Публикувано Юни 11, 201312 гд Никой ли не видя, че могат да се слагат много повече икони в папка, влючително newsstand? Видяхме го още на пресконференцията. Беше наблегнато на това. Има го и в нашето представяне.
Публикувано Юни 11, 201312 гд яко изглежда..Значи само на 4 няма да е прозрачен дока...Аз си мислех че от бетата е така ама явно не
Публикувано Юни 11, 201312 гд Както винаги преди такова събитие и сега имаше "течове" и подсказаха, че всичко ще бъде семпло и плоско (видяхме последното какво означава). Казаха обаче, че ще има бяла и черна тема. Може ли някой, който е качил бетата да даде скрийншотове с черната тема да видиме как е.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Мисля че самата операционна система е направена да се нагажда към фона. Ако сложиш тъмен фон ще показва светлите цветове (бял текст на иконките и т.н.) и обратното.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Интересно - значи Carrier Name-a си остава (поне в тази бета). @ayl - Черна тема няма.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Бях чел вчера, че го няма в statusbar-a, но сега видях, че статията е коригирана.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Добре,а Siri...unable 3G/disable 3G? 3G опция- друг път, Siri си е същия тъпоумник, според който в София е -5 Никой ли не видя, че могат да се слагат много повече икони в папка, влючително newsstand? Това беше първото което направих, но съм пропуснал да го напиша Usage и Celluar data/network data са събрани в едно вече- Celluar и са под Wifi и Bluetooth в началото на settings П.П. Засега само скайп не ми работи . В мапс има някви минимални промени . Редактирано Юни 11, 201312 гд от kawabiker
Публикувано Юни 11, 201312 гд Няма ли го нормалния тапет с балончетата да видиме как стоят иконите на него?
Публикувано Юни 11, 201312 гд То е само за приложенията и има начин да се изключи от настройките. Бтв, аз съм с 5-ца и докът ми е непрозрачен...
Публикувано Юни 11, 201312 гд И при мен Skype, не работи. Аз искам да разбера как мога да проведа FaceTime audio call. Вчера го мярнах някъде.
Публикувано Юни 11, 201312 гд То е само за приложенията и има начин да се изключи от настройките. Бтв, аз съм с 5-ца и докът ми е непрозрачен... Я кажи върна ли бекъп или ресторна начисто? Аз върнах бекъп. Може нещо от това да е.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Просто някой беше постнал новина, че става въпрос за самата ОС, затова внесох уточнението За FaceTime - от Phone app, избираш си контакта и има FaceTime поле с два бутона - камера и слушалка. @kal1ch върнах бекъп, че беше късно и не ми се занимаваше с настройки. Редактирано Юни 11, 201312 гд от killer4o
Публикувано Юни 11, 201312 гд Ясно. Значи довечера да пробвам да ресторна начисто. Току виж се появи прозрачен док.
Публикувано Юни 11, 201312 гд iPhone окончателно заприлича на гейска играчка(както и казваше един стар юзър). Що ли се чудя - Тим Кук е шеф, може и Айв да е с обърнати чехли...
Публикувано Юни 11, 201312 гд А от къде го видяхте този прозрачен док, че го мъчите толкова ? Полупрозрачен е и цвета му зависи от тапета... Вижте сайта на apple за справка
Публикувано Юни 11, 201312 гд Мерси killer4o, само тези “бутончета” са ми доста малки, за FaceTime Audio, и примерно в favorites, ако искаш инфо за контакта.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Apple представиха най-доброто при ОС, което може да се види в мобилната индустрия, супер дизайн.
Публикувано Юни 11, 201312 гд Чак супер дизайн .... В сравнение със старите икони, новите поне според мен са отвратителни.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.