Публикувано Януари 26, 201313 гд Без да искам включих Voice Control и сега тучскрийна ми не работи и всичко става само с гласови команди. Моля ви помогнете да го изключа.
Публикувано Януари 26, 201313 гд Пак ще го пиша, макар да не съм много убеден, че Михаела ще го види: Двойно почукване върху Settings. Двойно върху General. С ТРИ пръста скролваш до Accessibility. Двойно върху Accessibility. Двойно върху VoiceOver. Двойно върху "On" за да се изключи.
Публикувано Януари 27, 201313 гд Автор mod: Пиши на кирилица! Мерси за отговорите,но лошото е,че ми иска паролата,а аз не мога да я въведа, защото не ми работи тъчскрийна откакто го включих. На мен проблема ми е, че ми иска парола
Публикувано Януари 27, 201313 гд Не се ли сети, че иска двойно почукване!? Не съм пробвал с парола, но не искаш ли поне да опиташ!
Публикувано Януари 27, 201313 гд Автор Пробвах по всякакви начини, включително и твоя, но не става. Четох къде ли не, пробвах, но пак не става. Успях да го деактивирам като натисках Home бутона и бутона за изключване едновременно и се reset-ва и после ми се деактивира VoiceControl-a. Мерси на всички, които се опитаха да ми помогнат все пак (:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.