Публикувано Април 22, 201312 гд AppShopper се завърна в AppStore, като AppShopper Social. Сега оптимизирано за iPhone 5 с много нови функции и социално насочено. View In iTunes Free Category: Utilities Released: Apr 22, 2013 Version: 1.0 Size: 7.6 MB Language: English Seller: AppShopper.com, LLC © AppShopper.com, LLC Rated 4+ Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Публикувано Април 29, 201312 гд Една от най-полезните програми, които инсталирам винаги. Сигурно съм спестил 50-100 евро с нея.
Публикувано Април 29, 201312 гд Предната ми харесваше повече и все още я ползвам. Жалко, че не направена за 4" екран. Сега за да продължиш трябва да я харесаш, а на мен това не ми допада.
Публикувано Април 29, 201312 гд Ако не бъркам, за да видиш стрийма, трябва да ги лайкнеш във фейса. Много се дразня от такива условия и затова я затрих. Редактирано Април 29, 201312 гд от rooibos
Публикувано Април 29, 201312 гд Автор По-добра е от старата в пъти. По-бърза, оптимизирана и изчистена. Имам ги и двете.
Публикувано Ноември 8, 20169 гд Здравейте , инсталирах си това хубаво приложение , но срещам един особен проблем в него, с който незнам как да се справя и дали аз бъркам някъде . Не знам защо , но не мога да му включа нотификациите , в смисъл от минюто на самото приложение уж давам бутона на ON , но като се върна назад и павляза там то пак си стои на OFF ?!? Иначе нотификациите от настройките на телефона за това приложение са разрешени ! Защо тогава отказват да се включат ?
Публикувано Октомври 4, 20178 гд Ще имали скоро AppShopperНякой нещо да знае??Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.