Публикувано Декември 22, 201312 гд Забелязах подобно нешо и на Air, но до сега не съм установил някаква закономерност. Вчера и аз го забелязах на Foursquare приложението. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 22, 201312 гд Още днес ще го пробвам . Всъщност, не е ли по-хитро да се изчака за няколко ъпдейта с бъг фиксове или като излезнат нови версии, може да се ДЖБ отново, запълвайки дупките? Редактирано Декември 22, 201312 гд от rusikolev
Публикувано Декември 22, 201312 гд Автор Моля, всякакви въпроси относно джейла в тази тема: Untethered Jailbreak iOS 7.0 - 7.0.4 – Evasi0n
Публикувано Декември 23, 201312 гд iOS7.1 Бета3 за партньори и Март 2014 вероятно публично. http://bgr.com/2013/12/23/ios-7-1-beta-3-download-public-release/
Публикувано Декември 23, 201312 гд Някой открил ли е начин за селектиранe на множество снимки или всички в camera roll на iOS7 на iPad? На 6.1 се селектираха като се задържеше с два пръста. Въобще интересува ме как да направя най-лесно нов албум с доста скоро-импортнати снимки. Аз поне не открих начин. Доста недомислено от страна на Епъл. За какво го продават тоя камера кит за 30/60 евро... Sent from my iBrain using iFingers Редактирано Декември 23, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Декември 23, 201312 гд Camera Roll ти запаметява снимките по местоположение и ден-select all в горният ъгъл на всяка "папка" и си готов.
Публикувано Декември 25, 201312 гд Жив да си! Не бях пробвал от collections да ги селектирам. Сега доста ми се улесни живота. Sent from my iBrain using iFingers
Публикувано Декември 25, 201312 гд На мен ми се появи много дразнещ проблем.Става въпрос за 5s IOS 7.0.4 .Телефона няма джейл и мисля , че проблема се появи след последния ота ъпдейт.Имам няколко синхронизирани календара един от които е с именните дни.Всеки ден когато има имен ден телефона ми свири alert,че имам събитие.Като влезна виждам ,че така е зададено за всички именни дни , но аз не съм го задавала а и преди не го правеше.Единственото което ми помага е да вляза във всички дни и да махам alerta , но не ми се занимава , пък и мисля , че трябва да има начин да се деактивира тази опция след като преди не беше така.
Публикувано Декември 25, 201312 гд Опитай с Settings > Notification Center > Calendar Най-вероятно си инсталирала някаква програма, която ти е синхронизирала календара с празничните дни и така ги имаш въведени..
Публикувано Декември 25, 201312 гд Аз знам откъде го имам въведен календара , а не знам откъде се появиха тия аларми на всеки имен ден.
Публикувано Декември 25, 201312 гд Виж си настройките в Settings-> Mail, Contacts, Calendars-> Default Alert Times
Публикувано Януари 1, 201412 гд Вместо джейла, аз си карам със 7.1 бета 2 и съм много доволен. Това е най-добре вървящия софт на 5-цата ми. Батерията явно кара повече отколкото със 7.0.4, всички програми вървят без проблеми и бързината е видимо по-голяма. Само суперлативи за бетата. Единствения кусур е клавиатурата на български и цифрите - постоянно са болт и това ме дразни, макар че са по-ясно различими от латинските. Доколкото си спомням миналата година 6.1 бета 2 беше също по-добра версия от официалната, която излезе след това. Лошото е, че тези бети рано или късно им изтича срока и трябва да се махнат иначе бих си стоял с нея докато сменя телефона по-късно тази година.
Публикувано Януари 2, 201412 гд а да питам при бета версиите за ios 7 имаше една екстра която беше премахната след това .....дали има вариянт да се добави сега с някой туйк с iphone 5s ios 7.0.4 съм ...телефона е джейлбрейкнат.... а именно за това говоря..и по точно за това като се мърда телефона да се движи и снимката/картинката Редактирано Януари 2, 201412 гд от lomski
Публикувано Януари 7, 201412 гд iOS 7.1 beta 3 Build: 11D5127c Редактирано Януари 7, 201412 гд от iPhoneman
Публикувано Януари 7, 201412 гд С бета 2 работеше май доста по добре. Сега има едно накъсване на анимациите. Шрифтът е значително удебелен и цветовете на зелените основни апликации са доста потъмнени. Редактирано Януари 7, 201412 гд от slaf
Публикувано Януари 7, 201412 гд Ето нагледно някои от промените: http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=37398
Публикувано Януари 7, 201412 гд Аз няма да ъпдейтвам. Знае ли някой докога важи Бета 2? Доста грозни скрийнове видях. Ако така останат в официалната версия, ще бъде отвратно.
Публикувано Януари 7, 201412 гд Според мен пробват и събират мнения, вище(Виж те) във всяка следваща бета има все нещо ново по отношение на визуализацията! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Януари 7, 201412 гд На мен много ми харесват промените, особено това че са оправили безумно грозния "Slide to power off". За сметка на това на новата клавиатура въобще не си личи натиснал ли съм Shift или не, но може и да не съм свикнал още.
Публикувано Януари 8, 201412 гд Аз пък се влюбих ! Може и да не излезе толкова калпава тая седмица след ъпдейтите. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 8, 201412 гд Тези кръгчета за вдигане и затваряне са им малко прекалено андройдски. Добре че не се слайдват на някъде, че щеше да е съвсем копирано.
Публикувано Януари 8, 201412 гд Промените ми харесват лично на мен. Единственото неудобно според мен е че ще трябва да се целиш в бутоните. Редактирано Януари 8, 201412 гд от infamous
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.