Публикувано Април 29, 201312 гд Аз имам чувството, че проблемите им са свързани с телефони на м-тел. Андроида, който пробвах вчера беше на виваком, гледам хора с глобулски карти също нямат проблеми. turieca какво стана с м-телската карта, проработи ли?
Публикувано Април 29, 201312 гд Автор Аз съм на Мтел и както писах по-горе, кода дойде за 2-3 минути.
Публикувано Април 29, 201312 гд Направих 5 опита с мтел за съжаление безуспешни и с този начин на въвеждане на номера. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Април 29, 201312 гд Не са операторите, а има някакъв бъг в самото приложение. На глобул опитвах с и без нули, започва да "мисли" и когато цъкна да пиша мейл на съпорта от самото приложение - крашва и ме връща на първоначалната страница. От петия път стана, нали съм тъп и упорит.
Публикувано Април 29, 201312 гд При мен запали със цялостно изписване на номера 00359...... Интересното е,че преди това и така опитвах-но греда... Явно Alxx е прав.
Публикувано Април 29, 201312 гд Не е от операторите, както и от ОС. Днес пробвах и на андроид с различни огт мтел оператори. От обяд до сега - нищо. А моя код дойде сле поне 20-30 опита и въвеждане на номера, с и без код и нула. Накрая стана без нула от N-ти опит. Явно програмата има проблем с изпращането на кодовете.
Публикувано Април 29, 201312 гд Най-накрая ми изпратиха код, сега остава и някои в България да почне да я ползва тая програмка
Публикувано Април 29, 201312 гд Системата е железна и се казва "едно към гьотере". 4-5 дни опити, всички варианти на изписване на номера и 20-тина минути след последния опит, чудото се случи - дойде дългоочаквания четирицифрен код! Така че - дерзайте!
Публикувано Април 29, 201312 гд Започнах неравностойната борба и на компа да я сложа. За сега, без успех.
Публикувано Април 29, 201312 гд Хах в следствие на многобройните ми опити за регистрация, при мен изведнъж почнаха да идват смс след смс, някъде 10-тина пристигнаха все с кодове и все от различни телефони (+225, +82....)
Публикувано Април 30, 201312 гд Започнах неравностойната борба и на компа да я сложа. За сега, без успех. Сложих я без проблеми и под Windows и под OSX. Какви проблеми имаш с десктоп версията? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Април 30, 201312 гд Единствено предимство пред Viber е това, че LINE има версия за OS X и Windows. Огромният недостатък е малкият брой регистрирани потребители.
Публикувано Април 30, 201312 гд Е, има още едно: не, че Лайн е много по - читаво, но вайбър от последната версия забива постоянно, пушът не работи и доколкото чувам, има сериозни проблеми със сигурността(под андроид 100%, под iOS не съм сигурен).
Публикувано Април 30, 201312 гд Сложих я без проблеми и под Windows и под OSX. Какви проблеми имаш с десктоп версията? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Чак днес тръгна. На OSX.
Публикувано Май 10, 201312 гд Ако се чуди някой End to the Gifting function of Purchased Stickers for the iPhone version of LINE http://en.lineblog.naver.jp/archives/27786765.html Редактирано Май 10, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Май 13, 201312 гд Не разбрах само за какво беше целият този труд и нерви, да имате приложение, което има сума алтернативи?! Та и две страници тема с глупости се изписаха. К'ъв е тоя мазохизъм? Зависи кой какво търси в едно приложение. Аз ще кажа скромното ми мазохистично мнение, пък вие си ме плювайте колкото искате. Танго, вайбър и прочие приложения не стават. Аз лично често пътувам и на ден имам поне по 2-3 разговора с кметове и други общински служители, с които не мога да ползвам телефон. Е няма такава трагедия при повечето приложения - глъхнат, не се чува, прекъсват през минута и т.н. С това приложение започвам обаждане на Дупница и говоря непрекъснато до Сандански (и не само в тази отсечка) - чува се ясно и без странични шумове, не се налага да се изчаква закъсняване на гласовете и както казах най-важното е, че приложението е стабилно и не прекъсва. Да, малко хора го имат, но за мен това е предимство и хора, с които трябва да говоря го инсталират за 6 секунди и нищо сложно няма в това. Ето моите мазохистични доводи. Приятна вечер!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.