Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Явно не съм си внушавал, че прецизността на разпознаване на touch ID се влоши..

Sent from my iBrain using iFingers.

Публикувано

С последната версия има доста проблеми с дрейн на батерията, а за touch ID не съм чувал нищо. Все пак, ако работите с ръце някаква по-груба работа, веднага оказва влияние и поне аз си конфигуриран отново и така нямам проблеми с разпознаването. Със 7.0 съм.

Публикувано

Restart na IPhone - "Home"+"Power" и бъга с батерията се оправя.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
t1ik.png
Публикувано

What's New In This Version:

CarPlay

- iOS experience designed for the car

- Simply connect your iPhone to a CarPlay enabled vehicle

- Supports Phone, Music, Maps, Messages, and 3rd-party audio apps

- Control with Siri and the car's touchscreen, knobs, and buttons

Siri

- Manually control when Siri listens by holding down the home button while you speak and releasing it when you're done as an alternative to letting Siri automatically notice when you stop talking

- New, more natural sounding male and female voices for Mandarin Chinese, UK English, Australian English, and Japanese

iTunes Radio

- Search field above Featured Stations to easily create stations based on your favorite artist or song

- Buy albums with the tap of a button from Now Playing

- Subscribe to iTunes Match on your iPhone, iPad, or iPod touch to enjoy iTunes Radio ad-free

Calendar

- Option to display events in month view

- Country specific holidays automatically added for many countries

Accessibility

- Bold font option now includes the keyboard, calculator, and many icon glyphs

- Reduce Motion option now includes Weather, Messages, and multitasking UI animations

- New options to display button shapes, darken app colors, and reduce white point

Other

- New Camera setting to automatically enable HDR for iPhone 5s

- iCloud Keychain support in additional countries

- FaceTime call notifications are automatically cleared when you answer a call on another device

- Fixes a bug that could occasionally cause a home screen crash

- Improves Touch ID fingerprint recognition

- Improved performance for iPhone 4

- Fixes display of Mail unread badge for numbers greater than 10,000

- Continued user interface refinements

Всички налични оригинални фирмуери за iPhone

Всички налични оригинални фирмуери за iPod Touch

Всички налични оригинални фирмуери за iPad

Публикувано

279MB ми излиза за актуализация от 7.0. Да я мятам ли, движи ли добре, като Бетата, нека някой сподели първи впечатления.

Публикувано

Аз ще чакам ти да кажеш :)

Публикувано

Айде сложете я в настройките на профила и аз ще ви кажа :) - като за начало иска 2,5 Гб свободно място на устройството за да го качи.

За iPhone 4 е само 157 мб ;)

Публикувано

При мен на 4-ка движи една идея по-мазно. Като цяло е по-добре от преди. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Като му дам един рестор ще иска ....Следващия въпрос е"джейл"?;))))Сега видях,че няма;)

Редактирано от gogi6

Публикувано

Освен в календара не виждам друга разлика за сега.

Публикувано

Какво да кажа, като съм без компютър и ако сбози няма да ме видиш няколко дни xD.

Иначе освен тези модерните ключета от облака не виждам нищо интересно в актуализацията и разбира се, ако са пипнали по скоростта на анимациите и най-вече батерията. Останалите неща не са ми полезни.

Публикувано

Барнали са малко интерфейса -нови бутони при разговори ;)

Скороста на iphone 4 е като на "beta 1" не е кой знае какво -за батерията е още рано -утре ще кача и на iphone 5-цата -ма първо 4-ката да си понесе последствията :D :D :D :D

Публикувано

Аз, не. Светата грозота. Питам се, Джони Айв на твърдо ли е минал или пуши нещо ново?!

Трябва да призная обаче: за хора с намалено зрение, отделените в кръгчета икони за приемане и отказване, са доста по - лесно разпознаваеми. Ако това е било мотивът за промяна на интерфейса, съм готов да го преглътна.

Публикувано

Аз, не. Светата грозота. Питам се, Джони Айв на твърдо ли е минал или пуши нещо ново?!

На чайче е,но не за пиене :D
Публикувано

Дописал съм си в поста, докато сте писали вие. Има причина да е така.

Публикувано

Може да е бърз,ама с тая "YMCA" нотка по начало в iOS7, ме накара да скоча на една тайванска 1-ца... Поне,докато не излезе iPhone 6.

Публикувано

На мен лично започва да ми наподобява на една друга ОС - ма карай да върви - И в Apple ги тресна комерсиала.

Alxx - съгласен съм с логиката ти за иконите -но пък можеха да ги направят по едри ,на четворката се губят на екрана. Ако си далтонист ще затвряш на ляво и на дясно :D

Публикувано

Добавете 7.1 и на останалите устройства - iPad.

Публикувано
Джони Айв на твърдо ли е минал или пуши нещо ново?!

Задавам си този въпрос от както излезе IOS7.

Потребител съм им отпреди IPhone ерата и сега остана да нашарат и OS X........!?!?!!

Сега по темата- на петицата ми върви осезаемо по бързо за батерията още незнам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Изчезна ми WiFi и Bluetoot Незнам какво да правя! :/ Това се случи след като сложих 7.1

Редактирано от stivme

Публикувано

Eдин рестор,няма да е излишен.

Публикувано

Ухааа вече няма стигане iOS7 ;) по-красиво и ние не можем го направи, много ми хареса ъпдейта, заслужаваше си 6 месеца чакане. Свършили са добра работа, този Джони Айв надмина себе си в дизайна.

35 минути ОТА и вече движи добре с доста поправени неща. Откраднало ми обаче 100МВ от общата памет, но пък изтри 300 отнякъде си.

Това ще се ползва до iOS 8 ;p

Публикувано

На мен ъпдейта доста ми харесва, най-вече заради подобрения сензор за пръстов отпечатък! Клавиатурата също изглежда по-добре.Единственото, което не ми допада, е, че при входящо обаждане снимката на човека не излиза на цял екран.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.