Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

ако не се лъжа е от OpenNotifier от Cydia , а иконката е за вибрацията че е включена ........

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

От както съм с 7.1 на 5s, забелязвам че при отключване на телефона се започва едно постоянно въртене ( все едно зарежда приложение ) горе до показателя за Wi-Fi. Доста често го забелязвам да върти. Не е ясно какво зарежда. Няма джейл, няма приложения който да са в таск мениджъра, бекграунд апп е спрян, нямам фейсбук, само вибер работи. До сега не съм забелязвал толкова сериозно въртене. Вие забелязвате ли подобно нещо?

Като допълнение само да добавя, като пусна някое приложение и въртенето спира, но приложението си работи и зарежда нормално.

Публикувано

От AppStore е, рестартирай.

Публикувано

От днес и аз съм отново в отбора с бяла 5-чка.На тоя етап 7.1 върви адски мазно на телефона,а пък с опцията да се позатъмнят иконите направо ми ce вдъхна надежда за iOS 7 като цяло :)

Публикувано

Беше изгубил надежда ли?;)

Публикувано

Да,тия изкрящи цветове ме докараха до вземането на HTC One,но след тоя ъпдейт и добавянето на тая "екстра",минах отново към "правата" вяра :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

По въпроса с тетъринга,пробвах с карта на Мтел и нямаше проблем,функцията се активира и сработи.Върнах картата на Вива и греда,не става пак.

Моля които има проблем с теъринга на Виваком,да се обаждат на оператора и да пишат на страницата на оператора за да провокираме проблема и да му обърнат внимание.

Публикувано

Че се бях притеснил...

п.п. И черно-бял да го направят няма да се местя, па ти за едни цветове.

Редактирано от baronbg

Публикувано

По въпроса с тетъринга,пробвах с карта на Мтел и нямаше проблем,функцията се активира и сработи.Върнах картата на Вива и греда,не става пак.

Моля които има проблем с теъринга на Виваком,да се обаждат на оператора и да пишат на страницата на оператора за да провокираме проблема и да му обърнат внимание.

Явно трябва да ти го подчертая: спести си разправиите с виваком. Проблемът НЕ ИДВА от тях, а от факта, че с идването на iOS 7, губиш тетъринг-а на операторите които не са официални дистрибутори на iPhone. Пиши на Епъл, не на виваком.

Публикувано

Ок де след като аз имам проблем значи и Виваком имат проблем щото като не ги интересува да са с Еипал,хвърлям и картата и отивам при другите дето се разбират с Ябълката.

Редактирано от Alxx®

Публикувано

Цитиране на последен пост е спам ;)

П.П. Въпрос на избор е операторът, но в случая ябълката е червива.

Публикувано

The Shaman беше прав.От Сидия е.

Lomski,благодаря най после махнах дразнещата икона.От OpenNotifier беше за вибрацията.

Публикувано

губиш тетъринг-а на операторите които не са официални дистрибутори на iPhone. Пиши на Епъл, не на виваком.

Моят оператор не е официален и не съм загубил тетъринга.

Според мен виваком са си виновни и нека си оправят ла*ната. Щом като са смотан оператор в тях е вината, не в Apple.

Публикувано

Баси изказването! Щом са смотан оператор, вика :D

Публикувано

Аз съм на Виваком и нямам проблем с тетъринга. Както и други хора тук. Забелязвам, че двамата, които се оплакаха са с iPhone 4. Малко странно е наистина, но пък може при по-старите устройства нещата да са по-ограничени.

Пак казвам Виваком не изисква задължително въвеждане на име и парола, за да ползваш мобилния интернет, т.е. в общия случай тетъринга с техни СИМ карти не би трябвало да е проблем.

Публикувано

Ако не бях с Nano SIM щях да тествам на iPhone 4, че ми е интересно дали ще го има и при мен проблема.

Публикувано

Не е само с виваком или само четворки - Както е отбелязал Alxx по-нагоре, проблема е от iOS и явно засяга оператори, които нямат споразумение с Apple.В България това е вивакон.

Моята четворка има описаният проблем само с карта на вивакон, дори и да инсталирам допълнителен сертификат.

С други оператори работи перфектно, без да ресторвам или каквото и да било друго,

Въпреки, че зная, че проблема е от Apple, писах официално и на виваком, след отговор, ще съобщя тук тяхното становище.

В сайта на Apple/support , има оплаквания от доста клиенти, от всякакви оператори и телефони, не само четворки.

Публикувано

Съжалявам, че се заяждам, но ти прочете ли нещо повече от последната страница? Явно не, затова пояснявам:

До тук, в този форум, са идентифицирани проблеми само при хора с iPhone 4 и оператор Виваком.

Това, което е "отбелязал Alxx по-нагоре" е казано доста по-рано и НЕ е проблем, а е нарочно направено от Apple да бъде така. НЕ "явно засяга...", а се отнася САМО за оператори, които нямат споразумения с Apple.

Публикувано

Без коментар от мен!

Благодаря за заяждането

Публикувано

'Ора бре?! Не се дърляйте за глупости. Имаме проблем за решаване, не да си правим живота труден.

Публикувано

Все пак ето официалното становище на Виваком, адресирано на официалното ми запитване:

"Здравейте,

Запознах се с Вашето запитване и бих желал да Ви информирам, че сме запознати с проблема, но отричаме услугата на VIVACOM да е причината. Hotspot зависи от конкретното устройство. Моля, забележете, че проблема е наличен и при много други оператори.

https://discussions....983517?tstart=0

http://smartnews.bg/...rsonal-hotspot/

Към настоящия момент не можем да съдействаме за премахването на проблем. Очаква се адекватна реакция от страна на Apple.

Благодаря Ви, че използвахте VIVAONLINE!

С Уважение,

Теодор

VIVACOM Обслужване на клиенти

Web site: www.vivacom.bg "

Публикувано

Е, т'ва не го знаехме!

Публикувано

Според мене е несериозно да се отговаря на официално зададен въпрос в официална кореспонденция с линкове за форуми,как мислите ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Поне показва, че някой си е направил труда да потърси причината.

Публикувано

Следващата стъпка е да пишете на tcook@apple.com, вместо да плюете Виваком.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.