Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Закупуване на приложения и пакети

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, искам да попитам понеже не съм много наясно как стоят нещата с закупуването на проложения от AppStore и пакети от Cydia. Искам да знам дали когато си закупя пакет от Cydia след евентуален упдейт на iOs-а и нов джейл трябва да закупувам наново пакетите които съм имал. Същото и за приложенияте дали тряба да ги купувам при всеки упдейт на оп. система, и дали когато има упдейти на приложенията трябва да ги закупувам или щом съм купил приложението следващите му версии са безплатни.

Публикувано

Здравей :) малко е рано ,но после като видят какво си написал ще има критика че не четеш!!Относно питането-купувай смело всичко закупено остава твое!Без значение от модела Айфон и операционната версия.Ъпдейтите са безплатни !Поздрави

Публикувано

Някои приложения можеш да ги вземеш безплатно до 6 месеца след покупката, после плащаш намалена цена.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Въпроса е как става цялата процедура? Когато си купя апп и го инсталирам на телефона при back up към iTunes предполагам те се запаметявам там и при упдейт или рестор на телефона се инсталират наново след синхронизация? А как става с пакетите който си инсталирам от cydia имам си някакъв профил в BigBoss примерно или някое друго репо, или ми запаметя apple акаунта и при нов джейл като ги тегля не ми иска пари или как?

Публикувано

Купените програми от App Store се запаметяват в акаунта ти и винаги можеш да си ги изтеглиш.

При Cydia е същото.

Публикувано
  • Автор

Тоест Cydia използва моя apple акаунт да запамети купените пакети?

Публикувано

Не. Ако влезеш в Сидиа-> Manage Account, ще си отговориш на въпросите. Oчевадно е. Колегата ти говори за AppStore.

Публикувано
  • Автор

Благодаря много получих информацията която исках. Извинявам се ако съм подразнил някой, но исках да разбера точно как стоят нещата преди да почна да си купувам :smile:

Редактирано от cantonov

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.