Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

“КРЕАТИВЕН СЕКС” ЗА ЕЛИТА?!

Featured Replies

Публикувано
Ройбос, има параолимпийски игри! Да ги забраним ли?

Никъде не съм казал подобно нещо. Напротив.

Не може да става и дума за сравнение между хомосексуалните и хората с увреждания. Защо ги сравнявате?

• Отговори 146
  • Прегледа 12.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Мдам, да ъп-на темата, както се казва на чист български модерен език. Каква тема само, как съм я пропуснал Четох, четох и продължавам да не мога да си намеря точните думи Ще бъда кратък. 1. По с

• Dean, старая се да съм широко скроен, но ще ти кажа, че независимо от мотивите, си написал един тон глупости ... без да се обиждаш. Значи според теб гея се ражда гей и не е виновен за това. Но някак

• Трудно ми е да изразя цялостно мнението си по темата и едновременно да спазя добрия тон, който поддържаме във форума. За това ще се изразя с по-малко думи възможно най-сдържано, но се надявам да ме р

Публикувано

Защото е противоестествено. Нали това ти беше аргумента?

Публикувано

Из малоумната статия постната на предишната страница:

"Защо не организират паради хора, страдащи от незадържане на урината, нощно напикаване, онкологично болни, диабетици?"

1. Хомосексуалността не е болест.

2. Да се виждали някой, някога да бъде обсъждан, руган, бит и т.н. само защото е...диабетик? Хората просто искат да бъдат чути и приети, но пък и те от своя страна не го правят по най-нормалния начин! Но каквото повикало, такова се обадило - хората, които мразят обратните не изглеждат много по-различно от самите обратни на парадите им ;)

3. Като видиш сайта на каква тематика е - религия - най-голямата заблуда в човешката история, където в "храмовете" им блудството с деца е ежедневие...те седнали да четат морал за хомосексуалността. Какво лицемерие само!??!?!

И аз не мога да разбера как един мъж може да харесва друг мъж, но това не е причина да ги мразя. Не виждам логика.

Ако един ден детето ми се окаже обратен/а - не знам как ще реагирам, но със сигурност ще реагирам по-добре отколкото, ако разбера, че е убиец, изнасилвач, измамник, расист, крадец и т.н...макар и хетеросескуален/а.

Редактирано от iHustle

Публикувано
  • Автор

Аз не мразя никого и също имам хомосексуални познати. Мразя обаче да ми навират разбиранията си по този начин и мразя цялата истерия около "проблема", какъвто всъщност нямат. И, да, намирам хомосексуализма за неестествен - това прави ли ме автоматично хомофоб???

Публикувано

Според мен,самите обратни знаят,че е неестествено и затова се събират на групи и по паради!Искат да ни накарат да повярваме,че видиш ли,нормално е...и по този начин да повярват в себе си!

Публикувано
  • Автор

Който познава хомосексуални достатъчно отблизо, е наясно за какви комплекси и психологически проблеми става дума.

Публикувано

Не мисля, че те прави хомофоб. Както казах аз не го разбирам и може би хомосексуалността е неестествена, но по никакъв начин не ми пречи. Стига да не почнат да ти го навират в лицето! Но каквото и да ти навират в лицето, то почва да те дразни, не е ли така?

Все си мисля, че ако не им обръщаме внимание на парадите и показността, те сами ще спрат да ги правят.

Колинс стана първият баскетболист в НБА, който подписва договор след публично признание, че е гей

Ето - човека си играе съвсем спокойно. Да, малко или много това е главна новина, но ако хората не ги притесняваше толкова (излишно) много, едва ли щеше да е.

(Този човек е черен, гей и американец...сигурно на много хора в България им се обръщат червата само като чуят едно от тези три неща, камо ли трите в едно :D ...после кой е с проблеми и комплекси)

Публикувано

Е точно! Това си е основният проблем- пропагандата. Известни личности , спортисти, които са идоли и модели на поведение на подрастващите се "разкриват". Кому е нужно това? Нима досега на Колинс някой му е пречил да си играе? Та даже и му ръкопляскат в зала пълна с деца, които си мечтаят да са като него.

Редактирано от drjivago

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Мдам, да ъп-на темата, както се казва на чист български модерен език.

Каква тема само, как съм я пропуснал :mad:

Четох, четох и продължавам да не мога да си намеря точните думи :tooth:

Ще бъда кратък.

1. По статията, защото дебатът доста е изместен след това - на мен не ми се вярва, но вече на нищо не бих се учудил. Никой не е вярвал и на първите сведения за Аушвиц/Освиенцим през 43г., а после ....

2. Не по статията - Дачич, че сте го намесили, сЯ като ще влиза в ЕС нещо вече не е толкова ербаб.

3. По въпроса за обратните - аз не натрапвам моята хетеросексуалност и не искам да ми натрапват хомото. От тази гледна точка съм "фоб", "нетолерантен", "демоде" и ми е точно през ......, за тези, които мислят така. Все смятам, че трябва да се живее нормално, което да бъде стандартно, а не обратното - ненормалното, да бъде норма.

Редактирано от julian72

Публикувано

Мега педофилската тема! Нулева толерантност към хора,общества,разни шарени прайдове и прочие.Като чета мненията,някои са доста запознати с нещата явно...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Що? Проблем ли ти е?

Публикувано
Мега педофилската тема! Нулева толерантност към хора,общества,разни шарени прайдове и прочие.Като чета мненията,някои са доста запознати с нещата явно...

Длъжни сме да сме толерантни?

Интересно ми е как прецени,че темата е педофилска?

На такива ли ти приличаме?

Публикувано

Май не се изразих правилно! Защо да сме длъжни да толерираме такива "хора"?! Извинявам се ако има чувствителни.Темата е ок,но има и деца които четат..Нека им го спестим.

Що? Проблем ли ти е?

Не е проблем,що на теб ли е?!

Публикувано

Не разбирам какви са тези теми,във форум за iphone?!Няма ли кой да ги изтрие?

Публикувано
  • Автор

Не. Ако не ти е ясно защо е пусната - лошо.

Публикувано

Лошо за кой?!Не ми е ясно!В този форум само това липсва!Избягвам да чета;)Ако ме интересува,ще влизам във форуми за п....ли;)))

Публикувано
  • Автор

Освен "захранките" към левите братя, чете ли друго? Светът върви към извращаване, целта на темата е да не го допускаме.

Публикувано

Да,аз се старая да не допускам...!Знам,че е против правилата да коментирам работата на екипа,но тук не издържам;)Спрете безмислените теми!Хайде в този форум да се пише по същество,или поне променете името;)Ние потребителите,трябва да знаем какво да очакваме!То утре и обяви за запознаства може да пуснете!Всичко съм научил благодарение на вас и форума,но много се разводни!Знам,че като не ми харесва и да бегам,но не това е начина;)

Публикувано
  • Автор

Темата е в говорилня. Ако искаш, тук можем да обсъждаме и разсад, прахове за пране или нещо трето. Останалото във форума е по същество.

Публикувано

Ok;)

Публикувано

Германия върви на зле. Узаконяват "трети пол"….

Супер, сега ще знам към кои да числя депутатите, данъчните и съседа с бормашината!

Публикувано

Хубаво е, че има повече хора забелязващи какво се случва.

http://novinar.bg/news/bog-triabva-da-e-bil-homofob-i-kon-s-kapatci_NDU4MzszMw==.html

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.