Публикувано Септември 19, 201411 гд Здравейте! Извинявам се предварително за малко тъпия и глупав въпрос. Понеже не успях да ъпдейтна до 7.1.2 и сега си седя на 6.1.3 - въпросът ми е : Мога ли да запазя сигнатурите от друг телефон сЪС 7-ца да направя къстъм фърмуеур и да го сложа на моя или всеки си е строго индивидуален за него? Благодаря. Редактирано Септември 19, 201411 гд от arm11
Публикувано Септември 19, 201411 гд Един въпрос ме тормози: Как мога да махна участник в групов чат в iMessage? Или той сам да напусне? Във Вайбър е възможно, но тук имам драма. baronbg, има възможност, но в iOS 8! Тук нямам идея, как е, защото ъпнах нагоре.
Публикувано Септември 19, 201411 гд Еми да ама като търсих къде ми се е изтеглил файла със 7.1.2 не можах да го намера.
Публикувано Септември 19, 201411 гд http://bgiphone.com/topic/2-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d1%83%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-iphone/#entry2 Най-отдолу е описано къде се сваля файла.
Публикувано Октомври 13, 201411 гд Автор От скоро едно проблемче - когато има ъпдейт на някое приложение и опитам да го ъпдейтна се отваря самата програма. А като вляза в опиаснието му през AppStore и натисна Update ми иска парола. Hard Reset не помогна. Та главния въпрос е: остана ли някой на iOS 7 и среща ли този бъг?
Публикувано Октомври 13, 201411 гд И аз го имам същия проблем на 5ца с 7.0.4 джейлнат, единственото решение което намерих за сега е като цъкнеш два пъти на иконата на приложението, те прехвърля на страницата на приложението и там вече като натиснеш бутона за ъпдейт се актуализира приложението.
Публикувано Октомври 13, 201411 гд Автор И аз го имам същия проблем на 5ца с 7.0.4 джейлнат, единственото решение което намерих за сега е като цъкнеш два пъти на иконата на приложението, те прехвърля на страницата на приложението и там вече като натиснеш бутона за ъпдейт се актуализира приложението. Точно така ги ъпвам, но този бъг преди го нямаше и ми стана интересно...
Публикувано Октомври 13, 201411 гд Има го на всичко под 7.1. Влезте си в акаунтите и се съгласете с новите условия на сторето.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд И при мен го има на 7.0.4, Алекс гледах навсякъде за тези нови условия, ама не ги виждам, че да се съглася.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Автор Телефона трябва да се резетне. После като си вкараш акаунта в iCloud и там излизат условията. Аз все още не намерих време да го сторя. Ъпдейтите ми от 10 Октомври си седят още..
Публикувано Октомври 14, 201411 гд На три устройства съм с iOS 7.1.2. iPhone 5s, iPhone4 и iPad mini retina. iPad-a е джейлнат. Никъде нямам подобен проблем. Бих го отдал единствено на това да го сваля толкова бързо, че вместо Update бутона да е Open. Може би ако ви ги сваля автоматично, но без да влезнете в App Store да ви стоИ, че има за ъпдейт и като влезнете вече е направен ъпдейта и сменя съответно бутона с Open. При мен не е дадено да се ъпдейтват автоматично и съответно нямам подобен проблем с приложенията.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Асен: Прочете ли и това? ... Може би ако ви ги сваля автоматично, но без да влезнете в App Store да ви стои, че има за ъпдейт и като влезнете вече е направен ъпдейта и сменя съответно бутона с Open. При мен не е дадено да се ъпдейтват автоматично и съответно нямам подобен проблем с приложенията.
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Автор Те ръчно едвам се обновяват, ти автоматично очакваш. След hard reset, отново мога да ъпвам, като цъкна два пъти на иконата в AppStore. С iPhone взех да се чувствам като затворник вече....
Публикувано Октомври 14, 201411 гд За тези, които са все още с ios7xx добавете в cydia следното репо: http://repo.trapera.ml И от него инсталирайте български език в ios7xx напълно безплатно е. Настройките се правят в settings-general-internacional- Български език След това вашия ios7xx ще се преведе на Български език включително и Cydia. Превежда всички приложения на Български език
Публикувано Октомври 14, 201411 гд Да до 7хх стига Впрочем обърках се подъра до 7хх но може да се пробва и с по ниска версия може и да стане знаеш ли Страно на телефона няма ядове превежда, но на таблета не всичко
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.