Публикувано Януари 24, 201016 гд Здравейте. Искам iPhone-а да се самозаклучва след 20-30 секунди. В настройките минималното време за Auto-Lock е 1 минута, което изобщо не ме устрйва.
Публикувано Януари 25, 201016 гд Автор "20 Secand Lock Screen" Само на 20 секудни ли се заключва или има и друго време ? "Lockscreen Dim Delay" На какво време може да я нагласиш да заключва дисплея ?
Публикувано Януари 25, 201016 гд Автор А някакви допълнителни настройки трябва ли да му се правят ? Нагласих го на 10 сек от settings и нищо. Влезнах при Auto-Lock дадох му Never , 1 minute - нищо. iPhone не се заключваше след 10тата секунда ...
Публикувано Януари 25, 201016 гд Auto-Lock не бараш! След като си настроил Lockscreen Dim Delay респрингна ли?
Публикувано Януари 25, 201016 гд Автор Дам дадох респирнг и рестарт. (в сетингс Auto-Lock ми е на never но и на 1 минута да го дам пак не се изключва след 20те секудни които сам му задал)
Публикувано Януари 25, 201016 гд Добре, а тия програмки забелязва ли някой, че са за съвсем различно нещо? И от имената си им личи (а и в описанията им е написано - не съм ги чел - сигурен съм). И двете са като ти е заключен телефона / iPod-a и като натиснеш Home / Sleep бутона да си видиш LockScreen-a за време по-дълго от 5 секунди (20 sec. lock screen - седи си 20 сек. преди да изгасне пак - логично, другата - явно може да се наглася за колко време да се вижда). Това, което търсиш мисля, че ще намериш, след като инсталираш Supreme Preferences (доколкото си спомням) - нужен ти е Winterboard, за да го активираш.
Публикувано Януари 25, 201016 гд Това, което търсиш мисля, че ще намериш, след като инсталираш Supreme Preferences (доколкото си спомням) marianka, абсолютно си прав, Winterboard не трябва да качва отделно, Supreme Rreferences си я качва, ако я няма на тела.
Публикувано Януари 25, 201016 гд Автор Note: The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conficts that cannot be automatically found or fixed. Това ми изписва като тръгна да я качвам ...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.