Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем - забива при респринг + умалени приложения

Featured Replies

Публикувано

Днес инсталирах няколко неща (от които повечето и махнах) и се появи следният проблем. При респринг (но не при всеки, сега последно ми се случи след премахване на bulletin) забива на колелцето, седи така 5 мин и след това се изключва дисплея. Оправя се само с хард ресет (с нормален не пали). След това някои приложения (сидия и дропбокс забелязах) излизат на 1/4 от дисплея:

6739206215258505.jpg

Първоначално търсих именно за този проблем и изглежда и други хора са го имали с най-различни приложения, но не и някое от тези, които аз ползвам. Единственото решение до момента ми е със сбсеттингс - влизане в safe mode и рестарт от статус бара. Със задържане на volume up при рестарт на телефона и респринг/рестарт, не се оправя. От какво може да се получава това забиване на респринга при инсталиране/деинсталиране на туикове? От първия проблем произлиза втория. Аз поне така си го обяснявам.

Списъкът ми с добавки от Сидия е дълъг, но ще спомена по-скорошните: auxo (проблемът се появи преди него), call recorder, Flex beta, instahancer (едва ли има нещо общо), LLBPano (също, а и не съм го и ползвал досега), Zephyr.

За първи път ми показа малките app-ове след инсталация на battery doctor pro и cameratweak. Махнал съм ги, но след няколко респринга пак се сбозва и си мисля, че нещо се е омазало и сега не може да се оправи без рестор.. А за 5-цата няма джейл след рестор..

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Пробва ли да преинсталираш substrat, preference loader, uikit tools i evasi0n? И ребуут след това!

Всъщност preference loader последно, защото то само иска респринг!

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2

Редактирано от simba4

Публикувано
  • Автор

Бях пробвал само със субстрата. Сега го направих с всичките и не ще да запали. Това почна да ми го прави доста често. Както забие на респринг и след това не ще да тръгне. Все по-трудно го и подкарвах и то само с volume up reboot + oще един ребуут нормален. Сега пък въобще не мога да го подкарам.. Вече 4 часа се занимавам с пущината.. Поне намерих по-добър начин за влизане в сейф мод от сбсеттингс - инсталира се safemode и mobile terminal от сидия и в терминала се пише safemode. Лошото е, че в момента и на сейфмод респринг ми заби... Тотално почна да се омазва и ще се изям от яд ако трябва да ресторвам.. Таман наскоро намерих доста полезни добавки, които много ми улесняват живота :)

Публикувано

Мисли кое може да го е омазало само туийк е няма какво друго да е ! Изпускаш нещо; казвай да помагам!

Lockinfo имаш ли? Ако да го махни и пробвай пак!

Редактирано от simba4

Публикувано
  • Автор

Според мен се омаза със слагането на battery doctor pro.. След това инсталирах през ifile camera tweak и тогава за пръв път ми заби на респринга. Въпросът е, че и двете програмки отдавна съм ги махнал.. Сега махам на ред почти всичко, поне телефона да си върна.

едит: Явно има някаква несъвместимост м/у 2 или повече от тези: zephyr, auxo, flex (и съответно някой/и от пачовете му). С зефир и флекс всичко беше ок, но когато и ауксо е в играта, нещо се омешва.. Да спомена, че платени са ми флекс и ауксо. Зефир - не. Това го казвам в следствие на факта, че като ги махнах и трите, всичко се оправи и респрингвам по 50 пъти без да забие, няма ги и смалените апп-ове.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Еми Зефир според мен!

Между другото бетата на ауксо е перфектна няма респринг всичко е ок ако искаш вкарай си бета репото и я ползвай от там

Публикувано
  • Автор

В момента съм сложил Зефир и Флекс, както бях първоначално и всичко е ок. Мога да пиша на разработчиците на Ауксо, но не мога да съм сигурен, че проблемът е действително в техния апп, понеже Зефир ми е кракнат.. Някой, който си ги е купил, ползва ли ги и двете в комплект без такива проблеми?

пс. ок, ще пробвам бетата.

Публикувано

Сложи бетата и пробвай!

Публикувано

Koe e бета репото? :rolleyes:

Едит: Това ли е repo.a3tweaks.com ?

Редактирано от hidalgo

Публикувано

Да :)

Публикувано
  • Автор

И с бетата ми забива още след инсталацията на респринга от сидия.. Ще им пиша ако намеря време утре.. Сега нямам нерви вече :)

Публикувано

Е поне разбра от къде е ,но не се знае дали Зефир не е кракнат зле и от там да иде проблема!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.