Публикувано Март 26, 201313 гд При мен рекламните мейли се появяват когато отворя приложението!За личните веднага известява!Един вид филтрира...Не виждам в настройките нещо от сорта!Но вече няма мейли в 2-3 вечертаВ същото време важните ги виждам веднага!Има ли някой подобни наблюдения?
Публикувано Април 1, 201313 гд Приложението автоматично ли се активира след като ми дойде реда. Остават ми 28800 човека, които са преди мен.
Публикувано Април 17, 201312 гд Хм аз го сложих, след като прочетох тук, че го били продали на тези с бокса и ми запали на момента. Не знаех, че все още е било заключено за новите клиенти. Евентуално са си поправили грешките с резервите. А приложението не е никак зле, но пък в никакъв случай задължително. edit: Това маркетинг ли е, че се обърках нешо : http://9to5mac.com/2013/04/24/mailbox-app-leaves-contacts-email-content-and-attachments-exposed/ Редактирано Април 24, 201312 гд от iPhoneman
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.