Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тethered Jailbreak за iOS 6.1.3 iPhone и iPod touch с Redsn0w [без А5 устройства]

Featured Replies

Публикувано

Още веднъж, нещо което повтаряме винаги! Ако сте iOS 6.1.2, НЕ ЪПДЕЙТВАЙТЕ до iOS 6.1.3, или ще изгубите untethered jailbreak-а си. Това ръководство е за устройства преди тези, задвижвани от A5 , за тези, които инцидентно са ъпдейтнали до 6.1.3 или за разработчици!

Съвместомост:

• iPhone 4, iPod touch 4, iPhone 3GS

Нещата, които са нужни:

Драги юзъри на уин7 и Мак МЛ: научете се да стартирате програмата като администратор(уин=десен бутон "run as...", mac=cmd+open), в противен случай темата ще расте до безкрай с едни и същи въпроси "защо не ми се получава?"!!!

• Redsn0w 0.9.15b3 [Windows / Mac]
  • iPhone 4/3GS, iPod touch 4th-gen с iOS 6.1.3. Може да свалите 6.1.3 от тук:

• iOS 6.0 IPSW. Може да го свалите от тук:

Стъпка 1: Свалете оригиналния iOS 6.0 от линка по-горе.

Стъпка 2: Свалете и пуснете Redsn0w 0.9.15b3 от линка по-горе

Стъпка 3: Натиснете бутона Extras и изберете Select IPSW. Посочете му 6.0, който свалихте в стъпка 1.

6015069i.png

6015070m.png

Стъпка 4: Върнете се в началното меню на redsn0w и натиснете бутона Jailbreak и следвайте инструкциите.

6015071w.png

Стъпка 5: По тези инструкции, телефона ще влезе в DFU.

Ако всичко е наред, Redsn0w ще започне да върши работата си: да джейлва устройството ви с Limera1n експлойта и да инсталира Cydia. Процеса няма да отнеме повече от минута.

Пак предупреждаваме, че това е tethered jailbreak, a и устройството ви ще "заспива" на Apple логото ако по някаква причина рестартирате телефона си. За да буутне отново, трябва да го свържете с PC или Mac, да стартирате redsn0w и да изберете от Extras -> Just Boot. Това е.

• Отговори 146
  • Прегледа 36.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Мрън, мрън, мрън... И в момента, който излезе читав джейл за iOS 7 и всички скачаме

• Бам, бум... Говориш за неща, които нямат общо с темата, дум, дам. Попълни си профила за да няма дум, дам... Честит първи пост..

• Така го забравих тоя джейл, че ми е през оная работа, кога, дали и за какво вече.

Публикувано

Ако нямате системни модификации(апсинк, мобайл субстрат и т.н.), ще пали, но общо взето ще разчитате само на телефонията. Половината приложения(най - важните!!!) няма да работят без just boot...

Публикувано

В момента съм с 6.1.2 . Искам да попитам.Ако някога ми се омаже телефона и ми се наложи да ресторна, мога ли да го направя отново с 6.1.2 или ще се наложи да скачам на 6.1.3?

Публикувано

Качваш!

Публикувано

Да попитам само аз ли имам следничя проблем всеки път когато трябва да рестартирам телефона трябва да правя Just boot иначе приложенията не работят?

Публикувано

Провери какво означава Tethered Jailbreak.

А и то си пише, ама кой да чете

Пак предупреждаваме, че това е tethered jailbreak, a и устройството ви ще "заспива" на Apple логото ако по някаква причина рестартирате телефона си. За да буутне отново, трябва да го свържете с PC или Mac, да стартирате redsn0w и да изберете от Extras -> Just Boot. Това е.
Публикувано
  • Автор

Само при теб е!

Публикувано

Искам само да попитам ... ако случайно се рестартира телефона и половината приложения спрат да работят, ще се оправи ли след това ако му дам Just Boot ?

П.П. iPhone 3GS 16GB IOS 6.1.3 Jailbreak :thinking:

Редактирано от Stefano Stefanov

Публикувано

Разбира се ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Хм ... Много интересното е, че правя всичко както трябва, инсталира се всичко "уж", а накрая Cydia нямам ... Някой знае ли каква може да е причината ?

Публикувано

А Just Boot правиш ли?

Посочваш ли 6.0?

Публикувано

Мдам ... Всичко стъпка по стъпка и йок!

Публикувано

Задай 6.0 и при Just Boot.

Публикувано

Имам проблемче :( След като задам Select IPSW отваряйки папката, в която съм разархивирала IOS 6.0 не ми дава подходящ файл, който да избера. Скоро ми е преиннсталиран компютърът и се чудя дали не ми липсва нещо друго, освен горепосоченото от вас.

Публикувано

А как така разархивира 6.0???

Файла трябва да ти е с разширение ".IPSW"

Публикувано

Благодаря, Grievous! Това беше проблемът.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Добре сега съм на 6.1.3 вчера го ъпнах телефона е 4S има ли възможност да се джейлне

Публикувано

Не

Публикувано

Добре а даунъпгрейд

Публикувано

Така нов съм тук . . . искам да попитам скоро ще има ли джелебрейк за айфон 5 иос 6.1.3 ? моля да ми кажете :) Благодаря ви предварително :)

Публикувано

Не.

Публикувано

А кога точно знаеш ли ?

Редактирано от Alxx®

Публикувано
  • Автор

Никога. Вече има 6.1.4!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.