Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Политика - коментари и мнения

Featured Replies

Публикувано

Чие е това?

• Отговори 1.2k
  • Прегледа 116.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• ОСТАВКА !!!! и тоя капут на сапун него да направят, щял да управлява той ..... Стойте , още стойте и не ходете да гласувате, щот нямало за кой и щот нищо не се променяло, да Ви видя когато корпорати

• Въпрос с повишена трудност: - БСП са на власт - Десните създават нов съюз - Едвин Сугарев обяви гладна стачка - Синдикатите искат Велико народно събрание - „Доктор Куин – лечителката“ върви по ед

• И защо онемявате, хора? Какво по-различно виждаме от това, което зяпаме последните 25 години? Заболя ме устата последната седмица да убеждавам хора около мен защо ТРЯБВА да гласуват задължително и к

Добавени снимки

Публикувано

Това интервю едва ли е дошло от устата на Д.П.

Не, че не би му отивало..

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Видео за платените агитки на Атака - Разследване на БНТ 1

Публикувано

Без коментар . Яд ме е че гласувах вече . Но както се казва ако не гласуваш , нямаш право да ги псуваш . Така или иначе вотовете на тези които не са гласували се разпределят , същия х*й си е :mad:

Публикувано

Те вотовете и за малки партии отиват за големи. Цялата ши.@на система е кофти. Трябва да се гласува , но и да важи гласът ти, а не моя глас(примерно) даден за ВМРО да иде за ДПС.

То така или иначе - най-много гласове дадени за ГЕРБ , правителство с премиер от БСП , а всъщност управлява ДПС с подкрепата на Болен.

Е НЯМА ТАКО'А ЖУОТНО!

Sent from my iPhone using DT & SX

Публикувано

Нямам си на идея колко ще се впиша с темата с този пост но не мога да разбера едно просто нещо .

Защо политиците не работят за благото на България ? Ако народа е добре и те ще са добре , ще ги избираме за още мандати .

Така като "работят" само за себе си , си навличат проблеми и преобръщат страната с дупето нагоре а спрямо останалите държави стигаме дъното.

Публикувано

Щото никой не влиза във властта, за да живее със заплата и да кара корейска кола на лизинг - искат да са гъзари, с бързи пари. Бившият ми шеф казваше: "В политиката влизат хора, които не умеят да правят бизнес". А, както знаем - който плаща, той поръчва музиката.

Публикувано

Защото за да работиш за благото на страната се изискват определени хуманни и личностни качества. Защото страната е изгонила повечето от интелигенцията си през последните 23 години. Защото когато липсват гореизброените две качества за стойностен и отговорен политик, същият търси бърз и евтин прогрес в личен план, а това винаги минава първо през неговия личен интерес.

С две думи - защото ако си честен и отговорен , не можеш да си толкова алчно богат, колкото им се иска на политиците ни.

Едит:

Сашо ме изпревари.;)

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Благодаря много и на двама Ви . Аз съм доста зелен в темата с политиката защото съм само на 19 но общо взето от миналия мандат си имам дадени впечатления от някоИ "политици" . Напълно съм съгласен с Вас .

Публикувано

Проблема е цялата система. Дори и да се появят хора който искат да работят за благото на хората и на страната, то системата няма да им позволи и бързо бързо ще бъдат премахнати от властта. За съжаление това няма да се промени :(

Публикувано

Да параграф 22... За да се промени системата трябва да я гласуват точно тия на които е удобна.

Публикувано

В такъв случай решението може да бъде само едно. Няма да го напиша, но ще взема дейно участие ако започне. Имаме нужда от благотворителен диктатор(benevolent dictator) - нещо от типа Йосип Броз Тито или Ататюрк.

Публикувано

Има светлина в тунела....само да не е от насреща идващият влак.

Харта за разграждане на плутократичния модел на българската държава

(Независима гражданска инициатива за възстановяване на демокрацията и върховенството на закона)

Публикувано

Вървял си Волен Сидеров по улицата и едно лайно му подвикнало:

- Ей, ибрик!

- Аз не съм ибрик! Аз съм патриот! - креснал сърдито Волен.

- То и аз бях торта "Гараш", ама на ...

Публикувано

И продължението:

Човекът на име Дани, станал известен в репортажа на колегата ни Росен Цветков, днес ни потърси като право на отговор. Репортажът, заснет със скрита камера, който предизвика безпрецедентна вълна от коментари и дискусии в обществото, показа как се събира платена агитка пред партийна централа. Дани поиска да разкаже своята версия за случилото се.

http://bnt.bg/bg/news/view/103346/razkazyt_na_daniel_obretenov_pred_bnt

Публикувано

А тя тая версия е толкова истинска и правдоподобна, колкото са и приказките на братя Грим.

Публикувано

1016590_4446598902283_340169490_n.jpg

ВАЖНО!!! РАЗПРОСТРАНЯВАЙ! Ето от какво се притеснявахме, сега вече разбрахме!!

Погледнете хората които стоят зад Харта!!!!

Цветозар Томов – социолог

Антоанета Цонева – застъпник за честен и свободен изборен процес

Асен Генов – блогър

Атанас Чобанов – журналист

Тома Белев – лесовъд

Мисля, че бяхме до тук!! Ако не се противопоставим.. това е 'новото дясно'... идеите на Сорос са готови да влязат в действие. Новия ред , който ни се готви е в действие!!

Добре, знаете - медиите излъчват каквото си поискат, играят си с нас. не случайно се плаща за протести, не случайно полицаите не ни нападат. Не случайно се дават протестите по телевизията. един път ни изкарват уроди, после "умните протестиращи".

Всичките неправителствени организации , кой им плаща според вас, че да идват и да се разпореждат с нас. Защо Асен Генов го дават по всичките телевизии? Щом е народен човек. Знаем за него много добре кой е! И отново - хартата била направена от Артисти, умни хора и блогъри .... И ето че народа се хвана. НЕ ПОДПИСВАЙ ХАРТАТА!! Това е подпис за Новия Световен Ред. Същото се готви и за Турция и за Гърция и за всички....

Цитати от Хартата!!

"Харта 2013 е изцяло гражданска инициатива без какъвто и да било партиен характер." - ЛЪЖА!!!! ЗАД ВСИЧКО ТОВА СТОИ НЕЩО МНОГО ПО - ЛОШО. НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!

КАК СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ИЗВЕДНЪЖ ТОКОВА МНОГО ЮРИСТИ, ЖУРНАЛИСТИ , ПОЛИТОЛОЗИ СА СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО? КАК СТАНА ТОВА. ИЛИ Е ПЛАН ДА СЕ ЗАВЗЕМЕ ВЛАСТА ПО ЕДИН НОВ НАЧИН!!?! вСИЧКИТЕ ТЕЗИ МЕРОПРИЯТИЯ И ГОЛЯМИ ГРУПИ. ЕТО ВЕЧЕ ИЗЛЕЗНА ИСТИНАТА!!! КАК СМЯТАТЕ ТЕЗИ МЕДИИ ИЗВЕСТНИ ЛИ СА НА НЯКОЙ И ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕХА, КОЙ ГИ СПОНСОРИРА? АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЧУВАЛА ЗА НИТО ЕДНА!!

Това са част от създателите на събитието за протестите.

Кои са говорителите на гражданското общество?http://is.gd/205yRE

Десният драскач като спирачка за промяната http://is.gd/Vk2AHj

Trust for "Civil" Society in Central and Eastern Europe

Founders http://www.ceetrust.org/about-us/founders.html

За проверка на други облажили се фондации, институти и т.н., които изпълняват заповедите на спонсорите си и се представят за гражданското общество. http://www.ceetrust.org/grants-database/in-country-grants/bulgaria.html

Бързат да не изпуснат власта , ще ни направят роби!!!!

Защо гражданското общество не е единно? http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/05/защо-гражданското-общество-не-е-единн/

НПО – момичета и момчета на повикване:http://zhivkozhelev.com/нпо-момичета-и-момчета-на-повикване/

Атанаско Чобанов много от нас знаят що за птица е и с какви амбиции. Беше активен и при нас едно време.

Публикувано

Дам, твърде добре звучеше за да е истина, за това и го подложих на съмнение. Все пак се записах :(

Публикувано
1013380_5002032934393_1110615071_n.jpg
Публикувано

1000042_10151674556278288_1670659992_n.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Публикувано

Как можем да спрем този цирк?Яйцата и доматите не са ли достатъчни?!За тях демократичен протест означава:"Протестирайте си, колкото си искате"!

Публикувано

Покрай местния цирк, да не пропуснем какво става в Лондон:

http://saprotiva.org...y-shut-down-g8/

Във Франция също нещата са зле:

http://www.sva.bg/23/post/2013/06/7.html

Публикувано

Жалко, че имаше толкова много полицаи и жалко и за младежа.

Публикувано

Жалко за младежа, жалко и за полицаите. Видях познати между тях - свестни хора. Какво ли им е, да пазят боклук като тоя?!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.