Публикувано Февруари 13, 201313 гд Автор След това нали съм се поправил! Грешно бях разтълкувал броячите, но не е нужно да ти се обяснявам Нали!
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Това май ще свърши работа Обаче не дава достъп до gmail:(Някой да опита?!
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Ставаше преди Mailbox да се усетят и да хлопнат вратата с новата си версия 1,0,1
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Автор Не е от него. Сега се превърта доста по бързо. Ако не си отварял един час, например е нормално да ти превърти толкова.
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Може би аз не мога да го оценя но не намерих някакво предимство пред gmail app-a. Пак казвам - сигурно е в мен проблемът Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Вече седмица пред мен са 424 хил., зад мен 360хил. и си се променят само последните три числа. Започва супер много да ме дразни, като че до сега не съм си получавал мейли, та го чакам като нова година. Следващият път като го отворя и са си толкова отлита от телефона ми.
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Аз ако сега я изтрия от телефона и след месец например се сетя, че я искам дали ще ми важи този лиценз/резервация от сега. Нещо не мога да и свикна Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Писаха, че в момента имат проблеми със сървърите. Те щом при това контролирано натоварване на сървърите имат проблеми, какво остава, когато всички започнат да използват програмката.
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Някой ако знае нещо подобно, като от пост #28 и да работи(без Jailbreak) с втората версия нека сподели да тестваме това апп, че след рестор не важи запазването. Сега като сложа първата версия и едитна файла ме праща за ъпдейт в стора. Мерси.
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Имам си кода, но не знам как се въвежда. След рестор не ми излиза за въвеждане.
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Пред мен са има няма 700 000 к. Някой не му ли дойде реда да чуем за какво толкова се редим.
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Някой не му ли дойде реда да чуем за какво толкова се редим. Не е нищо особено, но ще се пробва някой ден. Приложението, ако се погледне обективно си е чиста проба измислица и не струва за нищо, но понеже са хитри се възползват и с тази опашка за чакане, изкуствено настървяват хората. А и сина на Eddy Cue работил уж в екипа на Mailbox. Резервиране на приложението е чиста проба измислица, която не работи дори от първият ден, защото след, като сложих моите данни имах да чакам повече, отколкото други колеги резервирали по-късно. След рестор на телефона пък въобще не движи резервата и разработчика съветва да затвория приложението и да го отворя отново - палячо и половина, дори не знае какво му се случва. пп. Преди няколко дни четох за един Календар, който се появил в US сторето на Аппле и същата или подобна история, като Mailbox.
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Автор Но тактиката очевидно работи От друга страна е безплатно и не е задължително
Публикувано Февруари 16, 201313 гд А как да си запазя кода, защото ми се налага да ресторвам? П.П. Отказах се. И без това има над 720 000 човека пред мен. Редактирано Февруари 16, 201313 гд от asen4o0
Публикувано Февруари 18, 201313 гд Автор Gmail клиент. Работи леко и е много удобен. Не съм очаквал чудеса. Тепърва ще го тествам.
Публикувано Февруари 18, 201313 гд Само gmail ли е ? В последно време съм много доволна от native Gmail.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.