Публикувано Март 11, 201313 гд Нов туик,който добавя пряк път за писане на съобщения и мейли към Notification center Compose 1.3.1 Безплатно в Cydia;)
Публикувано Март 13, 201313 гд Ок! Инсталирах го, но в setings не ми се появява като опция. Това което е показано на снимката също. С една дума как се работи с него? Това, което виждам от снимката ми става ясно, че от lockinfo не се влиае, а аз я имам платената версия. Само, че при мен това го няма. Говоря за това което виждам на снимката: за facebook, tweet, sms, mail, messages. Инсталирах го на iPad работи си няма проблем,но на iphone има проблеми Редактирано Март 13, 201313 гд от zdravko hristov
Публикувано Март 13, 201313 гд Трябва да го активираш от нотификейшън центъра - share widged. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Март 13, 201313 гд Благодаря много! Оправиха се нещата, опцията за facebook, и twitter я няма. Има само meil, и messages
Публикувано Март 13, 201313 гд Автор Share widget и Compose се активират отделно в Notification center!
Публикувано Март 13, 201313 гд Трябва да го активираш от нотификейшън центъра - share widged. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Share widget и Compose се активират отделно в Notification center!
Публикувано Март 13, 201313 гд Това ми е ясно, но при мен на телефона facebook го няма в този списък, а на iPad го има. Това е проблема няма го в списъка, не зная защо е така. Вече всичко е наред. Благодаря на всички за помощта Редактирано Март 13, 201313 гд от zdravko hristov
Публикувано Април 16, 201312 гд Това ми е ясно, но при мен на телефона facebook го няма в този списък, а на iPad го има. Това е проблема няма го в списъка, не зная защо е така. Вече всичко е наред. Благодаря на всички за помощта Как го оправи това за фейсбук ?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.