Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с рестор до 6.0.1 на 3гс

Featured Replies

Публикувано

Момчета има ли някаква грижа с тоя 6.0.1 ? Имам 3гс който е на 3.1.3 със запазени сигнатури 5.1.1 и 6.0.1 исках да го кача до 6.0.1 но не мога. Пробвах рестор през редсноу , но той дава грешки или зацепва на upлoading ibbs и до там . Пробва през айтюнс със тайниумбрела И С TSS SERVER и пак не иска дава грешки. Направих кастъм със сноубриз във айфейт мод и го подписах със сигнатурите, ресторна се , но влезна в дфу след рестора и се отказах. Ресторнах си го с 5.1.1 без грижи , но това не ми дава мира , защото и мой приятел правеше също такъв 3гс и пак на 6.0.1 и той удари на камък. Някой да сподели, явно нещо ми е се губи :thinking: но какво ли е?

Редактирано от liomojo

Публикувано
  • Автор

Mоите са 3.48кб , сега пуснах и една 4-ка и дадох на ifaith да ми запази всички сигнатури от сървъра и след като ги дръпба ми каза , че тези за 6.1.2 са не пълни и няма да ги ползва. Явно сидия не запазва както трябва сигнатурите за 6х версия , дявол да го вземе!!!!! :swear:

Публикувано

iFaith не ги вади както трябва ;) Пробваш с редсноу или чадъра.

Публикувано
  • Автор

Именно с ъмбрелката ги бях дръпнал за 3гс-а, а редсноу си ги дърпа преди рестора , но после забива на ъплоудинг ibss(мисля така се пишеше) и казва , че телефона е в рековъри вместо в дфю или нещо такова и до там. Интересното е , че го прави само с 6х версия. А доскоро си ресторвах 6.1.2 през него без грижи , но явно сигнатурите си ги дърпаше направо от епъл и за това бачкаше безгрижно. Явно за 6- та версия сигнатурите не бачкат както трябва.

Публикувано

Хмм...от седмица насам, забелязвам масови оплаквания - преди ги нямаше. Нещо се е "счупило" по веригата и още не знаем какво.

Публикувано
  • Автор

Не знам какво се е счупило , обаче ще се побъркам вече. Друг 3гс максимално на 4.3 мога да го сложа , направих го с ънтетърд джейл , всичко му работи , обаче ултрасноу не ще да отключи , нов му слагах стар му турих е неще. Бейзбанда си е 5.13.04 , махах слагах субстрати не тръгва. Не мога да намеря стария ултрасноу фиксер за 4.3 да не би да му трябва , макар да отпадна това с новата версия ,ама знае ли човек. Ако го имате на .деб файл моля споде.лете го , че нито едно репо го няма вече.

Публикувано

Не ти трябва фиксер за 4.3.

Публикувано
  • Автор

Освен на ново рестори идея някаква как да го фиксна?

Публикувано

Бил ли е с 6.15?

Публикувано
  • Автор

Не , но сега му сложих и с него и пак същото , след нов рестор с кастъм със сноубриз.

Ще му нахакам един 4.2.1 да видя ще ми върти ли номер там

Публикувано

Сложи му оригинален 4.1 и пробвай.

Публикувано
  • Автор

Рестор с редсноу с 4.2.1 , после jailbreak всичко уж наред , бам забива на ябълка. Justboot пак не изгря. Рестор наново с 4.2.1 - този път само recovery fix. Телефона изгрява. Проба джейлбрейк със стар ред сноу за хакактивация- пак забива на ябълка. Justboot и телефона изгря но при рестарт пак на ябълка. Jailbreak с грийнпойзън и накрая успех. Ултрасноу работи и всичко на 6. Ебати прокълнатия телефон. Заключение - последния редсноу има проблем с джейлбрейка на 4.2.1 и 4.3 , защото между другото направих и една 4_ка на 4.2.1 и с нея същия проблем. Новия сноубрийз и той има проблеми с кастъмите на 4.2.1 при проба на рестор с кастъм правен с него на 4.2.1 телефона на половината рестор дава грешка 26, а направих 3 със сигнатури и без. . Със по-старите версий направен кастъм - няма проблем. Със сигнатурите също има проблем с едни става с други не. За съжаление не можах да разбера защо ултрасноу не сработи с 4.3 , което ме изнервя много. Явно и там има някакъв нов бъг. Гадното е , че за неща в който бях сигурен как работят и , че направя ли това което трябва то винаги сработва , вече не е така. И телефон който правя за 1 час , вече може да ми отнеме цял ден и пак да не стане каквото трябва. Дано да е временно.

Редактирано от liomojo

Публикувано

Имам стари версии pwnage tool. Свиркай, ако закъсаш ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.