с резолюция 480x320. Който беше с 3GS да пробва Редактирано Февруари 12, 201313 гд от viraco4a
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.