Публикувано Януари 29, 201412 гд За момента аз не го виждам нито на iPad-а, нито на iPhone 5s. В Американския стор съм.
Публикувано Януари 29, 201412 гд Има го и за БГ. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 29, 201412 гд от blackadder
Публикувано Януари 29, 201412 гд MuscleNerd предупреждават да избягвате 7.0.5, ако искате джейлбрейк! За момента аз не го виждам нито на iPad-а, нито на iPhone 5s. В Американския стор съм. Thanks for all clarification tweets! You'll see 7.0.5 everywhere outside of USA (for now). When iTunes asks, "Just say no"
Публикувано Януари 29, 201412 гд След като съм джелнат,ще получавам ли известия за нови ъпдейти на iOS-a?
Публикувано Февруари 1, 201412 гд От страницата на evasi0n току що прочетох readme files не пише такова нещо, че поддържа ios7.0.5. Ето поддържаните версии на IOS iOS 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4, 7.1beta1, 7.1beta2, 7.1beta3 Става на въпрос за evasi0n 1.0.4
Публикувано Февруари 1, 201412 гд Абе моля ти се…пробвал го бил. Обади се на Масъл Нърд, да го светнеш, че ивейдърс не знаят. За качване на скам и троянци, ще раздавам награди!
Публикувано Февруари 1, 201412 гд Добре ако несъм защо да пиша?На 5s e пробвано!За кво ли го пуснах айде трийте го!
Публикувано Февруари 5, 201412 гд Един въпрос към бетатестерите 7.1 Може ли да се спира и 3G, ако се актуализира оператора и се използва 4G/LTE ? Или за пълното спиране трябва да се спре напълно интернет!? Понякога ми се налага, като ми свърши тарифата и не знам дали е фикснато при 7.1.
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Видяхте бъга на IOS 7,при който елементарно се премахва защитата на Find My Iphone?!А уж много сигурно беше
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Не сме го видели, но iPhone докато не се модне с компютър, ако мога така да се изразя е една идея несигурен в много неща, така че не разбирам каква ти е целта на поста... Бъгове винаги ще има, малки или големи, а това със защитата iCloud/FmP е по-скоро да се намалят умишлените кражби на iPhone, отколкото някой теб да защитава или iDevice ти.
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Може да се премахне, само ако менюто е достъпно. В повечето случаи обаче попадаме на телефони, които искат активация, или са заключени с код. Така, че това си е наполовина преодоляване.
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Гогиш, как ще "премахнеш" нещо, което стои в епълски сървър? Имам предвид да премахнеш от у-то и да се логнеш с друг акаунт!Ако докопаш менюто и чао!Примерно няма код за отключванеГолямата защита преодоляна по-най елементарен начин))
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Ако се върнем назад в темите,ще видим,че точно тази защита се води за една от най-сигурните?!Излъгали са ни нещо май?!Асан и Мехмет едва ли знаятНо телефоните стигат обикновено до заложни къщи и сервизи и там ще знаят
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Доста сервизи. В крайна сметка всичко е пари. Едва ли някой ще го върне. Гогиш, заложните къщи избягват да ги взимат, защото им правят проверки и ако телефона е краден в БГ и има пусната жалба, заложната изгаря с парите. Редактирано Февруари 7, 201412 гд от eek
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.