Публикувано Април 22, 201313 гд Здравейте, Първо искам да се извиня ако има тема, в която е коментирано това, но аз лично не успях да я намеря и моля ако има такава тема да не се карате, че пускам наново, а просто да ме пренасочите към нея. А сега към проблема и въпроса ми: На телефона не му работи редчето на тъчскрийна, което когато набираш номер е със *,0, #. Въпросът е дали има някакъв начин да се смени клавиатурата за набиране, така че този ред да не се използва, а цифричките да са на друго място по дисплея. Телефонът е с джейл, така че няма проблеми да се използват и приложения от СИДИЯ. Благодаря Ви предварително!
Публикувано Април 22, 201313 гд Rotary dialer от апстор П.П. Един дигитайзер е без пари вече, защо не го смениш? Едит: Не се сещам за сидиа, ама има заобикалка - отваряш ноутс, пишеш си номера, после копи/пейст във фоун ап и си ти.
Публикувано Април 22, 201313 гд Автор Благодаря за съвета... Търсейки "Rotary Dialer" попаднах на друга програмка "ChromeDial", която ти прави всички цифри за избиране в два реда и е доста удобно. Относно смяната на дигитайзера... Става въпрос за телефон на приятел, на който са му го донесли от някъде си и просто ме помоли да му го подкарам за да работи - демек да му го джейлна и ънлокна. А и не мисля, че си струва да се инвестира, било то и съвсем малко в 3GS при положение, че съвсем скоро от Ябълката ще го отпишат и него и ще спрат да го поддържат. Още веднъж благодаря за бързия отговор и насочване към програмка, която да търся...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате