Публикувано Март 18, 201313 гд Здравейте , имам странен проблем при зареждането на телефона от известно време (неможах да прочета за подобен тук и за това ви моля за помощ) телефонът зарежда само и единствено от док-станцията когато го пусна през зарядното с USB то и през компа ми изписва че устройството не е за този телефон и иска да минава автоматично в самолетен режим . кабелите са 3 бр. единия е оригинален . п.с. кабелите са ползвани минимум 2 г. и с 3 те не е имало проблем
Публикувано Март 18, 201313 гд Колкото повече ги ползваш, толкова повече се износват. Логично е. Взимай нов кабел. 6, 7 лева са и не пречи да пробваш. Може да почистиш малко и конектора на телефона.
Публикувано Март 18, 201313 гд Автор мда ще взема но.. според мен работят кабелите и нямат прекъсвания защото през док-станцията зареждат просто ми е странно как така изведнъж и 3те кабела спряха мислех си да не е проблем с телефона
Публикувано Март 18, 201313 гд На 2г-тата се износва 30 пин-овия конектор. Понеже вероятно рядко си ползвал самия док, неговата букса е по - стегната и още лови. Ловя бас, че ако свържеш аудио-то през дока, няма да имаш звук от единия канал.
Публикувано Март 18, 201313 гд Автор Благодаря , за отговорите това с звука ще го пробвам но за сега взех от комшията неговия кабел и му дадох моя при него работеше а при мен неговия заработи
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате