BulgarianSS Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Програмата служи за споделяне на файлове между вашите устройства,както и между други потребители посредством линкове. Максималната големина на файла,който може да качите на веднъж е 250 МБ,като може да се ъпгрейдне до 5 GB чрез абонамент. Обичайното свободно място,което се предоставя е 5 GB,но чрез този линк,поне докато е активен можете да се сдобиете с 25 GB при нова регистрация. 25GB място чрез този линк. 50GB място чрез този линк. Големи благодарности на roll2puff и DreamcatcheR за линковете. 6 Цитирай
negozanimavai Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Дам.. програмката е екстра! Ползвам я още от както излезе и смело мога да кажа, че върши чудесна работа за споделяне. Препоръчвам и самия сайт, който можете да отовите от тук www.box.com. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 И какво и е доброто? Хайде качи файл от телефона в нея, не снимка. Dropbox няма равна, а в тандем с iFile и SDM, нали се сещаш какво става? П. С. Забравих да спомена. При Dropbox нямаш ограничение при качването на файлове, стига да имаш място. Копи и пейст на компютъра в папка Public на Dropbox и воала. 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 8, 2013 Автор Публикувано Февруари 8, 2013 Плюса е в мястото,което ти отпускат,а именно - 25 GB. Иначе и аз съм фен на Dropbox-a,но и това не е за изпускане. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 В комбинация с Attachments.me могат да се постигнат интересни неща Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Нищо не може да се постигне. В iFile се крие ключето. 3 Цитирай
profusion Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Хубавото е че е почти същото за десктоп като дропбокс освен лимита за големина на файл, незнам как е качеството на услигата само защото Дропбокс са желязо! Цитирай
negozanimavai Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Хаха.. в iFile има поддръжка на Box-a не виждам защо да не можеш да качиш файл от там....? Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Хайде на мен невежата ми кажете от къде да копирам линка, че не го намирам? Искам например да го споделя тук във форума. П. С. Защото от Drop-а става много бързо - има няма 30 сек. http://www.youtube.com/watch?v=JgcimS2iajA 2 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Аз също използвам Dropbox и не искам да си помислям за друго. Върши ми перфектна работа. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Да,но тук имаш 25 GB,които с удоволствие използвам!Засега предимно за музика!Момента с шеринга е въпрос на време! И малко извън темата ....CloudMe Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Регистрация в box имам от 3-4 години. Щом досега не са направили шеринга, забрави. Пък и кой знае какво ще слагам в тези 50GB. От Dropbox пращай редовно покани и може да ги увеличиш прилично. Аз сега съм на 3 и нещо GB. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Dropbox 183.2 MB of 50.75 GB used 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 И аз в box имам от бая време акаунт, но като се замисля за нищо смислено не го ползвам.. На мен ми даде безплатно 50ГБ при регистрацията тогава, това ме изблазни A иначе дроп-а е по-добър, но много скъп ако ти трябва повече пространство. В момента имам направени 10гб от покани, но все пак.. Ако тръгна да го ползвам, както си трябва... Ето ви линк за нов акаунт с безплатни 50gb, по принцип промоцията е за Dell потребители : https://www.box.com/signup/o/dell_50gb_give_get Sent from my iBrain using iFingers 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 По принцип не е за Dell потребители, тъй като и аз вчера си направих, а нямам нищо общо с Dell. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Той не каза, че трябва да имаш нещо общо с тях Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Не съвсем, но с радио трудно се спори. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Не ми стана ясно, мен ли визираш, но ще подмина поста ти за сега Ти като се регистрира, такъв мейл не получи ли Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 (редактирано) Идалго, промоцията е именно за Делл потребители - била е разпратена на тях. НО - линкът работи на всички компютри и затова го споделих. Не разбрах от какво си недоволен. Хайде да сложим точка и да се пише по темата вече. Редактирано Февруари 14, 2013 от DreamcatcheR 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 10, 2013 Автор Публикувано Май 10, 2013 Нова версия: Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.