Публикувано Февруари 20, 201313 гд Сега да ви кажа моето мнение ако го интересува някой изобщо ГЕРБ ще ни оправи както четох по горе вече 95% от фирмите си плащат всичко няма тънта мънта няма мой твой всички си пазят фактурите !!! защото правят и насрещни проверки аз работя във фирма за цигари и искам да ви кажа че за 7-8 години докато са били БСП, ДПС, НДСВ и СДС който и да е бил не е имало насрещни проверки а от както са ГЕРБ поне 5-6 на година има +Всички фирми си пазят фактурите и си търсят кредитните известия и даже и в циганската махала едната циганка вика сега "това" вече трябва да го пазя нали щото съм със новата фирма и по ДДС и да не го хвърлям както до сега !!! Кой каквото иска да си мисли но малко или много прави се нещо по въпроса вярно не е лесно но се движи колелото. Преди два дена една позната данъчна ми се оплака че имали много работа и им паднали и заплатите и аз и казах ти сега ти падна заплатата а на хората дето от 3-4 години повече от 500 лв заплата не са виждали пък някой и 300 са мираж да не говорим и тя млъкна...... така че ГЕРБ е истината колкото и да не е добре по добре няма да стане със СТАНИШЕВ и ДОГАН
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Много тъпо от страна на ГЕРБ да бягат! Това явно показва, че не са на власт да оправят Българската държава и народ, а да си пълнят гушките.... Ето за това няма да се оправим никога и ако продължава така около 15-тина години, тука няма да останат Българи....
Публикувано Февруари 20, 201313 гд С-Б-О-Г-О-М на партиите! Само мажоритарен вот може да върне държавата на народа!
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Пак ще се гласува за ГЕРБ.......не виждам друга алтернатива......пази Боже да спечелят комунягите или още по-лошия вариант....Турците.....ситуацията е изключително сложна и противоречива......бизнеса бил умрял......глупости, що на мен ми не е умрял, а, които е кадърен, си намира начина да се изхранва.......нещата стават бавно в тая нашата държавица.......
Публикувано Февруари 20, 201313 гд ГЕРБ, трябва да останат и "поне" малко да се мъчат да оправят нещата...
Публикувано Февруари 20, 201313 гд ГЕРБ? Демокрация, свобода на словото, арести за щяло и нещяло? Тц... А да и винаги друг им е виновен, знаете кой.
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Нека всеки, който казва, че Бойко Борисов е лош, да каже каква алтернатива съществува.
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Автор Брат, не казвам, че има алтернатива, не казвам, че това беше начина (даже напротив, виж ми мненията), но този е безподобен боклук и не само той де.
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Тези протести трябваха да станат преди 15 години, а не сега когато ГЕРБ са на власт...
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Алекс, говорим за работа брат Жорка, има разлика, съгласен съм с теб, но когато си стигнал дъното един е пътя и тои е нагоре, пък макар и бавно, пенсиите, заплатите, всеобщата икономическа криза, трябва да се съгласиш с мен, че нещата ще станат бавничко, особено в БГ
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Бавничко?! Ние дали ще сме живи тогава?.... така с крадене ако продължава мислите ли, че ще се оправим.. Дано Бойко се съвземе и да седи здраво на стола си. Бягнето не е начина, ако наистина държи на Българския народ!
Публикувано Февруари 20, 201313 гд В България всичко е ставало бавно и със закъснение от 15-20 години, важното е, че народа се събуди, а аз си мисля, че следващото правителство пак ще е сформирано от ГЕРБ . Няма друга алтернатива дано гласувалите поне да са повече от преди .
Публикувано Февруари 20, 201313 гд този е безподобен боклук и не само той де. Ако той е боклук, не знам какво са останалите.
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Ако този тъп чобанин Борисов и мършата Цветанов са единствената алтернатива на България, то бог да ни пази. По-добре да я закриваме.
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Имаш ли нещо предвид, Антъни, кажи ясна позиция, такава като моята???
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Някой може ли да предрече как ще изглежда Б-я след 6 месеца. Просто предположение.
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Аз не смятам да давам алтернативи на който и да било. Всеки си има глава на раменете. Аз лично никога не съм имал проблем с избора, гласувам последователно и само по един и същ начин последните 23 години, тъй като има само една партия, която е доказала, че може да ни измъкне от кризата и в чиято платформа аз припознавам собствените си убеждения и визия за бъдещето. Разбира се, много удобно се пропуска във всички коментари, а всеки убеждава, че изборът е само между оня олигофрен Пожарникаря и мършата Станишев. И преди някой да е задрънкал за Мариците - договорите за изкупуване ги подписа Мадридския мошеник - друг месия, за който може би много от вас са гласували. И понеже сега няма месия, то значи, че няма алтернатива. Докато има овце, ще има и чобани като Борисов.
Публикувано Февруари 20, 201313 гд Антъни-от каква криза ни е измъквала СДС-то,малък съм и ми е интересно.Костов? Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.