Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тема за велосипедния спорт

Featured Replies

Публикувано

Не говорих на теб, бре, колегата оксижен, се изказа неподготвен, та се наложи да взимам един известен баикър с мен и да ходим до Сопот :guitarred:

• Отговори 286
  • Прегледа 36.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ами отговорът е лесен - комплексирания нашенец смята за много унизително да ползва транспорт, различен от автомобил. Колкото и да са скъпи горивата, поддръжката, частите и консумативите, друго си е да

• Новата рамка.

• Страшен мерак ме подгони по това карбонче. Един градски го взе, но му е една идея малко. И за бързаците една красота, малко под 7 кг.

Добавени снимки

Публикувано
Някой разбирач да каже бива ли го това, иска му 250 кинта, от Германия, внос???
С дискова спирачка ли е или на мен така ми се вижда :)?
Публикувано

Да

Публикувано

Модерни сте, аз съм изостанал, но не ми пука. Важна е идеята ;)

По темата: колелото ми е във вилата и нямам снимки. Само ще спомена, че е Бианки на 30 години. Има три скорости(вътре, в главината), газови амортисьори(задните се регулират по твърдост) и барабанни спирачки като на мотопед, всичко фабрично. Тогава нямаше такива наоколо и не ме питайте как съм го опазил да не хване гората. Когато мога, сядам да въртя, още ми е кеф. Неведнъж съм пътувал с него до Цариброд, Сърбия - 62км са от нас до...нас :biggrin:

Нещо подобно на това, не мога да намеря снимка в нета:

100_2622.jpg

Това е алуминиева рамка Кавазаки, но е много подобна на Бианки-то:

img_1764_lg.jpg

'Айде, смейте се :tooth:

Публикувано

Захласвах се навремето по такова...но получих подобно балканче, сгъваемо :D

Вит май беше модела :)

И Осъм съм имал :tooth:

Последното Украйна май беше...и минах на четириколесни.

Сега на стари години пак се палнах по двуколесни, безпедални обаче :)

Публикувано

Един малко по-ненормален байкър, доказващ, че не колелото е определящото в случая:

п.п. До мен стигна благодарение на друг колега от тук, който също е запален.

Публикувано

Такъв чопър имаше едно момиченце, кат' бяхме по на 12.... Колко и ходих по свирката да ми даде едно кръгче:) Адаш има в Продавалника едно такова, искат му бая пари, това е класика, бре много рядко корекомско колело беше това.....

Публикувано

М,даааа, оказва се, че някой хора нищо не разбират от байкове......ТОВА, на снимките по-горе е Маунтийн Лайн, MADE IN GERMANY, било е електрическо, всичко е комплект, цена като ново €1400, вече е мое за 200 кинта, поздравче!!!

Мерси за поздрава. Да ти е честито.

Джърмани викаш? Оригиналдъ? Даже Западна Германия сигурно, съдейки по годините му :tooth:

А за разбирането и подготвянето...всеки има право на лош вкус...

Колело от преди 2005, че дори и по-старо. Морално остарели части, макар и да се виждат тук-таме маркови (командите на скоростите са Sram, ама сигурно от 78-а). Двукоронна вилка, обаче тънка като солети, която само имитира амортисиорни свойства. Задно окачване, което вместо амортисьор има една проста пружина и никакво пртиводействие на разпъването й. Самата геометрия на рамката е бледо копие на някоя маркова подбна но от края на миналия век и за съвсем друг тип каране.

С две думи като цяло това колело имитира с външния си вид фрирайд/даунхил велосипедите. Обаче нито има техните части, нито тяхната здравина.

И се доближава до тях само на тегло. Което обаче, за карането за което това колело става, е само пречка.

Ти и да искаш, не можеш да се спускаш с него. Или ако го направиш, може да е за последно. А карайки го из града/парка, само ще ти тежи. И ще се люлееш като сопол на седалката, вместо енергията ти от въртенето на педалите да отива само за задвижване.

А изобщо да не говорим и за тези пари колко по-истинско и съвременно колело можеше да се вземе.

Публикувано

Хм, аз вече го шитнах на 300 кинта, малко съм търговец, нали знаеш, колега.....сега се оглеждам за друга търговийка:)

Публикувано

Едно и от мен, ще покажа и други :smile:

f6f8df31b25204dd.jpg

Публикувано

Не, ама като бях малък, си слагах пластини от кофичка за кисело мляко по спиците, да пляка :tooth:

Публикувано

А аз пък си навивах така наречената " бомбаджииска тел " на спиците ;)

Публикувано

Едно и от мен, ще покажа и други :smile:

f6f8df31b25204dd.jpg

Браво, добро Драгче.

Публикувано

Днес тествах едно Trek-че.

422e45b170af11d2.PNG

b60b0ca3fdcb15fe.JPG

Публикувано

Супер байк! Кое е приложението, ако не е тайна?

Публикувано
Sports Tracker, но кофти, че все още не е оптимизирано за iPhone 5. А имаше два ъпдейта - през март и април.
Публикувано

Runtastic Pro също може да се ползва, много добра и функционална програма.

Публикувано

Пробвах и нея, както Mountain Bike Pro и някакви други. Установих, че тази е най-икономична откъм батерия. Едно качване до Шипка и обратно ме изкарва, че и остава. А това са 130 км и цял ден. :smile:

Публикувано

На гаджето ми, почвам да обикалям Гребната, че съм 105 килца.....ужас

post-11783-0-03312200-1366209834_thumb.j

Публикувано
:offtopic: Гъци - гъци :D
Публикувано

Моето и на жена ми. 29" гуми са огромен кеф, никога повече 26". Снимката е стара, вече съм го понаиграл повечко, ама не съм го снимал.

6092200U.jpg

Публикувано

Чак не мога да повярвам че толкова много хора карате вело...вело... колелета... :D:blink:

Публикувано

По-скоро защо толкова малко хора караме коелелета... :biggrin:

Публикувано

Ами отговорът е лесен - комплексирания нашенец смята за много унизително да ползва транспорт, различен от автомобил. Колкото и да са скъпи горивата, поддръжката, частите и консумативите, друго си е да се качиш в колата и да идеш до кафето отсреща. Градския транспорт е само за балъците и бедняците, а велосипедите са за идиоти. Другата причина е, че наистина условията за велосипедисти са доста лоши и карането крие сериозен риск. Наблюденията ми са за София, но предполагам и в другите градове е същото.

Публикувано

Черньо с нова предница, подобаваща на ръста ми. Евала на Близнаците: за няма и 2 часа монтаж + реглаж и смазване на движението (което са свършили помежду другото, извън уговорката.).

77133_10200840768842099_784668876_n.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.