Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с Firefox и Flash

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, от доста време имам страшен проблем с flash plugin и Firefox. Проблемът е, че много често крашва "Adobe flash plugin has crashed". Какво ли непробвах, преинсталирах самия плъгин, браузера и какво ли още не и постоянно си крашва. Клиповете в youtube като им сменя резолюцията и дам fullscreen започват да насичат яко. Чудя се от какво може да е това, мисля че до Firefox 16 този проблем го нямах, от тогава до сега каквито и нови версии да излизат и на браузера и на плъгина, все си е същата боза. Някакви идеи?

Публикувано

Аз от скоро при последните няколко версии на Флаща виждам голямо скапване. Със Сафари много често се впуска в мислене и сафарито ми се шашка при клипове и това от около 1-2 месеца

Редактирано от profusion

Публикувано

Флаш/офф и няма ядове ;)

Публикувано

При мен Safari имаше ядове с YouTube, но си ги реших като посетих този адрес: http://www.youtube.com/html5 и изключих HTML5 trial. Другото, което направих при сафари е да добавя ClickToFlash към Extensions и така сам избирам кое Flash съдържание да ми се показва :)

Публикувано
  • Автор

При мен проблемът е на Windows 7, не на мак. Джони при мен точно обратното помогна, цъкнах го на enable и вече клиповете ми е зареждат в html5 не втв флаш и нямам ядове, но проблема с крашването на flash plugin по другите сайтове си остава.

Публикувано

Крашва и под мак бре, нали точно това ти казах: флаша у коша и си ползваш хтмл5. Хем по - бързо, хем не грее.

Публикувано
  • Автор

Абе така е, ама флаша все още е навсякъде, до като html5 тепърва се развива. Качването на снимки във Фейса е под флаш, bet365 е във флаш, спортал.бг е флаш и почвам много да се дразня защото това са ми едни от най-ползваните сайтове в ежедневието.

Публикувано

Както ти каза Alxx, направо махай флаша, че само товари излишно и ставаш потенциална жертва на вируси. Инсталирай си Chrome, който има вграден флаш (sandboxed) и работи по-бързо от Firefox.

Публикувано

И при мен последно време забива доста често. Явно мозилата нещо се е скапала с последния ъпдейт.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.