Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Политика - коментари и мнения

Featured Replies

Публикувано

1017717_10201430939996009_471008766_n.jpg

Хапнах малко шамари снощи, но 5 жандарма спряха 1 от тях, който беше настроен агресивно.

• Отговори 1.2k
  • Прегледа 116.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• ОСТАВКА !!!! и тоя капут на сапун него да направят, щял да управлява той ..... Стойте , още стойте и не ходете да гласувате, щот нямало за кой и щот нищо не се променяло, да Ви видя когато корпорати

• Въпрос с повишена трудност: - БСП са на власт - Десните създават нов съюз - Едвин Сугарев обяви гладна стачка - Синдикатите искат Велико народно събрание - „Доктор Куин – лечителката“ върви по ед

• И защо онемявате, хора? Какво по-различно виждаме от това, което зяпаме последните 25 години? Заболя ме устата последната седмица да убеждавам хора около мен защо ТРЯБВА да гласуват задължително и к

Добавени снимки

Публикувано

Публикувано

Тези, които се върнат от отпуски едва ли, но виж прибере ли се реколтата, ще има трактори на паветата.

И не само. Бургас, Варна и курортите също. В момента сезона е в разгара си и колкото да им се иска на хората, все пак всеки храни семейство. Тук истинската работа е сега. После 50% са на борсата. Особенно след като тези 250 000 работни места не се появяват от никъде.

Публикувано

post-226-0-35301600-1374665799_thumb.jpg

Какво ли и коства, да успява да се усмихне? Защо полицията посяга на жена???

Публикувано

И не само. Бургас, Варна и курортите също. В момента сезона е в разгара си и колкото да им се иска на хората, все пак всеки храни семейство. Тук истинската работа е сега. После 50% са на борсата. Особенно след като тези 250 000 работни места не се появяват от никъде.

И бранша го изяде с този зам- министър и догодина сезон през крив макарон ................

Иначе аз си ядох бой в централната емисия новини , ама автобуса не мина

Имаше полицаи , които се чудеха как да опазят хората, но множеството си бяха дошли да си изкарат нервите за извънредния труд . По възрастните всъщност издъхваха на отпора откъм Раковска , а по младите ( 20 годишните) бяха в тотатлен шок и неадекватност , само костенурките нинджа държаха инкяр до последно. Според мен , само след вчера държавата се сдоби поне с едно 20 диабетика от МВР, и неограничен брой хипертоници , които можеха да не правят нищо, но................ Имаше един полицай който си водеше чист спаринг с един човечец и довода му беше, че не бил си виждал приятелката от незнам си кога .Доста момичета изядоха шамарите, което е недупостимо, а за сметка на това имаше една овца от костенурките нинджа, която сигурно беше най-озлобена, както и една от районните , просто двете бяха ум да ти зайде. Темепературата беше сигурно над 60 градуса в разгара на тласъците на мицифайките. Относно провокаторите, наистина имаше 10 елемента , които лично познавам и знам че гражданската им позиция е обвързана само с пари , но те не бяха изобщо в тази част , в която стана всичко когато тръгна рейса .

Публикувано

Сега като гледам какво е ставало, съм се изразил доста правилно "малко шамари". Доста хора са яли бой, какъвто няма по стадионите от 4-5 години. И колкото и полицаите да са едни от нас, измежду тях се намират комплексари, които ги сърбят ръцете от доста време.

Имал съм късмет в групичката, която ни налази да бъде само един, заобиколен от нормални.

А това с рейса е крайна наглост. Пожелано е от самите господа депутати, съвсем целенасочено да покажат на народа "Ние ще минем през Вас, а полицията ще ни пази"

Публикувано

Е опитаха но не минаха. Наглостта на управляващите продължава - Ние няма да дадем оставка. Лошото е, че оттук нататък следват още по тежки сблъсаци и ще има и по-сериозно ранени :(

Публикувано

В интервю за вестник "Уолстрийт джърнъл", дадено във вторник, Орешарски казва, че протестите не могат да продължат до безкрайност, повтаряйки, че няма да подаде оставка. :get-crazy: :get-crazy: :get-crazy:

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1120060

Публикувано

Прошляк...меко казано...

Дойдоха след протест и е редно да си тръгнат след подобна ситуация.

Не знам колко е черен Борисов,но тогава направи правилното и си даде оставката,а тези ...... не искат....

"Те тази власт ще я стискат до гроба" ...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Мас от прасе и власт от комунист се взимат само с дране! :tooth:

Публикувано

Септември ще е страшно, дано няма жертви ...

Публикувано

И Белене щели да продължават...нали уж референдум правихме, хората си казаха думата и пак....и това ми било "социалистическа" партия. Едно нещо не направиха по желание на народа.

Публикувано

Както каза Асен, есента ще е страшно. Септември и октомври около 100 000 души ще останат без работа, защото изтича периода на европейските програми.

Аз съм на мнение, че единственото, което Орешарски прави е да се разплаща с хората, които са го сложили там. За какво ни е този милиард? да седи в КТБ! Вече помогна на Божков, вдигна майчинските и помощите, за да могат циганите да взимат повече. Рестартират Белене. Дано хората се усетят по-рано, че всичко ще е на наш гръб а Орешарски е за затвора.

п.с. Гледам стрийм от Булзуджа и си мисля, че явно когато им отърва могат да броят. Как може площадите в София да има 3500 а там да има 55000 като изглеждат по същия начин?

Редактирано от eek

Публикувано

България подкрепя членството на Македония в ЕС и НАТО, като и на всички страни от Западните Балкани. Премиерите на двете държави Пламен Орешарски и Никола Груевски, както и част от министрите на двете правителства имаха работни срещи в сградата на община Кюстендил. Българският премиер предложи общи чествания на исторически събития и личности. Пламен Орешарски настоя и за Договор за добросъседство.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1122130

Публикувано

Как точно бе потрошен автобуса....

http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ

Публикувано

По последни новини от СДВР казаха, че в автобуса не е имало полицаи :)

Явно щитовете са били на депутатите и те са счупили стъклата :)

Публикувано
Опааа, хваната в крачка - това е момичето, което обиколи всички медии и каза, че протестиращите са били враждебно настроени!!!

На свещената поляна на Бузлуджа се случи чудо! Ранената полицайка облече тениска на БСП и оздравя! Счупената ръка оздравя за 5 дена - гарантирано от БСП !

859da77d60fa2fbd.jpg

Публикувано

Не я ли познаваш. Това е на върколака жена му. Ама преди последния епизод ;)

Публикувано

Ето го и контра-протестанта ;)

Публикувано

c7316c9bffe443faa9e3120529093cca.jpg

bTV Новините искат извинение от Кристиан Вигенин

Публикувано

859da77d60fa2fbd.jpg

Освен че е била Мис кюстендилска пролет, дългогодишната водеща на Евроком и роднина на Мая Манолова станала полицайка :biggrin:

1002477_10151873877316833_246776904_n.jpg

Ето ги и младите социалисти- твърд електорат

Редактирано от kawabiker

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.