Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jailbreak на iPhone3G 2.2.1 чрез QuickPwn 2.2.5 (Win)

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, значи излиза че аз съм най-тъпото парче. От два дни имам глобулски телефон и през цялото време чета из форума. При опт да пусна QuickPwn при избирането на файла на Aveliky за заключени телефони ми дава че програмата не поддържа този фирмуеър или файла е повреден. Спазвам най-внимателно инструкциите и нищо. Някой имал ли е същия проблем? Моля помогнете. Сега се сетих да пробвам със "iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore" и го прочита, но ми се искаше да е модифицирания файл.

• Отговори 107
  • Прегледа 34.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано
  • Автор

С custom FW ли си на телефона или с оригиналния 2.2.1?

Публикувано

С оригиналния. Съжалявам че не отговорих по рано но нямах време.

Публикувано
  • Автор

В QuickPwn трябва да избереш този FW който си качил на телефона си, а в случая на телефона ти е качен оригиналния FW 2.2.1, а не iPhone 3G Custom Firmware 2.2.1 за фабрично заключени телефони by Aveliky

Публикувано

Аха, сега разбрах. Благодаря за отговора. Работата стана.

Публикувано

Здравейте,аз започнах да си правя джейлбрейка,телефонът ми е купен от глобул по принцип-следователно е отключен,но въпросът ми е-защо когато стигна до момента със Recovery mode и ми каже да чакам и чак след това да натискам бутоните,зацикля и не влиза там и си стои и зарежда....два пъти го правя и двата пъти там си остава.Единия път чаках 1 час.А гледам по клипчетата в сайтовете,че бързо става.Някой може ли да ми помогне :cry:

Публикувано

Да не си с iTunes 8.2?

Публикувано

Ами изтеглих го вчера от сайта на Ейпъл,предполагам,че е най-новата версия(не знам коя е :redface: ) Имам въпрос,който може и да звучи малко тъпо,но все пак аз да питам-телефонът трябва да е включен при процеса,нали :) И когато ми каже да изчакам да вкара телефона в recovery mode,аз трябва да чакам,а не веднага да натискам home+power,нали :)Та това е от мен,аз в момента се мъча и ще чакам отговора ви :Wink: Благодаря предварително!

Публикувано

В сайта на Apple е новата версия 8.2,от там ти идват проблемите :)

Излезе iTines 8.2 - не го инсталирайте!

Прочети внимателно и следвай стъпките за премахване на iTines 8.2.След това си дръпни и инсталирай iTunes 8.1.1.10.Надявам се след това да нямаш проблеми :)

Публикувано

Да,сега видях темата :) благодаря,че ме светнахте:)ще си изтегля версия 8.1.1 за 64 бита и ще я инсталирам.Искам само да запитам,всъщност никъде не е споменато трябва ли нещо да правя с айтунс-а преди да започна процеса или просто трябва да го имам инсталиран и толкова :Wink:

Публикувано

Не трябва да си с 8.2,защото пречи. Иначе трябва просто да имаш 8.1. Ако не е станал джейл-а както трябва, може да се наложи да го ресторнеш преди да опиташ джейл-а наново. Сигурен ли си че е отключен?

Публикувано

Ами човекът,който ми го продаде каза,че преди това е бил купен от глобул и аз си сложих глобулската карта и даже звънях и на мен ми звъняха,това значи,че е отключен,мисля че,но може и да греша,знам ли :)

Публикувано

Нищо не значи, пробвай м-телска карта. Добре е да знаеш, защото ако тръгнеш да качваш custom firmware за отключен тел а той не е- ще стане беля.

Публикувано

Нямам мтелска :) имам само на фрог и на глобул и всъщност някакви американски,които ползвах там до преди 2 седмици(не знам дали те ще свършат работа).Има ли друг начин?Някъде видях,че имало списък или нещо подобно и можело да се провери дали нашият айфон е отключен.То не е една беля :)

edit : Alxx,прочетох това твое мнение: http://www.******.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=10734,то отговаря ли на въпроса ми :Wink: ако да-значи при мен пише 02.30.03,но пък нямам мтелска карта и може би не е достатъчно.Все пак преди да съм направила каквото и да е реших да питам.

Публикувано

ДА, за това иде реч. Сложи каквато и да е карта, различна от глобул и ако не ти изпише "The SIM card is NOT supported",т.е. ако го подкараш и ти излезе springboard-a значи всичко е о.к.

Публикувано

Доколкото разбрах е отключен,но сега друг проблем-за варианта,който е даден за отключени телефони ми изписва :

The IPSW file you selected does not much any firmware version Quickpwn supports.Either the IPSW is corrupted ,or the firmware version is unsupported.

Вече взе да ми омръзва,не съм спала 2 дена и само това правя и все удрям на камък :) .Тези неща,които са дадени в упътването ги тегля 3-ти път и пак не става.Искрено ще се радвам някой да помогне.Телефонът ми е с firmware 2.2.1 5H11.Благодаря предварително!

Публикувано

При джейл-ването трябва да посочиш оригинален файл 2.2.1, не къстъм. Затова не се получава. Спокойно, аз полудях преди 7 месеца и още не съм спрял...

iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw[download:3tu5ef50]http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5828.20090127.aQLi8/iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw[/download:3tu5ef50]

Публикувано

само да попитам трябва ли да имам wi-fi за да използвам cydia защото в кащи нямам

Публикувано

Трябва да имаш някакъв нет...

Публикувано

е аз имам нет само че не е wi fi

Публикувано

защото като отворя cydia и на хоме страницата ми пише unable to load (no internet connection)

Публикувано

Пробвай по-късно пак.

Публикувано

5. Сега QuickPwn ще вкара телефона в recovery mode и ще поиска от вас последователно да изпълните няколко действия:

Да задържите Home бутона за 5 секунди

Да задържите Home + Power бутона за 10 секунди

И накрая да задържите само Home бутона докато телефона не влезе в DFU mode.

след 5 опита нестава... незнам защо аз ли не правя нещо както трябва (което не се и съмнявам) или нз..

Публикувано

Ти не го правиш , аз успях към десестия , но май по-скоро беше 10+ :mrgreen:

Публикувано

е изкачкам да ми покаже кабелчето към Itunes (в същото време ми дава да натисна Home 5 sec) след това ми казва да дам Home + Power за 10 сек и накрая немога да го разбера ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.