Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

При мен индикаторът за зареждане го имаше и при 7.1 OTA, и сега при чист restore и после set as new iPhone....

Явно ще чакаме 7.1.1 за фикс. :smile:

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

При мен също имаше проблясване. Бях решил, че е в следствие на изпускане, защото го забелязах непосредствено след това. Постепенно изчезна от самосебе си. Тогава бях на 7.0.6 с ОТА от 7.0.4 , а сега със 7.1 пак ОТА.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Размести си иконите и няма да виждаш проблясаци, при мен така се оправи

Публикувано

mereta, благодаря. Не се бях сетил да пробвам. След разместването вече няма тази следа от надписа на иконата.

Редактирано от rooibos

Публикувано

Аз ползвам 7.1 от момента в който излезе и съм много доволен. До сега не съм имал нито един бъг . Батерията си държи по 3-4 дни просто супер iphone4 лети на патрон с 7.1

Публикувано

Абе като почнете с тази батерия направо на смях ме избива. По тази логика от FW 4.*.* до сега iPhone 4 трябва да държи батерия по месец и половина. На всеки ъпдейт все се подобрява барерията с няколко дни.

ми на тела имам един ФБ само и го ползвам само за разговори за тия близо 4 год ми е писнало от всичко направи си и ти един тест и ти ще караш толкова :)

Публикувано

Кайзер, ето например в това видео ;)

Гледал съм го.... "Снимката идва тук" не означава, че няма снимка при входящи повиквания.

Редактирано от kaizera

Публикувано

Няма го менюто Passcode lock при мен (4S и iPad mini) при 7.1

Edit: преместен е в главното меню на settings

Редактирано от hgeorgiev

Публикувано

При мен се появи гаден бъг в клавиатурата при писане на СМС-си. - минават 5 сек. след като натисна бутон докато се появи буквата.Направо стана неизползваемо приложението.Преди малко писам смс за паркинг 2 мин. ебаси!

Публикувано

Ресет кийборд лейаут/кийборд дикшънъри?

Публикувано

Мерси ! Оправи се:)

Публикувано

Работи, просто дропбокс подава флашстрийм. Изглежда като глупав софтуерен бъг, що се 'абиш?

Публикувано

И на мен не ми отваря през Сафари, но все този линк ми вади, пак ще погледна и се извинявам, ако е моя вината.

Публикувано

Аз линка си го намерих, но нещо Тапаталка ми се струва...

Иначе проблемчето е доста неприятно!

Публикувано

Да малко неприятен е, но му свикнах xD. Не мога да разбера обаче защо става така и коя е причината. Няма нищо логично, което да го кара да блести, не е от отворени приложения или мултитаскинга примерно или поне аз не му намирам причината. Вчера го чакахме 15 минути да започне да блести, започне ли веднъж, след това на всяко поредно заключване и отключване си блести, но спре ли да бляска, може и цял ден да не се появи.

Публикувано

NSA те снима, за да свърже отпечатъка с лице. Това е светкавицата. :D

Публикувано

На мен ми се струва,че се получава от иконата Home Design ли е или нещо такова,я я смени с някое друго приложение с по-малко име.Аз имах такъв проблем с Google Maps и когато отварях приложение около него заради анимацията ми оставаха последните букви ps по екрана за секунди.

Ще ме помислите за луд ама не се бъзикам :D

Редактирано от N1k0lA

Публикувано

Не си толкова луд ;р

Само на този екран блести в момент на отключване. Гоогле Мапс и тази другата със земното кълбо ги сложих сега в неделя, за да ги пробвам щот по принцип не ги използвам, така че те не са причината. Всички останали са стари икони да кажем. Ще ги по разместя после да вида, ако мога да разбера от къде е ефекта.

3yuk.png

Публикувано

Измести Home Design на долния ред и кажи дали има разлика.

Публикувано

При мен разместването на иконите реши проблема.

Публикувано

Ако сложа Home Design на долният ред вече не блести или ако го махна пак не блести.

Но изглежда не е само той проблема xD.

Без да пипам Home Design и само като преместя последните 5 икони на следващият екран и там се получава бляскане, но на половина по-слабо, отколкото е на този екран.

Сега забелязах, че също блести, като излизаш от Галерията, а не само, като се отключва телефона.

Публикувано

Някакъв бъг в анимацията е сигурно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.