Публикувано Януари 25, 201016 гд Здравейте, сложих си BiteSMS вместо оригиналната СМС програма и в настройки активирах QuickReplay, но вече от 2-3 дни QuickReplay-а не работи, дори не ми показва, че имам смс, само горе в Notify Bar-a ми показва, че имам смс. Дори си инсталирах QuickReplay от Cydia и отново не става... Може ли малко помощ? Благодаря предварително.
Публикувано Януари 25, 201016 гд Автор Не... До преди няколко дни всичко беше на 6, сега изобщо не ми показва, че имам СМС освен горе в Notify Bar-a.
Публикувано Май 23, 201015 гд Здравейте, Не искам да пълня форума, за това пиша в темата. След update на BiteSMS и Iphonedelivery от Cydia спрях да получавам смс-и. Мога да изпращам, но не и да получавам. Пробвах всичко, за което можах да се сетя. Махнах BiteSMS, махнах Iphonedelivery, рестартирах, респрингнах и нищо. Все още не мога да получавам. Някой имал ли е подобен проблем ?
Публикувано Май 24, 201015 гд Проблемът е от iphonedelivery или по-точно някоя от настройките му. След като го махнеш, рестартирай телефона и изчакай известно време. Ще получиш накуп всички пропуснати смс-и.
Публикувано Май 25, 201015 гд Точно това се случи, но в крайна сметка след като го инсталирах от различно репо проработи и сега всичко е ок. Благодаря.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате