Публикувано Април 15, 201411 гд Закрепи се знам ли как, но от известно време супер добре. Нямам идея и може само да гадая. Освен гласовото има и Siri.
Публикувано Април 22, 201411 гд Хора това беше!!??! Еипъл са големи.Хотспота вече ми работи! Ураааааа!Големииии! Сега може да пишете каквото си искате,ама аз съм щастлив и не ми пука.
Публикувано Април 22, 201411 гд Още утре ще им звънна и ще им кажа че вече всичко е ок.Я си представи че някои не е ъпнал и проблема си остава при него,ще могат да го посъветват,а не да ми викат ние не предлагаме Аифон.То пък те скоро ще почнат така че да видим.
Публикувано Април 23, 201411 гд Оправили бъга с AppStore и въртящото колело. Пробвах няколко пъти и вече не се появява.
Публикувано Април 23, 201411 гд Никой не обади новото. What's New In iOS 7.1.1:● Further improvements to Touch ID fingerprint recognition ● Fixes a bug that could impact keyboard responsiveness ● Fixes an issue when using Bluetooth keyboards with VoiceOver enabled
Публикувано Април 24, 201411 гд Привет Колеги! Оправен ли този проблясък при отключването с отпечатък при 5s?
Публикувано Април 24, 201411 гд Както обсъждахме преди време, този "проблем" не е при всички. Даже както си спомням, това беше само при теб.
Публикувано Април 24, 201411 гд "Проблема" се решава с разместване на иконките. Когато заглавието на приложението е по-дълго, и се намира посредата на екрана се получава то зи ефект с проблясъка, който всъщност е част от текста. Тъй като в началото на анимацията при отключване иконките са много "приближени" текста става разпънат и изглежда като проблясък. По-просто не знам как да го обясня.
Публикувано Април 24, 201411 гд Шамане аз съм с 7.0.4, и ме бъркаш с някой друг от колегите дето бяха качили 7.1 и споделяха за това явление. Не съм обсъждал този "проблем" преди, а просто съм чел, че доста хора се оплакват и затова си позволих питането. kal1ch, много блгодаря за разяснението, голямо ЕВАЛА.
Публикувано Април 24, 201411 гд Не знам кой беше и не помня какво точно се обсъждаше, но колегата припомни вече де
Публикувано Април 24, 201411 гд Привет Колеги! Оправен ли този проблясък при отключването с отпечатък при 5s? Не, не е оправен. Както е написал kal1ch, с разместване на иконите се "оправя".
Публикувано Април 25, 201411 гд Пак се върти кръгчето горе до оператора. Не знам от къде е този път, но започна час след започване на сваляне на приложение от AppStore. Значи и до iOS8 няма да го оправят.
Публикувано Април 25, 201411 гд 53GB са в телефона и не бих издържал на това натоварване при рестор xD Ще движи, докато движи, а въртящото кръгче никак не ми харесва, но с последният ъпдейт е доста по-добре, така че може и да го фикснат.
Публикувано Април 25, 201411 гд Аз такъв проблем имах с джейл и то рядко на 7.04 сега без джейл е - перфект! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk!
Публикувано Април 26, 201411 гд 53GB са в телефона и не бих издържал на това натоварване при рестор xD Ще движи, докато движи, а въртящото кръгче никак не ми харесва, но с последният ъпдейт е доста по-добре, така че може и да го фикснат. Както каза адаша по-горе, трябва да си го фикснеш ти.
Публикувано Април 29, 201411 гд Разбирам, че според някои единственият фикс е рестор и съм съгласен, но проблемът, ако може да се нарече проблем излиза и при чисто ресторнати телефони, така че ми се струва безсмислено да ресторвам. Няма гаранция, че ще се оправи. Вероятно, както спомена Alxx има връзка и със линията на интернет било то WiFi или оператор, защото след смяната им това кръгче ми се появява по различен начин. Примерно преди дори и да свалям 30 приложения заедно кръгчето не се въртеше, а започваше да се върти ако ги изтрия, а сега където и да се намирам в телефона и се сваля приложение или ъпдейт това кръгче си излиза. Всеки случай с последният ъпдейт е мноооого по-добре.
Публикувано Април 29, 201411 гд Наложи ми се да ресторна, че прекалих с ръчното модване на ОС Ако се абстрахирам от грозотията, 7.1.1 впечатлява с бързина и издръжливост на батерията, както и с ужасТни бъгове в акаунт/кийчейн менаджмента. Снощи ми скъса нервите.
Публикувано Май 8, 201411 гд и при мен от днес на 7.1.1 почна да ми се върти кръгчето...излезе и друг бъг...до вчера вечерта нямах такъв проблем, но днес сутринта ми излязоха два ъпдейта(imdb и Viber) като се пробвам да ги "ъпна" ми изписва това... и кръгчето започва да се върти със страшна сила...пробвах да изтрия първото приложение и не ми дава да го инстална повече, пак изписва същото...вкарвам си другия акаунт, цъкам на ъпдейт изписвами че е инсталнато през първия...иска ми парола и пак същото изписва...и с рестарт на апарата не се оправя, но поне спира да се върти "колелото на късмета" и излиза индикацията че даденото приложение е ъпнато, но дефакто не е ) Редактирано Май 8, 201411 гд от DaDurty
Публикувано Май 8, 201411 гд При мен се обнови Viber-а без проблеми. Пробвайте да го изтриете и да го изтеглите наново.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.