Публикувано Юни 11, 201312 гд офф: Не издържах на това насищане с шаренийки и циганийки и си турнах 6.1.4 , ще изчакам ден два да се отърся и ще се пробвам пак ! Weather app изглежда доста добре, но ми се струва някак сходно със Yahoo weather app Редактирано Юни 11, 201312 гд от kawabiker
Публикувано Юни 11, 201312 гд iPhone окончателно заприлича на гейска играчка(както и казваше един стар юзър). Що ли се чудя - Тим Кук е шеф, може и Айв да е с обърнати чехли... Розовия айфон много ще му отива на този ИОС7
Публикувано Юни 11, 201312 гд Предполагам тогава, че щом ми харесва, трябва да съм педал! Мхмм двама ще сме... С голяма част от новостите, смятам че официално закриха Андроид
Публикувано Юни 11, 201312 гд А от къде го видяхте този прозрачен док, че го мъчите толкова ? Полупрозрачен е и цвета му зависи от тапета... Вижте сайта на apple за справка А ти видя ли скрийншота който пуснах на предната страница? На iPhone 4 хич не е полупрозрачен. Направо си е плътен. На мен ми наресва интерфейса. А и мисля, че ще продължават да го усъвършенстват.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Точно така, когато сложите тъмен wallpaper - фонтовете стават бели... а когато се сложи светъл - черни
Публикувано Юни 11, 201312 гд Предполагам тогава, че щом ми харесва, трябва да съм педал! Плюйте и хапете, но уважавайте и чуждото мнение!
Публикувано Юни 11, 201312 гд Както винаги на място Не става ясно моето ли не е е уважено или аз не уважавам
Публикувано Юни 11, 201312 гд Естетвено, че на място По темата на мен стария дизайн ми харесваше повече. На новия iOS ми харесват фийчърите, който и преди това по един или друг начин можеха да се добавят.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Мхмм двама ще сме... С голяма част от новостите, смятам че официално закриха Андроид Андроид е умрел отдавна, ама юзърите му още не го знаят Не ме кефи цветът на иконите, иначе интерфейса е чук. Ако работи както досега, iOS е №1.
Публикувано Юни 11, 201312 гд На мен ми харесва изключително много-ако ще пед*л ме наречете,но се надявах на такава промяна.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Време е да махна 5.1.1...това ми напълни очите, дори без джейл Жалко, че чуствам 4с-а си остарял вече
Публикувано Юни 11, 201312 гд Може, но само ъпдейт. На А5+ ако нещо се осере - честито на печелившия. Бета юзър до септември
Публикувано Юни 11, 201312 гд Сложих си я на античната четворка, върви горе долу. Доста е интересна ама и много работи не са кой знае какво. Ако Джобс го имаше, никога нямаше да видим такова нещо според мен. Най-много ми направи впечатление това Switch Control което не разбрах за какво служи, но е пълно с толкова различни настройки, че ми заприлича на андроид.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Лично на мен новата операционна система много ми харесва. Много време се чудех дали да мина на iOs 5 и то основно заради iMessage. От следващата обаче бях изключително недоволен. Не само нямаше нищо интересно, а и беше крачка назад с тези тяхни карти. Обаче за 7 мнението ми е на 90% позитивно. Много нужни функции. Вярно, че част от тях ги имаше и с помощта на джейлбрейк, но сега е съвсем друго. Иконите обаче наистина са отвратителни.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Недоволен от 6? Що? Че липсва бавенето от 5 или имплементацията на ASLR? Предпочитам малко новости, но надеждни като работа и приятни за ползване. Ако не беше така, щях да си продам айфоните и да си ползвам служебното недоразумение с хемороид 4.0.4.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.