Публикувано Март 18, 201412 гд http://www.bgr.in/news/iphone-4s-users-complain-wi-fi-doesnt-work-after-ios-7-1-upgrade/ Някой друг има ли този проблем? При мен се сучи и телефонът ми от 11.03.14 е в сервиз! Редактирано Март 18, 201412 гд от stivme
Публикувано Март 20, 201412 гд Ще задам въпрос, който може и да е "глупав", но не можах да се ориентирам в останалите теми. Питам тук защото аз го свързвам с ъпдейтите: Като се изтегли даден ъпдейт през тунса и се избере бутона "set as new", това "чист рестор" ли е или трябва да се направи гимнастиката със задържане на power и home бутоните за да е такъв?
Публикувано Март 20, 201412 гд Използваш думата ъпдейт, което няма как да е рестор, нали! Теглиш фирмуера на компютъра, натискаш шифт на клавиатурата+ рестор в тюнса. После сетваш като нов. Това е.
Публикувано Март 20, 201412 гд ок, мерси! това рестор в тюнса ще се появи някъде като задържа шифта ли?
Публикувано Март 20, 201412 гд Не. Има си два бутона, Ъпдейт и Рестор. Прочети малко темите за начинаещи. Описано е всичко.
Публикувано Март 20, 201412 гд Нещо не се беше заредила страницата и не видях, че Шамана вече е писал. Редактирано Март 20, 201412 гд от Anton
Публикувано Март 21, 201412 гд Някой знае ли това дали е включено в iOS7? Вероятно ако не би трябвало в такъв случай да има подобрения в батерията щот с iOS7.1 е мъка. http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220140082384%22.PGNR.&OS=DN/20140082384&RS=DN/20140082384
Публикувано Март 21, 201412 гд Вградено е от 7.0 насам. Телефонът записва power log, който през някакво време се архивира в папка. На "чист" фърмуер се виждат само архивираните - с айтуулс отваряш диагностик логс
Публикувано Март 21, 201412 гд Тези логове, които казваш да не би да са само за NSA щот с всеки изминал ден със 7.1 и батерията се влошава накрая ще си го ползвам тоз iPhone само, като е в контакта. Спят ли тези Apple не знам.
Публикувано Март 21, 201412 гд Батерията ми се харчи, като го използвам, а не в джоба със или без 3G. За час и половина стопява 50% при 7.1, а със 7.0 държеше двойно повече. За 6 месеца фикснаха хоум бутона, анимации и безразборният респринг и нищо друго важно. Не знам само що си ъпдейтнах телефона още се чудя, каква съм шматка С всяка следваща актуализация ще си оправят оаканото, ако въобще оправят нещо. Една година имат iOS7 под ръка включително бетите и до днес нямат нито една версия да работи коректно, няма и да имат, логично е. И последната с бъгове, че сега трябва и да го рестартирвам или да не влизам App Store. Добре поне, че tethering мога да правя, че и там оакали положението.
Публикувано Март 21, 201412 гд Рестора е лесен, ако имаше компютър, но нямам сега. За харчене си харчи много, каквото има зареждах го снощи и сутринта го използвах, докато падна на около 50%, заредих го и сега съм на 20% . Ако не го пипам събота и неделя примерно, всичко си е ОК, но като го ръчкам харчи много. Съмнява ме дали е от оператора, че го смених, но след 7.1 разликата е огромна, а аз го смених доста преди това. Ръчкам го да видя дали ще ъпдейтне оператора, но не излиза ъпдейт. Не че ще оправи нещо, знам ли. Лог файлове съм виждал с LowBatteryLog само след ъпдейта 7.1, може и преди да е имало, но не ми се е набивало на погледа.
Публикувано Март 21, 201412 гд LowBattery log е имало винаги. Сега, през iTools(ако си без джейл), в диагностик логс се вижда powerlog.gzip, в който има твърде подробен отчет по часове. Заряд, състояние, капацитет, ампераж, кои сървиси какво и кога ползват, и т.н. Аз виждам и текущия, защото съм с декриптиран руут. Текущият лог е във var/mobile/Library/Logs/CurrentPowerlog.powerlog
Публикувано Март 21, 201412 гд А в Background App Refresh имаш ли много пуснати приложения? Пробвай да ги спреш и виж дали ще има разлика.
Публикувано Март 21, 201412 гд До едно са спрени от първият ден, функцията е пусната отгоре, но приложенията са спрени и ако сложа някое ново влизам, за да го спра и него, ако е там. Дори спирах и от горе главното и промяна никаква.
Публикувано Март 21, 201412 гд А в Background App Refresh имаш ли много пуснати приложения? Пробвай да ги спреш и виж дали ще има разлика. Никога не съм спирал нищо там и проблем нямам
Публикувано Март 21, 201412 гд Спокойно и при мен горе долу за час и половина 50% си отиват. Говоря за 3G, при wifi е малко повече, но не кой знае колко. 4-5 часа максимум usage повече и да искам не мога.
Публикувано Март 22, 201412 гд И при мен батерията смятам че не се държи кои знае колко по-различно от до сега.Определено ако го подкараш на работа,то дисплея като си представиш колко време свети само е ясно че ще пада доста батерията.Мога да кажа че и при мен,за около 2 часа работа без спиране може да падне с 50%.Намирам го за нормално. А по отношение на IOS 7.1 на Iphone 4,да наистина му е малко бавна работата и не толкова гладка и мазна както бяхме свикнали до сега с 6.1.3 Редактирано Март 22, 201412 гд от vali77
Публикувано Март 22, 201412 гд Само яркостта не бях пипал до момента с iOS 7.1. Бях я направил, както винаги в тъмна стая да пада на 0, но на слънце се усилваше автоматично, не до край, но почти. Работеше си добре, но след iOS7.1 всичо стана много по-ярко. Аз не харесвам да ми е тъмен дисплеят, но пркаленото ярко се забелязваше. Пак на тъмно пада на минимум, но на слънце бе прекалено ярък дисплеят. Сега по нагласих и намалих малко максималната яркост да е, както го виждах със 7.0 и се усеща голяма промяна в батерията. На 7.0 не бях пипал нищо по максималната яркост, бе на Авто, но никога не ми светеше толкова много, както със 7.1. Батерията сега се закрепи и си движи, както преди. Ще изчакам работните дни щот ми се струва, че събота и неделя винаги ми харчи по-малко батерия на 3G.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.