Публикувано Януари 9, 201412 гд Не разчитай на Мтел. От 3 месеца нищо не правят по същия аналогичен случай. Ако има промяна в статуквото ще пиша тук.
Публикувано Януари 10, 201412 гд И няма нищо за чудене, как другия човек е успял да избегне твоя акаунт. Бил си със 6.x.x, а след това той го е ъпдейтнал. От 6 към 7 е възможно, без да изисква Apple ID за активация. П. С. По скоро полицията и връзките с които разполагаш могат да помогнат. Лицето е вече криминално проявено и имат данните му в регистъра. Освен ако той не извади по-големи връзки. Благодаря ти за отговора. Сега разбирам как са прескочили моя Apple ID. Значи ми остава това, което ми предлагаш да издирят лицето чрез полицията, но за всеки случай ще проверя какво ще ми кажат в Мтел. Ще Ви държа в течение, за тези които се интересуват. Ще се радвам и на други предложения (някой да измисли топлата вода) . Благодаря на всички споделили мнение.
Публикувано Януари 24, 201412 гд Проблема се реши по начина който предложи Grievous, за което сърдечно му благодаря. След като се свързах с полицая и му обясних какъв е проблема след 1 час ми бяха изпратени Apple ID and password чрез смс. Много бърза и адекватна реакция на полицая. Само да отбележа, че за съжаление това не е практика в полицеийските управления дори напротив, проблемите започват още на входа с въпроса: "ти на къде?" . Нямаше да е никак лошо операторите да са задължени с клауза в общите условия на договорите, да съдействат при загубен или откратнат телефон. Договора е съвкупност от права и задължения, правата за операторите а задълженията познайте за кой? Здраве на всички, а за успеха дерзайте
Публикувано Февруари 10, 201412 гд Приятели и колеги, издирвам изгубени /забравени в такси:Раница с лаптоп Macbook pro13, Traktor Kontrol Z 2 mixer. Имайки впредвид, че в БГ има 2 такива миксера, ако някой ви го предлага, най-вероятно това е моя. Лаптопа има ясни отличителни белези от немарлива употреба Ако се намери добър човек да ми ги върне, ще получи стабилно възнаграждение. Телефон: 0898 482887 Моля всеки, който има желание да шерне това, за да стигне до повече хора!
Публикувано Февруари 11, 201412 гд Ох, колко съм изтрещял... Питах го и като каже ще споделя. Поне маршрута е написал "От Кристал до Хилтън". Редактирано Февруари 11, 201412 гд от algor
Публикувано Февруари 12, 201412 гд За съжаление нямам спомен коя беше компанията, напълно е възможно да не е била лицензирана кола... Това му е отговора, тъй че когато и да звънна все тая.
Публикувано Март 16, 201412 гд Това : IMEI 358760056891796 Serial number F18LQK4XFFDR Model iPhone 5S Activated Yes Warranty Applecare Protection Plan Warranty Days Left 676 Warranty Start Date 03.01.2014 Warranty End Date 02.01.2016 Telephone Technical Support 02.01.2016 Repairs and Service Coverage Expired SIM lock Unknown ми попадна като устройство за продажба без кутия и документи. След като се отказах (слава Богу) беше заключен през айклауд. Някой ако си го познае да пише на ЛС за подробности за продавача.
Публикувано Април 13, 201412 гд Вчера си изгубих iphone 5. Кажете какво да правя, дайте идеи. Със 7.0.6 е и passcode и findmyiphone е включен!!!
Публикувано Април 13, 201412 гд Да дадох му лост моуд и си въведох другият номер и чекнах да ме нотификира когато е намерен нали така беше!!! При някое включване веднага ще получа съобщение нали? Редактирано Април 13, 201412 гд от simba4
Публикувано Април 14, 201411 гд Не, само като се закачи за нет, като цяло затова не виждам голям смисъл в цялата работа лично за себе си, защото този телефон директно отива за части и няма да се намери никога ....... Не е сигурно. Зависи кой го е барнал. След рестор , ресет и т.н. каквото и да му направят пак иска първия акаунт- на собственика В този ред на мисли , не знам дали съм споделял , че паролата сложена през у-вото е по приоритетна от тази през icloud ,но това пак не решава проблема ! Редактирано Април 14, 201411 гд от kawabiker
Публикувано Април 16, 201411 гд Върнха ми го срещу 100 лв ама няма как обещах награда )) само дето са го ресторнали към 7.1 и нема джейл вече ама майната му За тези които са като мен пуснах това във Фейсбук и отделно по всички БГ ФОРУМИ! Пожелавам успех на всички останали и най-важното PASSCODE И iCLOUD винаги! Всъщност са отишли в сервиз за разкодиране и им е казано, че не може да се получи това при което човека от сервиза е споменал за обявата ми и ми се обадиха ))) от сервиза на общ познат колко пари давам и така и така и го взех! Редактирано Април 16, 201411 гд от simba4
Публикувано Април 17, 201411 гд Чак толкова не задълбах, пък и част вината за загубата си е моя, гледам синхронизиран е с компютър Bigbass незнам може ли да се открие по интернет нещо! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk!
Публикувано Април 17, 201411 гд А не се ли разбра кой е? Вместо пари, малко анален секс да му дадеш! Защото сам си е изгубил телефона ли?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.