Публикувано Февруари 7, 201412 гд При активиран друг акаунт Find my Iphone?Кой акаунт за активация ще изисква?Въпроса не е в заложните къщи или сервизите!Лично аз,мислех че тази защита е надеждна и съм разочарован Редактирано Февруари 7, 201412 гд от gogi6
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Защитата не е перманентна, така че на теория всеки може да я махне. Не разбирам що се разочаровате, освен че е петък и нека си пишем !?
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Пробва ли да въведеш друг акаунт и после да търсиш телефона с файнд май айфон? Не си, но и да си, ще останеш разочарован. В 7.1 и спирането даже не става.
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Не ме разбирайте погрешно!Ако ми попадне тел,веднага го връщам!В клуба ми често се случваПредставям си го така,без да съм опитал:Стигаш до менюто,сменяш акаунта,ресторваш,активираш с новия акаунт и толкозБи трябвало да станеАко сметнете за нужно изтрийте поста
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Мдааааа, това вече е нещо. Става неизползваем в чужди ръце. Дано това вече откаже крадците, а дори и тези които просто са го намерили да се постараят да го върнат. Не смятам, че това може да се пробие.
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Как да не може да се пробие.Стига да има джейл и може да се премахне веднага,обаче не е тук мястото да се коментира как.
Публикувано Февруари 7, 201412 гд И кое точно ще премахнеш, като информацията за устройството и свързания с него акаунт се съхранява на сървъра на Епъл? Редактирано Февруари 7, 201412 гд от victor11
Публикувано Февруари 7, 201412 гд То хубаво никой няма да може да го ползва, ама докаран веднъж до тоя прозорец и find my iphone не може да го намери. Трябваше да го направят така, че от една страна да не може да се активира, от друга собственика да може да си го проследява докато крадеца се чуди какво да прави!
Публикувано Февруари 7, 201412 гд Надявайте се.... Евала на Епъл. Аз го написах написах няколко поста по назад ама кой да чете.
Публикувано Февруари 8, 201412 гд По въпроса с нет-а, 3G е автоматично активно след рестор, така че ако има сим карта в телефона би трябвало да може да се проследи. Не съм го пробвал, защото при последния рестор нямах време да си играя, но ми звучи логично.
Публикувано Февруари 21, 201412 гд Ъпдейтвм, но фиксват ssl проблеми, така, че едва ли ще има нещо различно.
Публикувано Февруари 21, 201412 гд Apple has also released iOS 6.1.6 (build 10b500) for the iPhone 3GS and fourth-generation iPod touch.
Публикувано Февруари 22, 201412 гд Виктор Това е секюрити ъпдейт. Патчнали са SSL/TLS свързано е със мрежите който ползва тел. и може да се прихване и модифицира информация от тел(накратко казано-не съм специалист да го обесня по точно). Във предстоящия 7.1 ъпдейт ще намериш промени който се очаква месец Март да излезе. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 22, 201412 гд Трябва да се барне едно файлче в ивейжън и ще се джейлва Просто сега ако опиташ, няма да разпознае версията в телефона.
Публикувано Февруари 28, 201412 гд 7.0.7 за 5S на хоризонта. Обновлението засяга бъгове на TouchID. Започват да приличат на cumulative update при майкрошит
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.