Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тема за велосипедния спорт

Featured Replies

Публикувано

И аз виждам само 27,5'.

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk

• Отговори 286
  • Прегледа 36.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ами отговорът е лесен - комплексирания нашенец смята за много унизително да ползва транспорт, различен от автомобил. Колкото и да са скъпи горивата, поддръжката, частите и консумативите, друго си е да

• Новата рамка.

• Страшен мерак ме подгони по това карбонче. Един градски го взе, но му е една идея малко. И за бързаците една красота, малко под 7 кг.

Добавени снимки

Публикувано

29" е кон. Виж ако има 27.5" вземай.

Публикувано

Не ща 27.5". То си е 1:1 с 26". А и не виждам да имат дилър в България. Отвън ли трябва да заръчвам?

Публикувано

@Grievous, за теб е като кон, ама за мен си е супер! Само при брутални спускания ми пречи, че е 29".

Публикувано

Е, че то 29" не е ли само за спускане?

Публикувано

Ами с 26" спускането е удоволствие, но за преходи предпочитам 29". С 26" завоите се взимат по-добре.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Привет Колеги!

Каво мислите за това колело?

http://allmountain.bg/shop/v/158-ram-ht-two1-29.html

Или това?

http://bikescenter.bg/velosipedi-bg/planinski-bg/cross-country-29-bg/velosiped-cube-analog-29-2015-bg?sort=p.price&order=ASC

Предстои ми покупка и се спрях на тези.

Публикувано

Според мен Cross, но все пак и Grievous да си каже тежката дума.

Публикувано

Е, аз не съм чак толкова разбирач, но в случая щях да взема RAM-а. Управлението е SRAM, но е за предпочитане пред Alivio и Altus.

Публикувано

Ами CROSS също е вариант. Дори една Euphoria мисля, че ще ми дойде добре. Даже имайки в предвид ръста ми от 172 см. смятам, че размера на гумите от 27.5 е по-добрия вариант за мен. Аз хубаво в началото отидх за Drag zx4 TE (в момента даже е на промоция 680 кинта) но защо ми трябвше да гледам по-скъпи колела. Ще го карам Събота и Неделя само, че за съжление няма възможност през седмицата.

Публикувано

Точно това щях да пиша. 27.5 е идеалния размер гуми. Рамката за теб е 21".

Публикувано

Безкрайни благодарности за помоща!

Ще търся нещо 27.5 и с рамка 21". В интерес на истината, какви са отзивите за Drag zx4 te, защото и жената има нужда от нов байк, а тя кара доста рядко и няма претенции?

Публикувано

Половинката ми си взе еуфория и е много доволна.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Публикувано

Въобще не съм съгласен за размера. Взимай смело 29" и никога няма да съжаляваш. Не знам някой, който е карал 29" да се върне на по-малък размер. Аз опитах, ама никакъв шанс. Возия, лекота на въртене, стабилност - несравними са. За XC и асфалт е идеалното решение. Между 26" и 27.5" няма почти никаква разлика, но между тях и 29" е колосална. Опитай и ще видиш. Колето не го слушай, той 29" не е карал никога :D

Публикувано

RAM TRAIL 2 е байка! Много се чудя дали да не си го купя...

Публикувано

Аз искам с твърда рамка, а и не ми се дават 3к за нещо което ще карам от дъжд на вятър.

Публикувано

Ако ще се кара от дъжд на вятър и колело от Метро за 120 лв. върши работа.

Публикувано

Еееее имам си такова, но е пред разпад. Наистина искам нещо читаво, защото в крайна сметка може да се запаля и да ми стане и хоби дори. Затова и се хванах в началото за Drag zx4 te,но се загледах вече в по-добри конфигурации.

Публикувано

От посочените две и аз бих взел RAM, но най-добре иди и пробвай, виж дали ще ти е удобна рамката, защото всичко друго се сменя лесно.

Публикувано

Аз ще ти кажа какво взех за "от дъжд, на вятър": жената кара старичко ATB bike с ъпгрейднати спирачки и седалка(има го в темата на снимка), а за мен взех втора ръка карбонов бегач Scott за 400лв(не маунтийн) с нови гуми и спирачки - мега доволен съм.

Публикувано

Съгласен съм с теб на 100%. Евала и поздравления за избора! Аз обаче съм малко леко карък, а и абсолютен гьон от към компетентност и ще купя някоя бангия сигурно. Затова се ориентирах към ново с гаранция, но и втората употреба ще прегледам. Мерси много за съвета!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Тоя ОЛХ нещо съвсем се е сбъгясал..

След като отворих горния линк (и го затворих) като отворих отново сайта да си видя една обява, се оказах логнат в профила на Grievous:

https://www.dropbox.com/s/sjc60hqxbc2sj23/Screenshot%202015-07-13%2019.03.10.jpg?dl=0

Публикувано

Хм, странно.

Дадох нов линк. Вижте как е сега.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.