Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Какво му е странното!?

Човека не си е направил труда да преведе целия пакет.

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Странно ми е защо на ipad не ми превежда settings менюто, а на телефона го преведе.

Публикувано

Щото не го "превежда", а пачва "в движение" системен файл. Ако помътиш малко, може да се сетиш, че на айпад е различен.

Тоше, я пробвай да се отпишеш от сторето в сетингс. После ресни и влез в апстор без акаунт, намери нещо ново(което нямаш) за теглене и си въведи акаунта като ти го поиска.

Публикувано

Ни стаа и така. Така или иначе скоро, ще му правя erese, така че няма страшно ;)

Публикувано
  • Автор

Странен бъг. След като обновя приложенията, бутона update не се променя на open. :D

Публикувано
  • Автор

Нулирах си телефона с iLEXRAT. Работи кято прясно инсталиран.

Публикувано

Аз пък си нулирах телефона ръчно, само с iFile. Стартира на активационен екран, без никакви лични данни в него :) Ще ви кача видео от активацията, с различен шрифт(това забравих да махна) и екстрите от сидиа. iLexRat нерядко прееб@ва активацията и е излишен риск.

Публикувано
  • Автор

Нарочно пробвах ilex, за да се прецака, че да кача на 8 ама неще. :D

С iFile бързо ли става или е играчка?

Публикувано

Малко играчка. Първо махаш от менютата акаунтите си, после от iFile махаш всичко в user/mobile, освен фабричните папки(файлове и генерирани папки с данни). Бу'аш рестарт и си чисто нов.

П.П. Ако имаш модификации по System или Library(substrate например), трябва да ги махнеш преди рестарта.

Публикувано
  • Автор

Ясно. Само да отбележа, че бъга в AppStore си е налице пак. Аповете се ъпват сами, но бутона "update" си стои. ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Причината е в самия стор, не е в телефоните. Съдържанието в приложението всъщност е онлайн и има някакъв проблем(дали не е умишлен?) само с моделите под 7.х.х.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте!

Имам следното питане - жена ми си взе 6-ца направих и бекъп от старата и 5-ца, сложих бекъпа на 6-цата и всичко заспа. Моя телефон имаше проблеми и също направих бекъп и го дадох в сервиза на мтел. В момента ползвам нейната 5-ца обаче при опит да си върна моя бекъп тунса ми показва, че последния направен е от нейния телефон. Как мога да си го върна и изобщо мога ли? Друго ми направи впечатление, че като се разрових в iTools там пък имаше такъв точно от датата, която съм правил бекъпа от моя телефон.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Като влезеш в настройките на туньо-devices ти изписва всички налични бекъпи - за кой телефон и от кога (дата и час). По втория критерий можеш да се ориентираш кой бекъп е от твоя телефон, като е възможно да има някакво несъответствие с имената.

Публикувано

Да де обаче бекъпа от 2 та телефона ги правя на различни компютри. Това е загадката при положение, че дадох бекъп на този компютър - не криптиран и сега не излиза.

Публикувано

Нещо се е омазало явно. Ако имаш iCloud бекъп, ресторни от него.

Публикувано

Лошото е че и той някакси се е изпарил. Но слава богу контактите са там.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.