Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да превърна iPad3 в bluetooth клавиатура

Featured Replies

Публикувано

Имам една идея рових из нета и не намерих решение. Идеята е следната както си седя пред ipada да го ползвам като bluetooth клавиятура кум телевизора а ако може и като мишка. Аз си мисля че е възможно но ненамерих такава програма нито безплатна нито платена. Би ми свършила работа и за ipad и за iphone. Телевизора ми е samsung 7000 серия. Това което гледах е че към телевизора може да се включат bluetooth и клавиятура и мишка. Ако някой има решение на идеята нека да сподели.

Публикувано

Разгледай тази програма Samsung SmartView, мисля че ще откриеш това което търсиш. Ето и линк https://itunes.apple.com/gb/app/samsung-smartview/id359580639?mt=8&sa=U&ei=D4kWUZ2UCoiVswbWoICoCA&ved=0CC8QFjAA&sig2=dDvZAeD0DkrOQsIJA9Nb8w&usg=AFQjCNE1Yn70Xz1sb7IYQLyaNEHKwFnikQ

Публикувано
  • Автор

Разгледах и двете предложения благодаря ви за отделеното внимание, но нестава первата няма шанс да се свърже с samsung tv и втората я имам инсталирана тя работи перфекно като обикновенно дистанционно все едно имаш всички бутони от оригиналното дистанционно, но преминеш ли на smart неможеш да се движи като мишка а пуснеш ли web browser няма клавиатура да въведеш един адрес даже. Отваря се клавиятура на телевизора и ти с нагоре надолу и ляво и дясно търсиш да въведеш желаните буквички много е изнервящо. Поне мишка да имаше ......:-(

Редактирано от Jordji19

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.