Публикувано Февруари 11, 201313 гд Що си мислиш, че другаде ще е много по - различно? Щом коментирам по даден въпрос, значи съм наясно!
Публикувано Февруари 11, 201313 гд Аз пък не съм убеден, че си. Защо мислиш, че по света цъфтят рози? П.П. Не цитирай последен пост!!!
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Здравейте! Откраднаха ми iPhone 4s,White/Blanc,16GB във Понеделник във квартал Стрелбище,близо до Южния парк към 13:00 на обяд, IMEI/MEID 013186009292469.Закупен е във чужбина,моля ако някой има някаква информация или го намери да се свърже спешно със мен и да ми пише на ЛС Как да постъпя? Благодаря ви предварително! Редактирано Февруари 14, 201313 гд от Cali Soul
Публикувано Февруари 15, 201313 гд С кутиятата в ръчичка или наличен документ, доказващ собственост - отиваш в четвърто рпу да подадеш жалба.
Публикувано Март 15, 201313 гд Само да споделя от опит.Ноември месец ми откраднаха телефона най-тъпото е ,че и знам кой ,но не можах да го намеря в нея (една случайна кифла от диското която "преспа" унас) . Отидах в полицията да пусна молба за търсене.Минаха 2 месеца след което ми върнаха писмо ,че "Спират търсенето понеже не могат да го намерят а и телефона бил оценен на сумата от 200 лв iPhone 3G 8GB Black и смятаме ,че няма смисъл да продължим търсенето" след което ми идваше да ходя в полицията и да вдигна такъв скандал до небесата ,че свят да им се завие ,но се усетих ,че съм си в България и така в ден днешен го карам с нов iPhone 4 16GB Black ,но още си тъгувам по старата 3-ka. Поуката от моята история е - не разчитайте на полицията , няма да го намерят дори може и да не си направят труда да го търсят.(В България сте на тях не им пука за вас само чакат да си вземат заплатката)
Публикувано Март 15, 201313 гд Извинявай, знам, че е било тежко, но може ли да закараш във вас момиче, да го *** а накрая, то да те *** Извини ме, но не се сдържах
Публикувано Март 15, 201313 гд Те такива са бруклинските мадами. Ха, премести се в Приморско, за да не те обират повече? Попълни си коректно профила. Относно телефона - писал съм неведнъж: стойността до която квалифицират вещ като движима собственост и съответно издирват, се равнява или е по - голяма от минималния самоосигурителен праг. Проучи въпроса, за да не се чудиш и да обвиняваш полицията в бездействие.
Публикувано Март 15, 201313 гд Зависи, ако е знаела колко е ценна за него и каква мъка ще е - директно я прави S класа.
Публикувано Март 15, 201313 гд Е споко де, все едно си платил *******, нали си джиткаш с нов тел сега. Ако се чувстваш прецакан, изтътрузи я още един два пъти и готово. Другото се преживява.. А и ако си хванал мацката от Студентски и е била , вероятно е немала толкова акъл да те окраде... така че не си слагай грях на душата. Редактирано Март 15, 201313 гд от Bobo
Публикувано Август 29, 201312 гд Намерен Iphone 4 или 4S (незнам точно) на 5 терминал на летище O'Hare в Чикаго. Lost and Found половин час не можаха да ми обяснят къде се намира, а митническите служителите отказаха да го приемат. Батерията на телефона няма заряд, а зарядно нямам. Какво да го правя? Благодаря! Поздрави,
Публикувано Август 29, 201312 гд Намери ЮСБ кабел за iPhone и го захрани от компютър. Виж къде има черна чертичка на металната част от страни на телефона. Ако чертата е отгоре до дупката за слушалките - iPhone 4, ако е отстрани между бутона "+" и копчето за спиране на звука - iPhone 4S.
Публикувано Август 29, 201312 гд Какво очакваш да ти кажем. Ако го включиш и искаш да намериш собственика - набери последните 2-3 набрани номера и кажи че си го намерил. Ако не връзваш го към компютър и го ресторваш ( преинсталираш ) на чисто и го ползваш със здраве. Избора си е твой. Ако си го намерил в Америка, а се намираш в Габрово ... няма смисъл да го връщаш отново до Щатите. Ще излезе по-скъпо отколкото струва целия телефон.
Публикувано Ноември 28, 201312 гд Откраднат бял iPhone 5 64GB от кола във Варна, кв. Чайка IMEI 013406008768065 Възнаграждение при информация за извършителя
Публикувано Декември 1, 201312 гд Открадната черна четворка 16 гб. IMEI: 012542003343214 Възнаграждение. (Тъжна работа) Редактирано Декември 1, 201312 гд от Tarashev
Публикувано Януари 9, 201412 гд Здравейте, нов съм във форума и от около 2 години съм горд собственик на iPhone 4S. За съжаление поради лошо стечение на обстоятелства в момента не мога да го използвам и се обръщам към Вас с надеждата, някой да може да ми помогне да го поткарам отново. Ето какъв е проблема с малко предистория: телефончето е закупено от Мтел с абонаментна програма и договор за 2 години (сега февруари изтича срока) и съответно е заключен към оператора. Миналия октомри ми откраднаха телефона (голяма мъка), но благодарение на познати в полицията след месец и половина телефончето ми беше открито и след още 3 седмици ми го върнаха реално. След което се появи проблема, за койдо до голяма степен съм си виновен сам. Тъйкато беше използвано от някакво момче и имаше много лична информация реших да направя Reset чрез Erase all Content and Settings, процедурата стартира и стигнах да момента където иска да въведеш ID и password от account в iCloud. Стария ми акаунт в iCloud си е активен и работи през интернет. Тука се натъкнах на сериозен проблем защото моето ID и парола не ги приема и казва ще телефона е свързан с друго ID, явно на момчето ползвало телефона преди мен. Чудно е как е изолирало моето ID. Сега не знам какво да правя и ще съм благодарен на всеки който има решение, IMEI 013041000002112, като има предвид, че не погледнах с какъв firmware iOS и baseband съм а и не мога да се свържа с предишния “собственик” . Предварително благодаря на отзовалите се.
Публикувано Януари 9, 201412 гд Ако е с iOS 7 и е включен Find My iPhone в iCloud, няма какво да направиш. Гледам,че телефона е Мтелски. Не съм сигурен дали те няма да могат да помогнат.
Публикувано Януари 9, 201412 гд И няма нищо за чудене, как другия човек е успял да избегне твоя акаунт. Бил си със 6.x.x, а след това той го е ъпдейтнал. От 6 към 7 е възможно, без да изисква Apple ID за активация. П. С. По скоро полицията и връзките с които разполагаш могат да помогнат. Лицето е вече криминално проявено и имат данните му в регистъра. Освен ако той не извади по-големи връзки.
Публикувано Януари 9, 201412 гд Нищо не могат да направят там. Само да го стягат оня в полицията, да си каже.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.