Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Error -1 на iPhone 4 ?

Featured Replies

Публикувано

iOS 6.1.3,отключен,от време на време ми изписва,че трябва рестор,проблема ми е следния беше при едни разбирачи и нещо са го бъзикали и са ми омазали бейсбанда и в момента изобщо не ми отчита бейсбанд,дава ми error -1 при рестор,карах го на 4 сервиза в 1вия ми казаха,че като излезел новия бейзбанд щял да се оправи,в другия нищо,в 3тия,че бейсбанд чипа ми не работи и сега си нямам представа какво да си мисля и какво да правя,някакви идей и предложения ? телефона работи в момента,но без бейзбанд в смисъл не работи нищо от него.. БЛАГОДАРЯ предварително ! :)

Публикувано

Иска ресторче с оригинален фирмуер.

Публикувано
проблема ми е следния беше при едни разбирачи и нещо са го бъзикали и са ми омазали бейсбанда

След като си сигурен кой го е причинил, защо ни занимаваш нас? При всички случаи, ти не можеш нищо да направиш. Трябва ти сервиз, но не "едни разбирачи".

Публикувано
  • Автор

занимавам ви ,защото те няма как да го оправят,сервиза ми искат нова платка какво мога да направя iphone е чисто нов...

Публикувано

Добре де, пусни му ресторче

Публикувано
  • Автор

не става,в 3 сервиза го карах да го ресторват да го правят не става разбираш ли всеки път дава error -1...

Публикувано

Ми носи го в глобул да ти го сменят

Публикувано
  • Автор

няма гаранция не е купуван от глобул,нямам документи..

Публикувано

Лошо тогава,пробвай с redsn0w да заредиш custom ipsw пробва ли?

Публикувано

Какъв къстъм на отключен телефон бе хора! Свали си фирмуера, линка от личното, на което ти отговорих. Вкарай телефона в dfu с redsn0w например. Ресторни го и го сетни като нов след активацията.

Публикувано

Скоро се сблъсках със същия проблем на друг iPhone 4. Грешка -1 се преборва с много опити, но след това телефонът отново губи обхват и иска рестор. Устройството е за сервиз, с рестори няма да се оправи.

Успех

Публикувано
  • Автор

нали ти казвам на единия сервиз ми казаха,като излезе новия бейсбанд,на другия нов чип..

Публикувано

Сервиз - ЦЪК

Публикувано
  • Автор

от бургас съм..

Публикувано

Има Еконт.

Публикувано

Ще ти кажа аз какво ти писах, щом не си ме разбрал:

Щом "едни разбирачи" са ти го прецакали, защо не им потърсиш отговорност??? Да ти го оправят или да го плащат!

Иначе, написаното и казаното са верни:

Ако е софтуерен проблем, бейзбанд се префлашва само при наличие на по - нова версия, т.е. - чакаш да излезе.

Ако е хардуерен - само смяна на чипа. Или поне препояване на контактите му(в евтиния вариант).

Изпрати го по куриер до сервиза, за диагностика ще си платиш само куриера до София и вече ако решиш да го ремонтираш - тогава ще обсъдите цената.

Публикувано

Аз се мъчих през тийм вюър, грешка -1 и тва е

Утре ще ходя в Бургас и може да го взема, ама мирише на хардуер...

Публикувано

Преинсталираш iTunes, спираш антивирусната, firewall-a и пробваш до победа. При мен така се поучи, но след определено време губи обхват и иска рестор. Няма смисъл да се правят тези "упражнения", пращай го в София.

Sent from my iPhone

Публикувано
  • Автор

еми на и аз току що почнах 2ри рестор правя в момента, до победа ще го мъча..

Публикувано

Ще има да почакаш...

Публикувано

Послушай колегите и го прати в сервиза. Ако може да се оправи, то там ще го направят.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Публикувано
  • Автор

те вариантите са 2. или да чакам новия беисбанд или да си сменя платката.карах го на 3 техника няма смисъл да го пращам в софия. ще пробвам с рестори още,ако не стане шанс :smile: и все пак аз все още не мога да го подкарам без беизбанд..

Редактирано от kivanov11

Публикувано

Започни пост или изречение с главна буква поне веднъж.

Публикувано
1.5a. Неграмотното писане във форума ви носи 1 наказателна точка. Никой няма да се заяжда за някоя изпусната запетая, но се старайте мнението да е написано според правилата на българския език. След като търсите помощ или задавате въпрос, то трябва да имате уважение към хората, кото ще четат творчеството ви. Писането само с малки букви, непоставянето на интервал след точка или запетая, използването на цифри вместо букви, писането със съкращения като в чат (например "здр","мн", "нз") и всякакви други груби правописни грешки, ще се смятат за нарушение.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.