Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

http://www.bgr.in/news/iphone-4s-users-complain-wi-fi-doesnt-work-after-ios-7-1-upgrade/

Някой друг има ли този проблем? При мен се сучи и телефонът ми от 11.03.14 е в сервиз!

Редактирано от stivme

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Ще задам въпрос, който може и да е "глупав", но не можах да се ориентирам в останалите теми. Питам тук защото аз го свързвам с ъпдейтите:

Като се изтегли даден ъпдейт през тунса и се избере бутона "set as new", това "чист рестор" ли е или трябва да се направи гимнастиката със задържане на power и home бутоните за да е такъв?

Публикувано

Използваш думата ъпдейт, което няма как да е рестор, нали! Теглиш фирмуера на компютъра, натискаш шифт на клавиатурата+ рестор в тюнса. После сетваш като нов. Това е.

Публикувано

ок, мерси!

това рестор в тюнса ще се появи някъде като задържа шифта ли?

Публикувано

Не. Има си два бутона, Ъпдейт и Рестор. Прочети малко темите за начинаещи. Описано е всичко.

Публикувано

Нещо не се беше заредила страницата и не видях, че Шамана вече е писал.

Редактирано от Anton

Публикувано

Видеото по-горе, пак е негово.

Публикувано

Някой знае ли това дали е включено в iOS7? Вероятно ако не би трябвало в такъв случай да има подобрения в батерията щот с iOS7.1 е мъка.

http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220140082384%22.PGNR.&OS=DN/20140082384&RS=DN/20140082384

Публикувано

Вградено е от 7.0 насам. Телефонът записва power log, който през някакво време се архивира в папка. На "чист" фърмуер се виждат само архивираните - с айтуулс отваряш диагностик логс ;)

Публикувано

Тези логове, които казваш да не би да са само за NSA щот с всеки изминал ден със 7.1 и батерията се влошава :( накрая ще си го ползвам тоз iPhone само, като е в контакта. Спят ли тези Apple не знам.

Публикувано

Общо взето,всеки път едно и също!

Публикувано

Батерията ми се харчи, като го използвам, а не в джоба със или без 3G. За час и половина стопява 50% при 7.1, а със 7.0 държеше двойно повече.

За 6 месеца фикснаха хоум бутона, анимации и безразборният респринг и нищо друго важно. Не знам само що си ъпдейтнах телефона :( още се чудя, каква съм шматка :( С всяка следваща актуализация ще си оправят оаканото, ако въобще оправят нещо. Една година имат iOS7 под ръка включително бетите и до днес нямат нито една версия да работи коректно, няма и да имат, логично е. И последната с бъгове, че сега трябва и да го рестартирвам или да не влизам App Store. Добре поне, че tethering мога да правя, че и там оакали положението.

Публикувано

Аз съм изключително доволен от батерията.

Публикувано

Рестора е лесен, ако имаше компютър, но нямам сега.

За харчене си харчи много, каквото има :D зареждах го снощи и сутринта го използвах, докато падна на около 50%, заредих го и сега съм на 20% . Ако не го пипам събота и неделя примерно, всичко си е ОК, но като го ръчкам харчи много. Съмнява ме дали е от оператора, че го смених, но след 7.1 разликата е огромна, а аз го смених доста преди това.

Ръчкам го да видя дали ще ъпдейтне оператора, но не излиза ъпдейт. Не че ще оправи нещо, знам ли.

Лог файлове съм виждал с LowBatteryLog само след ъпдейта 7.1, може и преди да е имало, но не ми се е набивало на погледа.

Публикувано

LowBattery log е имало винаги. Сега, през iTools(ако си без джейл), в диагностик логс се вижда powerlog.gzip, в който има твърде подробен отчет по часове. Заряд, състояние, капацитет, ампераж, кои сървиси какво и кога ползват, и т.н. Аз виждам и текущия, защото съм с декриптиран руут. Текущият лог е във var/mobile/Library/Logs/CurrentPowerlog.powerlog

post-226-0-85717500-1395412934_thumb.png

Публикувано

А в Background App Refresh имаш ли много пуснати приложения? Пробвай да ги спреш и виж дали ще има разлика.

Публикувано

До едно са спрени от първият ден, функцията е пусната отгоре, но приложенията са спрени и ако сложа някое ново влизам, за да го спра и него, ако е там. Дори спирах и от горе главното и промяна никаква.

Публикувано
А в Background App Refresh имаш ли много пуснати приложения? Пробвай да ги спреш и виж дали ще има разлика.

Никога не съм спирал нищо там и проблем нямам;)amamadyg.jpg

Публикувано

Спокойно и при мен горе долу за час и половина 50% си отиват. Говоря за 3G, при wifi е малко повече, но не кой знае колко. 4-5 часа максимум usage повече и да искам не мога.

Публикувано

И при мен батерията смятам че не се държи кои знае колко по-различно от до сега.Определено ако го подкараш на работа,то дисплея като си представиш колко време свети само е ясно че ще пада доста батерията.Мога да кажа че и при мен,за около 2 часа работа без спиране може да падне с 50%.Намирам го за нормално.

А по отношение на IOS 7.1 на Iphone 4,да наистина му е малко бавна работата и не толкова гладка и мазна както бяхме свикнали до сега с 6.1.3

Редактирано от vali77

Публикувано

Само яркостта не бях пипал до момента с iOS 7.1. Бях я направил, както винаги в тъмна стая да пада на 0, но на слънце се усилваше автоматично, не до край, но почти. Работеше си добре, но след iOS7.1 всичо стана много по-ярко. Аз не харесвам да ми е тъмен дисплеят, но пркаленото ярко се забелязваше. Пак на тъмно пада на минимум, но на слънце бе прекалено ярък дисплеят.

Сега по нагласих и намалих малко максималната яркост да е, както го виждах със 7.0 и се усеща голяма промяна в батерията. На 7.0 не бях пипал нищо по максималната яркост, бе на Авто, но никога не ми светеше толкова много, както със 7.1.

Батерията сега се закрепи и си движи, както преди. Ще изчакам работните дни щот ми се струва, че събота и неделя винаги ми харчи по-малко батерия на 3G.

Публикувано

Т.е. сега на колко настрои да бъде яркостта ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.