Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Новата iOS е супер, поне за мен. Мисля, си че даже и от Cydia няма да има нужда вече. Иконите изглеждат много по - добре "на живо" отколкото на скрийншотовете. За сега не съм се сблъсквал с никой от гореупоменатите бъгове. Единственото, което мога да спомена като минус, е че седмицата се влачи, като родопска народна песен на iPhone 4. Поне при мен е много бавна. Предполагам, че е от устройството. Как мислите дали наесен ще има известно подобрение? Ако не май ще се връщам на 6.1.3 докато още мога. :( Просто нямам нерви да изтърпя това лагване.

Публикувано

Добре се държи за сега при мен. Нямам нито един от горе описаните проблеми, само някои приложения не искат да се инсталират. Върви си идеално, но шаренията е много.

Публикувано

Имате ли идея как може да се направи времето в нотификейшън центъра да се показва с картинка а не само надпис какво е времето и преди имаше да се показва и за няколко дена от седмицата а сега само за деня

Публикувано

За Cydia не съм съгласен,ама хич!Аз лично ще изчакам!Верно много са я барнали,но удобствата които предлага ги имам и сега!Ще тествам на телефона на жена ми;)Между другото,представям си сега какви неща ще излезнат в Cydia;)

Публикувано

Доста бъгове има, но ми допада. Преди малко ми направи номер с обхвата, търси няколко пъти.

Публикувано

Да попитам някой от инсталиралите я - да не би (случайно :tooth: ) да са добавили SMS Delivery Report?

Публикувано
  • Автор

Екстра си е за първа бета. След получаване на пропуснато повикване и набиране на номера през нотификейшън центъра остава на бял екран, но си работи телефона. Оправията е хард резет само.

post-9834-1371023456,3703_thumb.jpg

Публикувано

Имало е и по-стабилни бети, но с оглед на изцяло новия интерфейс съм съгласен. При включване на AssistiveTouch не може да се работи с нищо освен със самия него. Поне при мен. Оправията е хард рестарт.

Публикувано

А това новото Switch Control половин час не можах да го изключа...малко е гнусно :)

Публикувано

Пак не запали дисплеят с хоум бутона, но се чува звука на Siri. Запали с power. Телефонът бе заключен и неизползван не повече от 10 минути. Странното, че изчезнаха звуците за заключване и клавиатура, а всички настройки са наред.

Edit: Това за звука не го схващам, не съм пипал нищо и гледам се появила иконата за AirPlay и е маркирано "iPhone говорител" и не мога да преместя на другата възможност, която е "iPhone".

Edit: проблемът със звука е от Siri вероятно от бъга при заключен телефон, пуснах Siri нормално и се върнаха звуковете.

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

На iPhone 5 при мен е доста бъгава.

Google Translator, Sygic Gps, HD Remote, Rowmote Pro, Artemis и доста др. приложениа и игри крашват при старт и не работят.

Бъг при агресивно скролиране в контактите размества редове и азбуката от страни изчезва.

iBooks не работи адекватно.

Доста оптимизирано Safari, Диско Интерфейс, Приатни нови функции като блокиране на званене и смс-и от нежелани от вас нимера.

Публикувано

iPhone 4S работи добре , засега имам два три краша при Фейсбук.За съжаление iTunes Radio не мога да го тествам , тъй като е само за US.

Публикувано

Ами направи си един акаунт ей така за спорта... ;)

Публикувано

Приложенията не са оптимизирани, та може да прескачате проблемите с тях. Втори път ми направи проблем с обхвата! Лошо!

Публикувано

Проблемите с обхвата не са от бетата.... последната седмица и трите оператора са луднали покрай тия дъждове и гръмотевици - аз лично намирам обхвата и модема по-стабилни от както я сложих бетата. Като цяло доста неща ги няма все още, но определено съм по-доволен от иОС 6 ... сега остава да оправят и апликацийте

Публикувано

Мен в момемта ме дразнят нотификациите, идват като луди когато си искат. Дори когато ги изтрия ръчно, пак се връщат още по един път...

Публикувано

Аз постоянно имам проблеми с обхвата, и пропуснати, с хард ресет се оправя.

Публикувано

Абе показва че ми е качило музиката а плеъра не я вижда.

Публикувано

При опит за ъпдейт с новата бета свалена от линка по-горе , тюнса ми изписва , че файла не е съвместим. С фърм 6.1.4 съм другите данни от профила са верни. Някаква представа защо става така и някакво решение ?

Редактирано от gosta

Публикувано

При мен в Today view въобще го няма времето, в настройките също няма тогъл за пускане/спиране...

Публикувано

gosta смъкнал си за другия модел 5-ца.

А някой разбра ли как се работи с Wish list в AppStore ?

Публикувано

С обхвата никакви проблеми, всичко супер добре, но ако не бъркам е ъпдейтнал кариера и сега е 14.5. Мисля преди не 14.0.

При включване на AssistiveTouch не може да се работи с нищо освен със самия него. Поне при мен. Оправията е хард рестарт.

Това ми се случи вчера и много рестартирвах с бутоните, докато зацепи тъча и го махна.

Публикувано

Някой успя ли да си качи и плейне музика ?

Публикувано
  • Автор
При мен в Today view въобще го няма времето, в настройките също няма тогъл за пускане/спиране...

При мен си пише колко градуса се усеща през деня и вечерта, без никакви анимации.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.