Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Коя е тая игра?? Изтощавал съм буквално цялата батерия с Infinity Blade 2 и на iPhone и iPad и не ми се е случвало да прегрее чак така.

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано
Аз ще връщам на 6.1.3 , днес зареждах телефона и малкия играеше с него на някаква игра и телефона прегря. За пръв път виждам да пише " телефона прегря и има нужда да се охлади". Показа само спешни повиквания и нищо друго не можеше да се направи. Изгуби обхват и всичко.

На мен ми се е случвало няколко пъти лятото когато го излагам на пряка слънчева светлина на айпада ми също. Обзалагам се, че не е от играта.

Публикувано

Като пиша в вибер или съобщения и най-новите отговори който получавам, както и тези който пращам остават под клавиатурата. Доста неприятно.

Нещо странно свързано с вибер - като си сложих снимка и съобщенията спряха да се крият под клавиатурата ... иди разбери каква връзка имат.

Публикувано

Колко пъти трябва да кажем, че проблемите с отделни приложения, не са проблеми на ios7! Няма смисъл да ги дъвчем!

Публикувано

Нещо последните дни имам доста странни проблеми с ъпдейт на приложения от апп стор. Тръгва уж да го тегли, но забива някъде по пътя и така си седи с часове. Не е до интернет. Сега pulse от 5 часа не ще да ми се ъпдейтне.

Оправя се само, ако рестартирам ВиФи и след това седя в аппстор и го ъпдейтна ръчно от бутна и изчакам вътре. Ако изляза на спрингборда често пак забива.

Публикувано

Както съм го написал - Pulse

Публикувано

Нещо последните дни имам доста странни проблеми с ъпдейт на приложения от апп стор. Тръгва уж да го тегли, но забива някъде по пътя и така си седи с часове. Не е до интернет. Сега pulse от 5 часа не ще да ми се ъпдейтне.

Аз от първият ден имам подобни, но дори и да крашва първият път свалянето и инсталацията, на вторият се оправя. Това под 3G. Тръгва, спира, връща се на 0, пак тръгва и понякога така няколко пъти, докато крашне и пак го пусна или пък инсталира всичко добре. Не се случва винаги и на всички приложения.

Публикувано

Не знам дали е дефект или ефект да седят ъпдейтнатите приложения в стора, без да се махат... но за сега ме радва, защото мога да си следя новостите по тях и т.н. Дано сложат бутон за чистене поне.

Публикувано

Някой да е забелязал как е с мобилния нет? Защото при мен трафика ми за 10 дни е толкова колкото горе-долу за месец генерирах с 6.х. Сафари ми е генерирало най-много почти 600мб, а не мисля че го ръчкам на мобилен нет повече от преди.

едит :И още нещо при вас като има активен разговор и го заключите от бутона прекратява ли разговора както преди или просто заключва телефона ?

едит 2: А един бъг с алармата който е малко не приятен не знам дали го има при вас. При мен като звънне и като натисна нещо и спира и повече не звъни, ама като погледна телефона и алармата си е активна на дисплея и си пише Тап то снууз и слайд то стоп.

Редактирано от midnight

Публикувано

Това с батериите няма нищо общо с ос!

Публикувано

Ами ако ми изкара грешка, че не може да ми активира тел-а?

Публикувано

Ами и ние сме били на 6.1.3, та от там ;)

Идалго, каква грешка? След ъпдейта ли?

Публикувано

Първо след чисто рестор до 6.1.3 дадох шифт и рестор и избрах ipsw-то. Не можа да ми активира тел-а след като се инсталира.

Ресторнах пак до 6.1.3 и дадох шифт и ъпдейт и пак избрах ipsw-то. Даде ми грешка 1603,

Трети път ли да пробвам? Къде бъркам?

Публикувано

Докато беше на 6.1.3 активира ли телефона?

Публикувано

И двата пъти активирах и двата пъти бе през ДФУ.

Едит: Така - 3ти път ресторнах до 6.1.3 през ДФУ, активирах и сега шифт и рестор или ъпдейт?

Едит 2: Стана с шифт и ъпдейт.

Редактирано от hidalgo

Публикувано
И двата пъти активирах и двата пъти бе през ДФУ.

Едит: Така - 3ти път ресторнах до 6.1.3 през ДФУ, активирах и сега шифт и рестор или ъпдейт?

Едит 2: Стана с шифт и ъпдейт.

Няма друг вариант, само ъпдейт.

Публикувано

Батерията на 3G пада главоломно при мен и грее телефона:(.Това при 6.1.4 го нямаше.Бъгчета си има и е нормално.Скоро може да сляза на 6.1.4,макар че iOS 7 ме радва.

Публикувано

Май само аз и Виктор не се оплакваме :)

Гога, от мака ли пишеш?

Публикувано

Няма друг вариант, само ъпдейт.

Може и с рестор, ако това имаш в предвид, аз го ресторнах в DFU от 6 на iOS7. С регистриран UDID, ако е от значение.

Иначе загряване на батерията нямам, всичко движи ОК, освен някои дребни неуредици, но нищо сериозно.

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Рестор щото имаш регистрация в дивелъпърски акаунт ;) Другите не могат.

Публикувано

Да Alxx® схванах ама късно и редактирах мнението.

Излезе ми, че съм започнал да играя една игра, което може и така да е, не се сещам и постоянно ми стои кръглото червено известие на иконата на GameCenter, как се маха това, че не ми се сваля играта. Играта дори не си и спомням кога съм я имал на телефона и преди с iOS6 нямах никакви напомняния от този вид.

Публикувано

На акаунта ако има още устройства, вероятно идва от някое. Няма махане. При мен гей центъра е забранен ;)

Публикувано

Сложих я, пробвах я и не ми хареса!Беше ми на телефона точно 1 час!

Ако исках шарения ще мина на хАндроид!Пробвах Нокиа Лумиа с Виндоус и ми допадна доста повече от новата iOS 7

П.П.Apple вече се ус*рат сериозно!

Публикувано

Свиквай. Оттук нататък ще е така..за жалост.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.