Публикувано Декември 14, 201312 гд Само ОТА ъпдейт ли не може да се активира? През компа с Шифт става ли?
Публикувано Декември 14, 201312 гд Под "не поиска активация" имаш в предвид, че не се е налагало да си въвеждаш Apple ID също така в началото след ъпдейта? Sent from my iPhone using Tapatalk Да, не поиска да въвеждам Apple ID, грешно се изразих. С различни акаунти съм на телефона и пад-а
Публикувано Декември 14, 201312 гд Който иска да пробва да си направи udid регистрация да пробва с тоя сайт http://www.udidbeta.com/ ...за 2,25 евро за половин час ...всичко е идеално телефона се активира без проблем..... надявам се да съм помогнал
Публикувано Декември 14, 201312 гд Бета 2 е още по-бърза и от предната. Много добре. Вече върви като 6.х, за което беше крайно време. iPad 3 най-накрая се държи като iOS устройство! При 7.0.х си беше точно като някое от хемороидчетата на Гнусмас. Редактирано Декември 14, 201312 гд от kal1ch
Публикувано Декември 14, 201312 гд Оправен ли е бъга със задаване на собствена снимка за тапет на iPad? На 7.0.х дори и да е включено reduce motion, все си го оразмерява зумирано, все едно го подготвя за паралакс ефекта. Нещо ново по дизайна на ОС-а има ли (папките, мултитаскинга)?
Публикувано Декември 14, 201312 гд Снимките все още излизат уголемени като ги задаваш за Wallpaper. Променили са малко календара - вече се вижда на кои дати има събития като гледаш месеца. Друго не съм забелязал.
Публикувано Декември 15, 201312 гд Не е това, за което говорим. А дали ще натиснеш точката или цифрата е без значение (това уточнение с цел да не се мъчиш да нацелваш вече) http://www.cultofmac.com/258057/whats-new-ios-7-beta-gifs/
Публикувано Декември 15, 201312 гд Искате да кажете че не мога да сложа 7.1 бета2 на iPhone 5 с 7.0.4 през тюнса с шифт+чек упдейт
Публикувано Декември 16, 201312 гд И аз чух за февруари! Определено 7.1 бета 2 е доста добре, като зависване относно набирането нямам трети ден. Ще казвам ако хвана нещо но за мен това е супер ъпгрейд. Особено ме кефи че са намалили големината на календара в нотификейшън центъра, защото супер дразнеше със заемащото място а всъщност само седи на но ивентс! А именно Sent from iPhone 5 using Tapatalk Pro! Пети ден без зависване и определено мисля, че проблема е отстранен! Редактирано Декември 18, 201312 гд от simba4
Публикувано Декември 20, 201312 гд Нещо доста интересно се задава Това е създателят на Rage-a и според неофициална информация е на 13г . Очаква се скоро да пусне и туул "nojoke7",който щял да бъде по-функционален дори и от redsn0w.Очаква се също и инструмент за даунгрейд на 4-рките без blobs.Остава да чакаме и да се надяваме,че не е измама ! P.S Засега е потвърдено хАктивирането под Mac,както и GUI на RageBreak ! Rage+GUI+допълнителни опции = SyncBreak ^^ Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 21, 201312 гд от Максим Костадинов
Публикувано Декември 21, 201312 гд Незнам дали и други са имали подобен проблем, но от както съм с iOS7 от време, на време имам по една затъмнена икона на хоум скрийна. Сега е yahoo weather.
Публикувано Декември 21, 201312 гд От скоро ползвам 7-ма версия (7.0.3 и 7.0.4) на iPad miniR и нещата не са добре. Safari "замръзна" на 3 пъти, Жестовете отказаха и те на няколко пъти. С iOS 6.1 на старото mini нещата бяха перфектни.
Публикувано Декември 21, 201312 гд Официален SyncBreak под Mac : http://3x7r00tripper.com/jailbreak.php ! Моля хората с MacOS да кажат мнението си !
Публикувано Декември 22, 201312 гд Една картинка, един линк и донейт?! След като гарантираш безпроблемно пробване, дай и някакви напътствия! Аз с 5s- ката да го пробвам ли?
Публикувано Декември 22, 201312 гд Незнам дали и други са имали подобен проблем, но от както съм с iOS7 от време, на време имам по една затъмнена икона на хоум скрийна. Сега е yahoo weather. Забелязах подобно нешо и на Air, но до сега не съм установил някаква закономерност.
Публикувано Декември 22, 201312 гд Автор Ще помоля стари потребители на форума да не пускат такива смешни туулчета!
Публикувано Декември 22, 201312 гд Аз пък, ще помоля всички въобще да не пускат подобни туулчета, без да са ги проверили лично!
Публикувано Декември 22, 201312 гд Просто видях,че има голяма истерия в Twitter по тоя случай и реших да споделя това дето съм прочел ! Не съм с Мак,за да го пробвам ! Извинявам се,ако е фейк ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.