Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Имам нужда от съдействие за подмяна на iPhone 5

Featured Replies

Публикувано

При нас нямаше такова нещо като, кутийка :$

• Отговори 119
  • Прегледа 15.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Край на залаганията - апарата е сменен успешно и без много зор.

• Уелкъм ту Бългериа П.П. КЗП не се занимава с междуфирмени отношения, само с фирми - граждани. Ако ще се разправяш, само търговския съд, никъде другаде.

• Пешо, нямате ли персонален акаунт в Мтел след като сте голям клиент? Аз въобще не се занимавам със сервиза, обаждам се на акаунта и им казвам, че ако не ми сменят телефона, отивам във Виваком. Не мога

Публикувано

Такова нещо се получава с email (на немски е - нямам време сега да го превеждам).

http://take.ms/Lv0HUC

С няколко думи - уведомяват, че телефона е сменен с друг (Ersatzprodukt iPhone 4).

Kутийки сега не намерих да снимам.

Публикувано

Мерси много,знам немски сега ще го прегледам :)

Публикувано

Само искам да споделя как е тука в Испания със смяната на Iphone .. Просто отиваш със фактурата без значение от оператор,страна,държава или каквото и да е,отиваш казваш за проблема като телефона се сканира с някакво си тяхно устройство и без въпроси или недоплъвки изкарват чисто нов телефон и ти го предоставят....вече съм сменил два 4S и един 5 бееез проблем... ако някой иска да праща и сменям :smile:

Редактирано от lomski

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
И на този го има, ама нямам нерви вече да се занимавам...

Четох как един тип сменил седем телефона с green glow и се отказал да сменя повече.

На мен ми зеленее за сега само в офиса. Офисът е с мокет. :)

Проблемът изчезва с поставянето на антистатичен протектор на дисплея, но пък аз не понасям протектори и го преживях.

Публикувано

Момчета здравейте и от мене , купих си на лизинг 5тицата през Февруари от Глобул , понякога когато някой ми звънни , на него му дава , че телефона ми е изключен , а това не е така , и аз получавам смс след 30 сек , че са ме търсили ,а и понякога просто не иска да набира никой... това се случва рядко , но все пак се случва !

Вчера пък докато си стоеше мирно на леглото се спука дисплея !? ОМГ !?

Сега какво трябва да направя ;/ Ще ми го сменят ли с нов ?

Публикувано

Връщай го.

Това с дисплеят няма да мине...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Въпроса ми е как се процедира в тази ситуация , отивам в Германос с телефона и гаранцията и кво да им кажа ... колко време чакам за нов.

- телефона е изпускан но преди 2-3 месеца и нямаше дори дръскотина , сега го пуснах на леглото от 30 санта , беше с калъфа как ще се спука толкова лесно ?Ю!

Редактирано от Dante123

Публикувано

Не знам , не знам какво да правя тогава колеги , говорих с оператора на Глобул той каза , че ще го заменят , в Германос ми казаха , че ако е застрахован ще го ремонтират ( не е у мен гаранция , а не помня дали имам застраховка) .. май ако ми откажат да го сменят ще спра да го плащам ! Ю!

Редактирано от Dante123

Публикувано

Спри с тази глупост на края на постовете ти...

При спукан дисплей,няма да ти го подменят при никакви положения.

Ако имаш застраховка,ще извадиш късмет.

Като спреш да го плащаш,какво-няма да си вземат парите сигурно?

Публикувано

Да няма да си ги вземат , дори и да се стигне до съд и т.н няма как , за всичко си има начини .

А някаква идея , ако реша случайно да го поправям сам , кой сервиз да посетя и колко ще ми струва?

Публикувано

http://www.alekserviz.com/

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Някой знае ли как може да се провери в Глобул до къде е стигнал дефектирал телефон? Идеята да чакам 30 дена в неведение ме изнервя много?

Публикувано

Дрънни на 123. Чакането 30 дни е максималното допустимо по закон при изпълнение на гаранция. След това, можеш да си искаш парите.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Я да се допитам до вас, че не съм много наясно..

5-ца купена директно от apple store в UK има ли 2-годишна гаранция навсякъде в Европа? В този случай, Криейтив център ще поеме ли ремонта?

Или е 1-годишна международна, а втората година - само от страната, в която е закупен телефона? Ако е така - директно в магазин ли се носи или се праща по пощата?

Нямам проблеми с телефона, просто ми е интересно, понеже след 1 седмица му изтича 1-годишната Епълска гаранция, а имам идея да го продавам и да знам какво е положението...

Публикувано

1 година е епълската. 2 години нямат ли само операторските? Криейтив май поддържат епълската гаранция.

Редактирано от profusion

Публикувано

И аз съм на това мнение. Втора година получаваш само от оператор (изключвам Apple Care).

Публикувано

Добре, а нали продават отключени телефони? За тях не важат ли европейските разпоредби / ЗЗП?

Публикувано

Епъл стор е представителен/собствен магазин на производител и задължението е минимум една година. Две години е търговската гаранция от който и да е друг продавач.

Публикувано

Ясно, сега разбрах "тънката" разлика :) Значи само Епъл кеър е вариант, но не си заслужава само за 1г. отгоре...

Публикувано

Най-добре е да се отнесем до страниците на apple.com за съответните страни. Без да знам френски откривам разлики между френката и английската версия в частта касаеща гаранцията. Не съм специалист в тази област и се надявам някой по сведущ да ни осветли.

Публикувано
Публикувано

През абсолютно същите адреси минах и аз преди да питам тук :)

Действително обаче никъде не видях, че има разлика в годините гаранция, когато става въпрос за производител и търговец.

Публикувано

А от чисто любопитство, производителя след като извършва директно търговска дейност не е ли и търговец?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.