Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Много ми е бяло всичко на мен...

• Отговори 305
  • Прегледа 29.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Какво да очакваме от iOS 7 Ако следите новините в сайта редовно, няма как да не знаете, че конференцията за разработчици на Apple, WWDC, ще се състои в началото на идната седмица. С непривична за а

• Apple и свобода на потребителите... Да бе да...

• Вече го заобичах

Добавени снимки

Публикувано

офф:

Не издържах на това насищане с шаренийки и циганийки и си турнах 6.1.4 , ще изчакам ден два да се отърся и ще се пробвам пак !

Weather app изглежда доста добре, но ми се струва някак сходно със Yahoo weather app

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Плюйте и хапете, но уважавайте и чуждото мнение!

Публикувано

iPhone окончателно заприлича на гейска играчка(както и казваше един стар юзър). Що ли се чудя - Тим Кук е шеф, може и Айв да е с обърнати чехли...

Розовия айфон много ще му отива на този ИОС7 :)

Публикувано

Предполагам тогава, че щом ми харесва, трябва да съм педал!

Публикувано

Темата май се поизхаби и се почнаха глупостите...

Публикувано

Мхмм двама ще сме... :tooth:

С голяма част от новостите, смятам че официално закриха Андроид :guitarred:

Публикувано

А от къде го видяхте този прозрачен док, че го мъчите толкова ? Полупрозрачен е и цвета му зависи от тапета... Вижте сайта на apple за справка

А ти видя ли скрийншота който пуснах на предната страница? На iPhone 4 хич не е полупрозрачен. Направо си е плътен.

На мен ми наресва интерфейса. А и мисля, че ще продължават да го усъвършенстват.

Публикувано

Точно така, когато сложите тъмен wallpaper - фонтовете стават бели... а когато се сложи светъл - черни :)

Публикувано

:rolleyes:

Плюйте и хапете, но уважавайте и чуждото мнение!

:rolleyes:
Публикувано

Както винаги на място ;) Не става ясно моето ли не е е уважено или аз не уважавам ;)

Публикувано

Естетвено, че на място :D

По темата на мен стария дизайн ми харесваше повече. На новия iOS ми харесват фийчърите, който и преди това по един или друг начин можеха да се добавят.

Публикувано

Мхмм двама ще сме... :tooth:

С голяма част от новостите, смятам че официално закриха Андроид :guitarred:

Андроид е умрел отдавна, ама юзърите му още не го знаят :smile:

Не ме кефи цветът на иконите, иначе интерфейса е чук. Ако работи както досега, iOS е №1.

Публикувано

На мен ми харесва изключително много-ако ще пед*л ме наречете,но се надявах на такава промяна.

Публикувано

Супер е новия дизайн, текнаха ми лигите хахаха :)

Публикувано

Време е да махна 5.1.1...това ми напълни очите, дори без джейл :D Жалко, че чуствам 4с-а си остарял вече :(

Публикувано

Някакъв шанс да се пробва бетата без да си developer?

Публикувано

Може, но само ъпдейт. На А5+ ако нещо се осере - честито на печелившия. Бета юзър до септември :tooth:

Публикувано

Сложих си я на античната четворка, върви горе долу. :tooth: Доста е интересна ама и много работи не са кой знае какво. Ако Джобс го имаше, никога нямаше да видим такова нещо според мен. Най-много ми направи впечатление това Switch Control което не разбрах за какво служи, но е пълно с толкова различни настройки, че ми заприлича на андроид.

Публикувано

Лично на мен новата операционна система много ми харесва. Много време се чудех дали да мина на iOs 5 и то основно заради iMessage. От следващата обаче бях изключително недоволен. Не само нямаше нищо интересно, а и беше крачка назад с тези тяхни карти. Обаче за 7 мнението ми е на 90% позитивно. Много нужни функции. Вярно, че част от тях ги имаше и с помощта на джейлбрейк, но сега е съвсем друго. Иконите обаче наистина са отвратителни.

Публикувано

Недоволен от 6? Що? Че липсва бавенето от 5 или имплементацията на ASLR? Предпочитам малко новости, но надеждни като работа и приятни за ползване. Ако не беше така, щях да си продам айфоните и да си ползвам служебното недоразумение с хемороид 4.0.4.

Публикувано

А на мен ми прилича на NCSettings от Cydia :tooth:

Публикувано
img0313ai.jpgimg0312gy.jpgimg0314pd.jpgimg0315qk.jpg
Публикувано

epa9a4yh.jpg

Това може да спести доста излишни въпроси.

Публикувано

То това го има около 30 пъти в темата.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.