Публикувано Февруари 5, 201313 гд Днес смених payment акаунта си в апстор като добавих карта ,за която имам смс известяване и булбанк мобайл от тел.Веднага след това получих 2 смс-а "заявени 1,98 евро apple itunes store -eur record Stores itines.com United Kingdom" Това се случва от Iphone 4 ,фо,без джейл,нормално ли е ?
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Да, тестват ти платежоспособността. Тия пари ще си ги получиш после обратно.
Публикувано Февруари 10, 201313 гд Един приятел има следния проблем, че когато си въведе цялата информация за картата му дава - "your payment method was declined please enter valid payment ", възможно ли е поради липса на пари в картата и има ли някакъв лимит, който трябва да има (става дума за BG app store). Благодаря предварително за отговора P.S. - картата е Visa electron Редактирано Февруари 10, 201313 гд от R.Stoychev
Публикувано Февруари 10, 201313 гд Има 10 лева, което е около 5 евро, ще му кажа да вкара повече пари в картата.
Публикувано Февруари 10, 201313 гд Не казваш - дебитна, кредитна...сторето не приема всички визи електрон, а само от някои банки. Защо? Не знам.
Публикувано Февруари 11, 201313 гд Според мен е от липса на пари,но да видим като вкара още някой лев дали ще стане...
Публикувано Февруари 12, 201313 гд Би трябвало да е от липсата на пари. И аз съм с дебитна на ДСК и не съм имал проблеми.
Публикувано Февруари 12, 201313 гд Случва се. Онзи ден плащах за едно приложение от карта на FIB и ми даде, че има проблем с плащането няколко дни след като го свалих. Въведох друга карта и е ок, но имах пари в картта.
Публикувано Февруари 13, 201313 гд След като вкара пари, няколко дни не приемаше картата, но после всичко се оправи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.